嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

DEL

如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯$ C+ u/ p& k- d) L* ^
唔知有冇人肯做呢門生意呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
- U/ j& _0 g; H& [7 b5 R如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
8 s5 \: O  Z9 B$ d( F5 [+ k1 n唔知有冇人肯做呢門生意呢?
, @- Y& i" s: \( k) T# U* ]6 bhkcdfamily咪得囉
: Y( \, B& o4 S" A不過想入都唔係咁容易4 X: S8 F. R. U  I- X1 k
相呢D少不了
3 W! f' `# E- W# I仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-8 14:55 發表   
: W' M, N+ i7 k* v
& d6 v. I* ?- w( W# f% zhkcdfamily咪得囉; y* ]% E. g3 j  }/ ]
不過想入都唔係咁容易
* R) n& L  a- {# d) ?" b6 |0 A相呢D少不了6 h8 S0 }& l1 ^) X7 Y) k- q1 G. Y
仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所
. n/ r, ~" j* E- v: ^3 `) M+ a4 i  o
其實入得都OK ,但係佢地都幾貴下架wo

這idea很好呀, 價錢也fair. 有進一部資料嗎?

我果度可以換衫。

引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   # I' \/ }$ A5 d$ ^
如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
+ _3 E6 Z* [$ X# z唔知有冇人肯做呢門生意呢?
, H. r$ J) D1 Z' R0 j
+ z8 I8 ]8 [  X/ D! w7 h你放野果到咪可以cd囉! 你唔識化妝嘅話可以約時間, 我可以教你或幫你化!

另外我會定立開放時間,以免對住客造成滋擾。無交鎖匙費的姊妹入屋要先預約,交鎖匙費的姊妹可在開放時間內進出,但開放時間以外則要預約或暫停開放。, g! l: U4 y! Q3 x

$ [; Y3 P& T2 L* |租金方面$300一個月暫時唔會加,有興趣嘅朋友請先落訂(即首月租金),另一年內不能退租。租金加減將視乎空間可擺放多少物品,以及參與人數而定,但本人不傾向加租,亦會維持最後商議好的租金最少兩年。本服務採用先到先得原則,如滿額未能享用服務的姊妹,我會全數退還訂金。

參觀及付款須知:
+ F9 ]  l; m8 g
% i' a. y6 C# J5 z8 ?9 a( D( g單位將於25/11後開放參觀,只限有落訂嘅姊妹攜同入數紙進屋。因額滿未能享用服務或覺得不適合者可全銀奉還,否則當作首月租金計算。以後請於每月10日前入數,租約以物品搬入日期起計算。

好吸引,最重要有地方洗澡

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-8 13:17 發表   
+ ?- }1 m& w) b3 y! |$ ]! z7 zThat is so good and cheap, so how can I get more information on it?0 n5 R7 c. V+ Q  e4 m
Can you pm me with the details thanks
" ^  e3 N5 R2 c8 M9 Z: t

\  W: h$ f7 v: q, Q' i- rYou can add my FB.

有興趣的朋友可先付$300落訂/ b1 r+ o  y$ d
入數資料可sd PM向我索取
) T8 N' B& H( y- g3 b如有任何查詢, 可直接與負責人 Natalie聯絡。Thx

我想參觀^^
  A/ i- ?8 N& i看看旦否適合當網聚地點~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-12 14:15 發表   % g4 U; a+ y. D
我想參觀^^
2 @/ d; V; f! |7 U$ V( G4 P看看旦否適合當網聚地點~
( r. K. o, b* ~. |

- m- e& a2 Z$ R/ y# l心儀大大當然可以隨意參觀啦∼

我都想知...每月300可以有幾大地方

請問月租$300會有多大的空間去存放物品呢?

我想我會盡量藏在家裡

現有四種儲藏方式可供選擇:7 a3 L+ T& f1 L
1) 儲物箱一行疊高任疊,可參考下圖:5 \% o5 P7 L! R) d" ^7 |4 \& D
http://big5.made-in-china.com/sh ... E7%AE%B1+-+107.html  }7 W6 P3 s4 X' L! [; I
2) 獨立布衣櫃90cm闊  B, d8 d' l, }' v
3) 獨立木衣櫃45cm闊" q# n* ~3 W; x
4) 大衣櫃共用

現在免預繳和入數,先參觀有租用。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-15 20:18 發表   
$ ?2 L! z0 L2 x0 j# Y' O; u. A現在免預繳和入數,先參觀有租用。
# s% T% g4 \! a9 I. T4 C

8 t9 r3 L# d2 e' u; B有得參觀?; n4 c8 V. O3 u4 k6 l: `# v6 e
) _6 L5 s+ v6 x! H& a% A+ K
幾時呀?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-15 21:58 發表   
- p6 a2 n6 J: c3 ^# p. a
+ \" x! j5 q+ M* O- V' _- ]. U有得參觀?
7 K; _; E3 W& D- O, {) n
+ H" B/ R5 I7 ?. u2 f幾時呀?
: v, T$ p, _. J% t

' l( [, t; {2 r: a) I我會先影相,然後入伙日後可電聯我或Rainie安排參觀。反正將來我果度都可能會舉辦一d活動,遲早大家都有機會入去。

最近訪問的版塊