嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~
& v, G$ W6 b+ [9 y+ r+ l% Lx翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~
: ~1 X: A- i& n, u5 H3 k+ c% U之係背心短褲~
7 S& I7 c1 U% D' X: ad手手腳腳勁白勁滑~+ r$ o4 |- f( p) @
隻腳又細喎~
2 k' l. b  |, b! ]! [5 I5 @. J& X總之就好正la~' V& b9 M# h( K' p3 I1 x& `
唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@
6 x/ N: b: X+ g( h- u0 j9 X做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   + N) w. E( D# ?! l' a2 r) ~
suki出post@@7 N5 ~7 A$ N: w  c: L/ e) y
做乜唔驗明正身?
% a# }% K; \& M8 ]9 l

( Z0 d8 V  W0 v8 m2 g9 N點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   
) P1 G) @1 B/ o# U# h5 F5 q$ u& _: c' I( h! L$ C

) @3 t9 A8 d' `7 K. k點驗明正身丫....?
; Z2 P+ {5 R" @  A4 m% T用你自己既方法^^# F1 X/ w6 ~) B5 `4 D1 _1 C& R, i
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
% q9 _/ l2 V# l( q0 r; \2 N; k# a* ~/ c叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
/ a, v. Q6 z" l# ?3 r: r: y唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   5 Q. H+ m' {. r; E) u
你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
) w- b. Z. z2 m$ H: X
# b& n) }  L0 f. G( \0 d6 f7 n
送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   , i. Z( h% C) X, g: x! T/ T; n
; @* L. m  }  x/ c
用你自己既方法^^; t) p0 M7 K. a9 L
! L, V! x8 }* _% N6 Y叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
8 s- b% @( N9 O7 S1 g
undefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   7 X2 G/ n5 E7 K" ?* @- T1 x
單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
- L( O+ ~. a7 Y1 Y8 [唔係既就唔知你講咩la
/ G% {3 m, P; x3 r2 ~/ ]& M
佢反問你要邊個歌手的CD
' t. ]& M; @) M, G: [4 q& P% R, x% _' J0 ?4 |9 _

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   
; D1 r( p4 }( R  \6 w7 L
0 w6 d. H0 \( |, q8 P  C! Tundefined undefined 幾有創意啵
$ D; a+ ~# o/ p
串我
3 w5 a5 C3 z, d講開又講好耐都無見過支槍' h" b9 i: l7 ^" j- R9 p; O0 K3 f
有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   
1 f+ H$ o# K6 ~( W1 Q* a3 y7 D: W( [
用你自己既方法^^/ ]- a+ L+ n2 W5 x5 |* t( _/ Q9 x
+ U  T; d" h7 v% M叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
) ?- ]; I8 ]! w  K% k2 q
* I( T. T- i; @( \3 ~  W
喂喂2 ^7 k9 q0 j: m& g- O* B2 _9 V
你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   
, Z  h2 i) z( R, ^& d) }& g
/ |$ Z8 \4 r  E) F' z) v* |串我
* N7 |. j, `) a, V' A講開又講好耐都無見過支槍
. |! H6 i6 k6 I, s* p6 `有d掛住佢添
( ^8 Y4 _8 F, C" c3 f3 e3 m4 }0 R% q8 z$ X
) ?4 h% N4 k/ z7 h3 T( s! S4 [9 h( c
大門為你打開" V8 D/ p7 X  J
不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野- F/ F% [7 U. N) _3 G: g9 \
不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   
0 z( Y2 J3 j6 r本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野. u! O! [  W+ I# _
不過而家要幫人搬屋都係下星期先
8 {$ p! Y- p/ T8 p: _1 X  `
練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   ; _7 j8 S8 S2 R) Y5 B9 V7 S+ s
無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
6 b2 @) M1 z8 p! z0 `* X
其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?
* O+ F( ]0 B( ~6 N' C% G  n4 J- {我成日出街都見唔到喎!