嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   % I; G$ Q4 G: Q! C; x7 \
我自己有300d, 成條綿褲咁厚
3 H2 k' P5 e6 G
$ [' W5 `4 H9 O7 n 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   9 N5 c% x% Q: K  n

! R+ d2 u" n/ i# X/ z" O$ S/ s: G9 K: X$ T6 |3 l
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
/ y, t2 s! I: i2 I" `& ~# ?0 G5 Y. L  ?6 f; b- ]4 a
不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d
8 Z0 ^* \* L, o$ w1 b3 k, @3 b不過著左真係似著褲1 x% C) \7 f- H9 y! U0 z1 A7 t
我屋企有40d,80d,120d同200d
8 M9 R3 |# @0 Q  J/ k/ _200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   & m2 F2 U+ @% j' I
& N  l& l5 E. _
$ O( C$ @: k7 G) K& {% z. o
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
1 {1 s; V1 x  m* M/ Z0 m" G掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   2 M/ ]9 A& P" |. E9 k$ H
幾個月前買左5400d  V* t9 ^8 s3 o. {3 B2 l
不過著左真係似著褲
6 w! p  K% s1 \  U5 M# [4 O: n  B我屋企有40d,80d,120d同200d6 S0 g5 C; P$ O6 J
200d就買左未試
; z% b  W4 D/ d) N  ]% |% M, l6 H0 V3 i% z) D# a2 @0 f

# {, p' ~0 v9 f1 ]8 a2 P: R/ B  ]- t2 ]9 v個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
  h. f5 y/ O( y幾個月前買左5400d& u2 N8 ?, X" m- w4 e) U" ]
不過著左真係似著褲
% I9 x% X5 N8 S4 ^我屋企有40d,80d,120d同200d5 L. L& g% z! l
200d就買左未試
/ ^" E8 u. e- ^5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的2 e/ M' v6 n) v7 R7 m( m( E
5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心