嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自學自用化妝班

自學自用化妝班

http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal& u+ `/ }# l! W# ^# \2 i
小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"
/ S" v0 B2 x- `; B" G' ]$1600兩堂, 每堂2小時
+ \: ~7 V4 y! d* d3 O2 ~
; h7 F! k- M, e' V9 K$800產品回贈
. x( j% I9 t( m1 N包1年會籍同1次修眉服務7 N* ~8 o; @$ G! K# S. [
全年免費練妝及專業指導5 i2 Q( {: G: x, u  y$ W7 h
免費提供化妝品於堂上使用; E" d1 Q7 L7 s$ u
( t3 ], E5 I* u- s
雖然$800一堂都幾貴, 但係都包幾多嘢, 而且而家好多男仔都化妝, 所以小妹覺得值得一試~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係有男仔化妝
1 n4 Q2 y" Q3 B! |. W" n  q不過佢地唔係化女仔妝呢

回復 2# 心儀 的帖子

不過我覺得用哩個理由報名應該都ok哇

化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  
: R6 F# J; O7 J5 S$ _( I* ?/ D3 }0 K7 I% l
先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班; w1 M& ^+ _" Q# O8 Y

' C: Y( W* d1 Y+ M4 }1 E點答先好

回復 4# butterflies 的帖子

到時唯有話係for Hollween啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 20:28 發表   
/ \4 b% t/ g4 \4 C到時唯有話係for Hollween啦
  I* S, e" N  N' i; U
先生~. w, x( A1 J( N  ^$ v& @
我地有另一班教化死人妝喎~
6 e  w4 y" U* v% U6 ]. [  ]+ X咁你又點答呢?

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-23 19:41 發表   
8 l5 V( ]4 E/ @% I3 \6 R' k* V化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  
$ M5 |, w0 C# f
3 O7 M. s) U* h4 {. K先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班
5 J3 f5 E, `1 v3 d( [
- M- G4 W- }/ A( S2 v點答先好
6 o: E: `4 r3 R/ L" {4 Y
我幫人影開相既~
& x8 D5 y* L0 i$ j* D但係個partner又走左喎
# F1 U; ^$ K; m8 X; k4 j咁咪諗住自己學埋到時幫人化埋囉

回復 6# 心儀 的帖子

又係喎....................

回復 7# 心儀 的帖子

哩個理由唔錯喎~

幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-24 01:55 發表   / T' Y3 O! d5 U4 x6 S: b6 r) U
幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀
$ M+ {6 e: k( e' G; ?* p. c, B( j/ `" @6 x+ [8 d. F
Exactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-24 10:44 發表   
  y7 s4 V* D7 k+ a# n8 t7 K5 e1 O! F
7 k" ~5 m" \2 _% R7 @, \, n7 k7 s
Exactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
0 \  r' ^8 v* P" X. ?/ P1 Q
, k' Z% E# D: v( A: h7 t1 j無錯! 講得好啱!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-26 01:33 發表   
- U1 t6 N. q" d/ V" ]7 ^* x; }
* Z; x, I: z: C0 x, g; }$ i' J+ [# ~+ K. }! `/ k
無錯! 講得好啱!
, r1 o; ~2 E1 Y我都覺得係wor...  不過都好平常姐
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 12:36 發表   
8 U( v* U. E6 m. u, h' v& f$ x9 |( rhttp://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal, _7 O9 v) E' V# u2 U& O3 U( W
小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"
1 F: ]8 D8 J7 a  x7 p3 x$1600兩堂, 每堂2小時6 o) l) F2 J6 j- f) w8 W

. I* f0 B$ S2 a! m$800產品回贈 ...
% q; r2 g( X1 ]4 x) _
$ N1 ?; I6 s/ g/ t. \真係超貴... 我令願留返d錢買化妝品好過
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡