嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出mk~

出mk~

今日出左去買衫~9 c" D/ |& R2 t) {9 B: w# z
都係準備心儀的聚會~ 3 W4 C% x. i6 z6 C7 H
但行下行下見到一個好似男仔的女仔呢.....: ?8 u1 E3 E. f* G% ^" Z
有化妝的~但睇落係有d cd樣....- I" f$ Y. t- I4 `4 @6 k; y( E
咁繼續行la~  P3 I& ~4 u4 Y  U% b. ?
我同jade去買底底~
' [' z3 b! f$ f* O' E% t之後又有個男仔呢....
. m3 T: L3 d5 A* ]+ G% Q6 d成身黑色毛毛....姣到呢....
4 n3 u# [* R! z" s, N+ |" Q係度睇襪...唔知睇咩東東呢... - g1 z" X2 T0 ]+ Y7 U4 G
我地買完入左格黎間野~& T. e5 A& Q0 T3 Y- k% ^3 Z
都係賣d女裝野多嫁la~
; W' A: G4 P) }2 j佢又入左黎...= =
) {, X3 e( f( W6 M- t" b買完~佢去左睇首色~ : x  {' `3 f* {$ b* ^
我發覺我地同佢行既路...係一樣 + D3 `: V' \' m9 q! M8 {5 g* [- z
唔知佢又係咪呢?
% [0 w1 W& }1 D" F, v/ w
2 t: V9 |3 k' J6 b, a% Z[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
+ }6 f7 U3 l9 ^5 s# C$ {
9 E( L6 G2 h- J+ O' j& P9 u大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
" Q& O& i( d8 z" |2 q8 [$ w+ x5 v, n/ b  Y9 c( A7 P. L
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-1-4 12:29 AM 發表   
# v' g3 w% z# v2 _- L- p; x............ 本人係絕對100% 肯定佢地都係cd  
, W) `. Q7 f1 X+ E6 T" E# O4 F9 M# U6 i/ a2 {/ |( P$ n' T
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar
9 }" ~) h8 a, q) G6 u7 Y
大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 00:33 發表   
3 {5 A5 l0 S8 L% r3 U' y9 o" \
8 f  f! N  e' M大家都睇埋一樣既野 ...好攪笑ar<---我都係想講呢個意思      
2 P: @. F( Q2 S3 |) V% E% u3 Z
+ @) K. B5 y. w) R$ v
4 M% M6 p, D6 h  P2 z* {7 @) v
你明我明你的
' {' ^( }- h: d1 ^; W  L1 |+ H' X6 }% v" J& e1 w8 f
5 K4 i8 b9 S% c* i) t

/ J" A, I$ ?" p7 t' h: m....而且佢買野都買得好快手
9 s' `  i2 i# |$ o$ B/ q
$ L4 r; f: J5 t* x[ 本帖最後由 abc2010 於 2011-1-4 00:45 編輯 ]

Suki and Jade 師姐
2 G/ v/ K# D+ i5 q+ Q4 M1 P) t4 Y7 c( Z# o8 r% G$ g# P
妳地今日係男裝定女裝出MK架?4 I, {8 H4 Z9 B( `9 r9 H( r
5 m, s) s8 g2 C2 x3 C) H% z
p.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈... 1 r5 H* }! P' O! j8 t' f
雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲襪, 但不是在旺角買的, 我去了深水埗近太子果頭買啫....嘻嘻, M; Z1 M( ~4 e; ]" D7 f4 j. }) |% G
4 v! b, Q& U- y" d; K/ [

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 01:49 AM 發表   8 l- _0 B! R$ T3 `+ d" e+ S7 V
Suki and Jade 師姐! j! S2 A$ o" ?& }1 M% V- c
! w* I$ S/ }, t$ \; j8 n
妳地今日係男裝定女裝出MK架?! j% a6 h% s9 \! J! E- I' Q

) ~% o" B- v7 A& t' {8 D# w: qp.s. 哈哈...唔好誤會, 我只係想知妳地係咪女裝出MK的 , 我今日無出旺角, 唔係妳見到果兩個人,哈哈...
6 ]  v: l- X" |- u1 V$ K雖然我今日買左對好靚的粉紅色絲 ...
: ~: ?9 P: O1 r3 F( F唔係女裝~& V9 @. x5 k) y- v: w& g7 \
但有化妝的美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   $ ~% o% G5 o+ b2 L& A! ^
  F$ |* v! V  V
唔係女裝~
2 x* M: k; {& ?$ s5 ?, a但有化妝的美男子~
4 @3 Y0 m* B- j# M: d0 N9 ^$ A( P

) Y* A! W* |9 X9 V  X' z9 o! h% C2 ~. I4 l8 U
美男子~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 02:27 發表   ) e' e+ @! b0 t* H' h
: E5 L, `; @- n  `; a
唔係女裝~
0 a6 R; K. d- F8 q+ i& n) t但有化妝的美男子~
, R3 f6 [4 H9 u) K& f7 ~' G
有化妝的美男子...會係點既樣呢...? 0 `3 C) e" E" G2 U/ x
嘻...9 P9 u- Q! ~0 B" N1 l& u2 H! |3 _
9 T) l) y! L# m
妳地好勇呀,男裝去MK又買女仔衫又買女裝底底, 勁!!

相信兩位姐姐一定係資深的   * Q& U2 z0 f* N) W6 |: V; P+ k
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...

佢都係cd黎嫁!!

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   ! C& }; [/ X1 V/ F- H; s
相信兩位姐姐一定係資深的   
4 h4 v  h; U2 z2 V反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
; a2 P" d! l& @+ A5 N
我今日買衫都兜左好多個圈 之後仲要買少左o野..

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-4 18:36 發表   
4 M- z. r& {4 K* U相信兩位姐姐一定係資深的   & `' c- ]+ k0 i! A( p% e# `; b
反觀小妹連菜鳥都不是... 連買東西都要兜圈...
/ {- g6 r, v& L1 g" o我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2011-1-4 10:46 PM 發表   4 q3 G% I( L$ E/ K4 @

/ Y( N) K( N2 q/ `6 X0 W我都會兜圈一輪才有機會敢入去舖頭買女仔野的...
% g' Y8 ^/ [2 B) C+ Y
下...?
$ q; ?9 N7 P) y咁我都會既~5 g* `" d( t" l( ]9 l& S# |! p
正常人都會~(男同女)

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-1-4 23:39 發表   2 z3 I) k' m6 W# o

- [# \: T" A- u; u7 h下...?/ o( `$ r! x2 ]* o) m
咁我都會既~
+ p4 o& z* `) z4 v/ q2 e& f正常人都會~(男同女)
0 Q/ i% g4 [! u) R# m
哈哈..我以為Suki師姐已買到無猶豫, 一睇中衫裙便有勇氣入去舖頭買添..

搞錯呀出街都唔叫埋我>.<

有無相睇下咁呀?

最近訪問的版塊