嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....( ]3 }0 R* d9 V' {9 F
成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~1 \8 i5 S8 {: y6 J

. s/ |" |  S% V成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....  [' F  `; u1 w# f+ f; O( x* s" g. d7 X

+ C) i. @, k7 R# s' T! {) @& n但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   ) J8 C3 w2 x# X$ W5 W
日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~? ) I& ~9 D, g, s  R7 i' l9 D5 T
% R9 `: @9 V. o6 [( R' M8 z+ B
不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~, {+ n' k9 X- o6 M6 ?3 k
呢條啦~^^
+ F3 A2 H+ B2 i& p$ Q  ?2 ~( p) _0 Y) X: v/ M" x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街 . w7 }- t: t8 X
. s2 H: F$ I5 j8 a1 F" v) n
, }0 |$ l; X7 p+ r; t
% j8 {! T. z9 M2 D2 L
, [! [/ o. f1 ^! e6 W) |' F
9 [. v& `; Q: k$ E  x- ~

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   
) l* L) ^. t7 x, C# F' v( G# _我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
$ _; C: |/ O9 `0 c9 \
! Q+ J- s( _& ]- |* t# L; X
- P. ]: n+ O) f2 ^. ohttp://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上) ' A% G  R; [* c
我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來/ [3 E) r' [' {1 }. P$ h$ I8 y
3 y/ o6 S- K. o' N. |/ {/ x
我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多
6 Y6 f4 s" D% O; X( H
% {) }' S* p8 f0 q6 |# m5 {% w[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 10:29 編輯 ]

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~   n8 L# h" g/ _5 H- A* w: R
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   
  I% M/ `# R6 ^9 F0 M, N9 U姊妹裙就冇~~公主裙就有~~
  U7 N, `5 p4 u* p" N# w

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   & _. i4 i0 s1 W; T8 f" _6 j
咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
& A) z1 B1 q# ~. e: B& s$ O我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   5 l! X; u. F5 l, R% ?

" H5 j' V1 B1 x我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   
( p' z0 W% `1 h+ B0 ~0 [& P6 C咁你係出去先換定屋企換?
* W# T% r. h6 x( G, |5 D) {
係哦~~

身形幾好出街沒有問題 8 Z( H5 @2 `) m9 s6 Z
出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子
# H% v8 u/ W0 S. f+ t而且樣子有得化妝   d6 u/ g: E9 S

# @6 @/ M7 v) s* `! hadam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D
+ c) E) L) _; j/ Q+ U" n! u" T8 X0 m) a* F7 `% g2 H
沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)
8 t& H1 F3 z  N8 _
6 v$ v; E4 N) u  f- c/ p6 T可以的話你都批評下我反而會謝謝妳
1 f3 m6 F4 f' \: {, i有批評才有進步$ O" T# V6 m6 V# Q

, u. Q7 B9 E; h  y5 p/ D' y我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...) 5 a- ]# \, \9 k) x& I

( _& w* u  E' y: L5 N送上我化妝的前後8 l3 ^) C5 T2 y5 e
  Y7 Y$ J% p8 j, m

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~

最近訪問的版塊