嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲' S+ t8 i& Q; x) q! p) A8 F% @6 r, ~& I
好在勉強都仲著到7 k' H( E. H; w
原來個感覺好正架, 包到實
& j6 e  O5 i) a8 s3 T不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身) Y9 s/ W; K* M0 l( S
所以入面唔可以著底底
! T) q. d( o- f% @唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
% o) l! I4 s/ k$ }  ]/ H8 M( P) c& ^0 C& X
不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)
7 c" t0 K  R! n% s6 N見到d女仔著得咁靚都有d唔開心$ `: `0 o; E+ Y& R( K/ n: b7 ^

, i7 b/ i- ~: G6 R! x最後去左個秘密既地方著起嚟
) |7 X; ^! v  H) K# W6 s% g! X一個以前成日去cd既地方3 ~- J( m; K' Y3 y- A
由於今日係星期六所以無咩人去
5 Q, |! G! m8 b% F/ E, g: x. w所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~
$ M8 k5 z& z  o( K& z希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗* v2 |7 y) |7 j
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長  w4 g4 f) V2 _/ O0 @
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
- u; x. w, M: D: B3 Q$ k腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   ( D# \0 w3 \  W0 x* }4 Z
係baleno買左條加大碼既短褲3 K% J! F& y" f0 @8 d( s* b# T
好在勉強都仲著到
- q, L3 S& ]' b原來個感覺好正架, 包到實' ?" S2 `( C( M% p$ e6 J
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
* P' c8 P. G; K' X所以入面唔可以著底底
! I# [  J1 x' Y: s5 L唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?6 A* }% e' o' B# C) r( t
6 I& A4 O: X9 Z* i" Y- s3 I! M
不過同女仔比, 我始終 ...
( [  W, Q" q* R# {; d
. U# s+ `" d+ H+ _; ]& F/ _女仔點都有著底底架
1 K8 R+ Y# Z0 Y/ {4 @8 d我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   
/ N, t; V) m9 i4 t+ s. ]" H睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
% q0 o% I* M- l9 R  H8 m3 K. Y& w0 Z, W2 H+ _
睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   ) p% \3 I" H) J! _9 @0 A2 S
幾好喎,但係你有冇即場試試?
, v1 c- {  y- Q: Y& v$ L" i" R% ]$ S7 h: v5 e
點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀
: N4 K' C( j4 A0 L/ L2 r如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   3 t5 e: Z( K/ ~! G8 d  {/ z
baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
6 z& E1 J% M3 w" E
; H1 Q1 {" Q0 g6 v( v: x* @0 p深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀  W6 N1 F4 ]" A- Q$ B
個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   # S. D! R  ~' M
( i. A* @7 v4 G; K+ r1 @, u

2 M" O% z/ N) S$ q2 d: `: ^女仔點都有著底底架
4 L+ k% ^" p+ g" f7 X7 e  ~2 C$ B3 V我2個姐姐著既話都會著底底
5 z1 n- _* i' C2 |
9 s5 v2 a5 i/ N  ~) _" p% B1 c" g' o我諗著女仔D底底都OK既
2 U3 s- i% g- ]男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?. {8 e9 G9 L8 n4 F0 j" c" u2 {
想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   
! z  @- D$ @" f$ ^- h# I" d$ g2 ]8 X小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
) G7 e  ~7 q3 ?. j- E( d5 J$ `$ g, D+ [4 I; y$ D* a+ C2 s# V: k4 y! @
你係邊度買架?, Y- O0 T( @# w" X9 o4 P
唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   
$ Y6 o: w, b, z( W( e' Z; z5 ?* g5 w; W' n" f2 U: o) N4 o4 A# e

* C. N" O" z& X3 v" a: @我諗著女仔D底底都OK既
" r, p9 K0 m8 ?7 K/ i6 _男仔D底底就肯定著得辛苦
+ G6 H! k, k. J' g: l" i! \9 _

6 ~9 r9 Z' K; |5 ~睇質地...
做人要有包容、虛心

最近訪問的版塊