嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫,
2 \! q6 q* l; f日頭就淨爸 + 底 + 絲
/ \1 g& j6 j% p* t9 o! y, U好鬼滿足呢....
5 _' @, P) v& v
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?/ e1 V* w% P* S
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲4 P: Z9 ^2 P. b$ C6 j  x; v
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   5 H: b- X: O! q! R8 N1 ], A8 G5 b: l
夜晚訓覺就換埋衫, " c$ z% O: z# n
日頭就淨爸 + 底 + 絲4 S( z' e9 g; I# u, y2 ^: T
好鬼滿足呢....
; x" I9 Z6 m) l7 Q1 r
. D& g5 f/ y, r; O7 C/ d4 v
" |) q; ~) d/ r0 D* ~2 N  e咁好 ( T, a- Q! g# c" j/ Z
夜晚都應該著舒服的衫ma5 |$ s" }! [9 a/ ^" s; C( X

2 z/ x( n. U+ d還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街2 N0 D+ ^- i5 o6 D  e: ~2 i
尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街! x, _$ A7 \7 K& M% u  B' e8 V; Q
返唔工得啦$ m7 K4 S: n, v3 d8 a* f' }
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"# A9 F: A6 ~- |7 R
我有兩個同事都係咁玩.....
3 U2 c  _  y/ \絲襪就呢排著多多
! z' w' z8 |: y% W天氣涼少少就著返工
" i# M1 a6 {: l+ `感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
0 x5 \: f6 g& v# _9 ^夜晚訓覺就換埋衫, 2 t& j, @4 b9 A2 t
日頭就淨爸 + 底 + 絲9 U; l$ I2 K7 u  @0 ]7 d  w9 @
好鬼滿足呢....
( o$ L; d- q+ ^; G8 Q
8 b" N# B: ~3 i0 M5 B* Z% Q 我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   ' V6 K5 S. F3 @, p4 O: `; a
而家我都好少戴bra出街
  P- {0 v: K1 \7 M8 {3 d- B返唔工得啦
7 U, z, K& W/ K* A% S+ f; l( v7 ~! N好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
, K) I  B  g% s# X' i, G% u我有兩個同事都係咁玩.....
: I( I: y  u: W6 X" p% ?絲襪就呢排著多多
& _- M2 ^9 [/ R; s# q7 X" b* O. I天氣涼少少就著返工
0 g; @* f; d0 B+ k6 O4 Q" {0 U3 K感覺好正好舒服
; T' h& S' p. {1 x  x0 G

: b! b" P7 _/ w; ~8 K& \男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   
# {+ \- Z# h' I: K2 T返工戴 bra ?
" d5 O9 y9 j& n0 G9 W3 P0 T/ s我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲; v; i+ \9 D; |) W1 I
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
- i& B) ~/ `1 s- }. q) r8 s. Y
2 B& V2 }" t% G4 I5 N0 h/ T
係呀... 不過係要好小心% G7 [  E& {4 f) P* c6 w4 n% @
畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架2 d, z3 c1 v& p" Y5 s6 F1 R4 D1 s
同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   
4 a- _! x7 t' p  e% G; ]/ q. @5 U: B) j9 @0 b* l" o5 ^5 e# L& Q' W
5 i1 w9 S9 D5 a
咁好
1 [' f' U1 n! h夜晚都應該著舒服的衫ma
) p2 G1 k7 l) A+ ^4 C( Z  X6 O
1 k  G  N; p: c4 W2 T0 {1 F還有我覺得姐姐你的相很靚
6 g+ z: i: }# M6 c
; x$ d0 k3 M7 Z7 K8 O" I% Z" r其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親 - c8 A& T1 d+ S) z7 A! C4 K
er.... 頭像相中人唔係我黎bor....
  [+ n$ ?- a5 V, V" {& x, ?5 }我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   
5 Z  Y/ h$ k& X- u8 p5 y" B1 s' l
& n' \) \/ P0 K& c 我以為你係女仔黎
) S' b' H# Y  M# q+ o% w5 g
相中人唔係我黎架) m$ J# e5 E5 _3 L1 }* K$ M

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   
& d) j' Z  W7 b; j) T, \小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
6 u8 b$ d$ _0 `$ T
我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋
0 A( z: B" y. z  n- g- [因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?
7 c3 X" q- G/ e; M( b4 |+ a/ u0 q因為這樣穿著很容易被人發現$ q6 v) ~; `- ^1 [
你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   
# Z/ L; Z" {' d* W, P2 j9 t就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
1 y0 d% x& k. C1 c$ i同意4 j9 `' E4 L6 H. ?4 ?- E' N: u! s% D
雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )
  A& j; ^* `0 T  g: h- A0 B- Y/ T0 W但始終都係衝唔破呢關
4 R* I3 v3 F; Y* D& [6 b/ l+ h
' ^5 f" E/ }; g# Q1 a2 L& b; K另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服