嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???! M4 ^8 A+ h: O+ W. o8 h: K) E! ]
要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, 4 t) Y, N! T8 E9 c- v
好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?3 F& Y' a/ E: ^0 C" N+ x
佢地知道你係cd嗎?9 ~8 z; m: S2 B6 e1 C
我地點樣買安全?

是但啦
8 R) l) ]. o" r, A& Y2 b7 q$ b無人會殺左你既
, C0 k; z. t& b$ x我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???
4 D! p1 Q; h" ~% e7 Q; m有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   
4 g  p! h' c  z; R葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, 2 _  v+ b' U3 m8 A* ~8 a2 W% i
好多返學鞋 我成日都去個到買
# ?! q+ ^, u. N) |2 l5 D

D( z* V, P- d, s- |5 t! e( wwhich shop....???1 l1 {9 m, e# u/ l4 C' r
有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   
6 k8 L7 }* ]! g, Q有冇鋪頭no.?
) e0 J" Y$ }  M' b' P9 m3 j6 e佢地知道你係cd嗎?+ \8 t2 g) x* Y" U3 V
我地點樣買安全?
; i- w5 f$ b! Y% p9 e8 v
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 ( c& K# N9 I0 r9 D
佢應該唔知..
! n+ t& r* l9 _3 a4 W- L你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   
  `3 a, R! [& K& Q; |$ l6 w4 y" z0 B是但啦0 n$ G, \9 n: o* Y. U+ R3 s
無人會殺左你既4 Y' e/ i' \8 U# A/ n
我仲夠膽在他面前試啦
/ `1 E) |* N& t) u6 T我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   
; M  I, i, j6 R; \3 p' J
' ?4 {! q/ t) y  k8 }& n/ [: Y/ L) b/ |& v' X
which shop....???
  A1 g# |  S8 P  G$ }7 N有冇名and around how much???
- d3 n6 S$ [  t  m! v" S. P店名:男女裝鞋專賣店 係地下
& h4 O6 z& q4 q# K, q2 H& v返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表     J/ C7 z  r: {; `" J

; O6 `7 U- O8 H鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 2 n- x4 c; \& z: a5 |" [: _
佢應該唔知..2 {' n9 w& I9 X
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
6 ?) u' u2 o$ x- m" q6 F! W

% c  m+ \* X% a2 g8 A1 A) W- K. [附近有咩鋪頭呀?
% ^" t) p! R* ~7 N! w咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   
/ ^- \/ R/ [5 }8 q- e6 N) \* x
9 o4 k2 l" p2 o) f0 @: s4 q
$ A4 a7 P0 @- s+ n  i% s( L- v3 P1 D附近有咩鋪頭呀?
9 I7 E8 k/ I8 L2 i- s4 Y7 z/ [8 J咁樣可以收細範圍
* s, L  e7 d3 K8 O* r/ Z9 S對面有間涼茶鋪-3-
" Y  ^( _# K, g隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   
3 [# ?5 h" V5 d1 B4 a  T
3 V; A0 o- }' w  z) O; T對面有間涼茶鋪-3-2 a2 E4 ^* C. p8 E
隔離有間金行..
7 e4 N0 q5 R2 h+ S$ F" q( q9 G' w. H  @( P' ]! m" E
姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   
2 B1 m9 J7 B1 J& F9 e有冇detail d既information同其他地方???
; }" m: l$ y6 b; f有好似tomato既賣返學鞋就好la........
  Q7 }0 I8 a) \/ N2 S& T: Q
4 `$ y" `: W& t; Btomato有賣返學鞋咩?

2 Z& b9 @. Z" k' p不過冇咁大碼
* Y+ q9 {. ]0 s2 H1 m; a6 P好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   
: r1 W; c1 r! X4 R/ u. D2 Y+ W2 m4 X! D5 j  s( T9 P& y& i- J% z$ |

+ s/ y6 h6 ]. K) Z. y3 x1 C$ M姐係日本城後門行出黎就見到果間?
1 @' O1 W' u2 C" t
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
9 w& ]# p8 Z! _7 \  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
# a- y  _  [4 |$ ?
% t' P% G, N# H2 v# s, \
咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   ' p2 A. [5 r  F9 }" M3 A% K# r
  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
! b/ j+ B5 H2 X! G6 |/ {% z" |
邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?0 u1 c- z( e; Y7 L5 ]
是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   
  [2 E: g& @1 k4 g' F8 y有43碼的番學鞋款多嗎?
$ i$ G2 `) N; J' J% [% N是不是每款都有?
* ~" G& x3 s/ V1 J/ z; b$ Q* t2 S得2~4個款有43號-,-