嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)3 ?* L3 X1 O" D9 [1 ]
心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   
- B1 R) M& a- x3 C
7 R# f& m# Z3 U, s- h! z  r; N後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗3 a2 i$ m1 U) c% o
之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到! g1 t, I7 O* h9 }6 g9 R( F
wing到最後要扶晒兩位美女入房' n; E  X) |1 @
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
7 O3 ]& y3 \  m$ H* _你地一隻2隻又唔鬼幫手~
0 X: k5 E! t' `* q5 l, a( H我唔鬼夠力丫~
' N2 p5 \# Y# o, H, q+ g我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   
0 X4 X( F9 v! @. I  X1 Q. O6 u2 i9 l$ O/ a% _6 o1 F. W
你地一隻2隻又唔鬼幫手~0 x& S6 ?0 s3 a
我唔鬼夠力丫~5 a1 b* y) S& S0 W
我邊有WING~:(
% l2 \. V/ C5 o+ nhaha...2 o$ [7 B9 b8 u, [6 i& L: Y
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
" P6 w' _& n0 m3 i% k下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   ' D. t, ^. m+ D/ i9 d

# l% g& |, Y, Z7 W3 P$ |! L  V% @/ I! ^9 h6 X5 E  l9 J( u2 [# b
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去....
5 Y' p' }# \# S- j最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬
5 u' G! D( D7 _* j# M# A點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬 9 C& z3 f1 ]) {1 l3 m
結果最後係我地將你地拉曬入 ...
* ~1 E$ ?  \6 {4 L
我邊鬼到有爬來爬去~:(& E# l2 |, L4 e, f: e7 K. K3 ?, R
我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~; C' n, w* b9 P* W( k$ _
點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   * a! L( a8 ~% t4 G
& b8 U8 o3 X9 q$ g
大家來評評~" t  {0 H0 \7 W* E" C
好明顯係我高D
8 S' ~, U6 {( _- j有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
7 y* w" D. k8 J% x% c1 w) J* v# h4 o. |, A
好彩無過夜姐。。。。。。。
) x. P8 F# [9 l. w( L( w你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   ) |3 @3 y/ i: A; l5 V/ N7 W

9 ^% j2 w& k( F# U8 D' S2 S0 d你個死野早走又唔一齊飲~:(
* }8 O; r+ i' J5 ]$ z咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   3 l2 @* n" [. F9 {+ f  c$ C4 G

) W' E  p* c" t9 {* O3 W0 i9 q咁咪會變左綁心儀囉....
0 o4 P) B, t) R+ t0 ?+ C# X 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   ; N" w& \7 u- w8 P
suki其實好想人知佢係男
+ T. p+ z/ A% h9 G6 ~) @笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
* S; D# W  }6 t唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
9 m5 b% V0 @2 N其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?2 w1 v7 f1 f! N. [* A7 O
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
1 t, J1 j; E; j
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   " A, J1 l. r' H- \1 S; u& w, x- A

# L+ y8 k7 c# `& d 心儀打人丫~~~~~
# T( s1 s, J$ G/ e( }心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   # n5 z+ h+ h5 Q% U9 o

) V7 t+ w$ c' k+ \心儀"cool"住果個係Suki嗎?
. R- W1 Z7 @" I8 S# z1 i2 d+ R" r" M3 v0 p0 J
YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
1 Z7 Y5 u1 R1 F8 F4 C其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
2 y% X' a! z. @  g+ g7 p唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
" e1 j$ _( x' u+ t0 Y+ N/ @
其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
. y# o& m: P; z( P. H# R! b& N( ^
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
9 {( T1 ~5 d4 G7 n- q; W你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
  G+ H, |: c; O+ V5 Y2 v9 g! |' x3 Q其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
0 W: v/ P! P& f% p  [7 |9 v$ u唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
( s6 F' b* a1 B8 X, D; n- s" Z
1 ~( U" }3 k$ e" @: \; _其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   
# s  N, y: z! |. ]: B* q( k* i2 b
! D! N# f/ e/ I. i2 e4 a
7 A. R* w7 {8 b: G# ?YES
( e; C/ k# H; m7 m
哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍