嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我喜歡直穿絲襪的原因

我喜歡直穿絲襪的原因

相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎? : k1 q/ P9 B# j: l8 c( ]) J, }' |# m

3 v9 o" v1 [8 c  i* j6 n1 a: t我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。1 R  w  I  j' G  ^' \3 x
# v) r3 j- g' C0 u
其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過的絲襪包裝 (如圖),model 都是沒有穿內褲就穿絲襪。$ w4 K( u- ~) D* I
- I9 b; b& c! S: |; q# Q
去到外國看歐美的成人絲襪網站,鬼妹 model 都係直穿。. _) [" A1 c5 y0 s
/ c+ ]7 W8 K5 e2 u1 q5 N* Q
所以,我一直都認為,直穿絲襪係最正確,最正宗的穿法。8 s. C- S( K% U! c) D' e7 O, a
8 z' S9 z; p0 Z4 G% j
當然,我試過著左底褲再穿絲襪,或著了絲襪再著底褲,感覺不舒服,不習慣。: ]9 e: R# n, @# O4 B/ j: K7 y& p3 o
3 J' O7 F. r0 K( g7 c8 C
起初,我會另加綿襪 (返學 小學、中學,一定要隱藏)。後上上大學,同出社會工作。間唔中會試下就咁絲襪腳穿入波鞋,皮鞋。著著下,覺得沒會有人會理,亦唔會太異樣,就決定以後穿絲襪出門時,在外不加穿綿襪。* d6 k% k, }+ ^4 ?) V

4 B' b7 a  q' @+ A4 k4 v咁就直穿左絲襪幾十年了....
! Y% D3 B% G- y: f" u& T" _* m! h% o, n* k6 C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-13 17:00 發表   % n2 \1 v9 ^6 i2 s# X; A
相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎?
3 d: X, q! d, ?6 P+ p1 |+ _; v1 ?* _$ f' H' ^0 ~& o  k
我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。- ~7 o8 P; b- K  @- ^7 \1 q

$ {# p( ^" U, |; Q& b8 B$ z2 _其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過我絲襪包裝 (如圖),model 都 ...
8 a2 p9 R* K7 O0 u* n
我印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪,人生第一次見到的絲襪都係呢款 4 f4 |; C9 p1 F1 w) s5 B% P! e
' n0 C4 Z9 q( T6 l+ @
我喺其他post都講過,我細個第一次著絲襪係畀阿媽逼我著,嗰陣乜都唔識,當然係著咗底褲先著嗰種所谓絲襪。到我有一年暑假第一次去永安買絲襪,嗰陣仍然同屋企人住,每次都係襯佢哋唔喺屋企嗰陣,直穿絲襪打飛機,但因為冇得洗絲襪,所以每次臨發射之前褪低對絲襪完事
1 J! @( {8 w/ v
7 t! u) w7 Q1 \7 p& A- `+ T% Y3 |0 ~到我出嚟做嘢之後先有機會長啲時間著絲襪,通常都係星期五可以著便服嗰日,喺條牛仔褲下面著絲襪。因為二十幾年前可以買的絲襪款式有限,可以買到的絲襪普遍彈性都麻麻,所以我一定要著咗對絲襪之後再著底褲,如果唔係咁著,對絲襪好易會跣落嚟!
- ]0 m1 V- U: o1 c: z: o( H. ]  G6 i; [$ p
另外我呢幾年開始,有時夏天會著短褲加肉絲出街,為免太過引人注目,同避免脚趾甲同對波鞋兩面摩擦對絲襪令到對絲襪脚趾位穿窿,我點都會著多對短襪
4 ~2 f  C: [( n3 ~7 D) ]
- e" C. R2 `; w8 a+ p+ X[ 本帖最後由 wky 於 2024-5-13 18:02 編輯 ]

感謝樓主無私且熱心的分享~~

印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪......- t+ w* u2 V+ ]+ K5 a( ]# `7 Y
我呢幾年開始直穿絲襪的 , 好好享受......
/ m6 S6 |% J) ~3 n' ?7 S  j

我都係直穿,咁樣先舒服

直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?0 }; N- |8 g! c3 M' C4 S" G' J9 h
而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?
0 c7 u& F* z! D3 S: [  N0 F$ o! C; X, C9 n' i2 k( f+ b
我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
6 V; g3 M2 k2 j( j& i$ w反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   
) Z* d! u8 Z8 U/ r: ]+ B: D2 G直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?
( x9 S7 ~2 U" f0 y+ a" C) ^1 A而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?
6 T3 t+ k. ?8 n8 Y
, t2 B  A, A2 n我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
; Y' E1 |! `5 b- h反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊
% q+ R. ^( t( `/ m* A* m9 F: z: k* k0 h9 s5 h6 V: V- A' V
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   
/ l8 v6 K. _' ?. l' l8 l1 u$ c6 o
0 q+ [! g: ^. @
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?
2 `2 D7 F5 \$ r! u% |2 H) L. G# @點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表     B+ c8 d6 D+ b0 q" ~
5 u8 F( l( O) y
/ ~5 V! L) `+ V" K8 G" Z
* h0 n. \% {1 W3 S9 U# Q
9 x; I- Y6 L' g" G7 Y/ `% b! D如果唔硬6 |3 t: \2 u! `3 C( C% o
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊
! h- ]! @5 e! E9 t' P- ?7 X除非絲襪可以將條軟J箍得好緊* A% y/ z- \& v' l) N- J
自己經驗係
! L! e% S8 h1 n' F6 D0 l. z3 @: ?行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位7 Z6 ]& A, N; G
於是向上變成"側卧"
9 N; R( B* z/ S" t7 f( q! t) [8 X) Z; K1 _. J1 R, s, ~, o

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   
# O5 p4 Y8 |6 U) }' L" n! U% A0 H; D' W

; ~7 \9 s4 V8 q1 Q如果唔硬
0 Y  I& e  @! b3 I  d唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊
& s4 r' u. b* l2 X+ A) R! D除非絲襪可以將條軟J箍得好緊& V; d" U; a; o+ ]  u; @9 V! ~
自己經驗係
$ @1 J' B5 @4 N% m3 ~: h行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位2 n7 _3 Y. R8 ?9 L7 R# g
於是向上變成"側卧"
- N( W6 G) ]3 h! N  b
# ]5 w( D0 _) {: x; O' p2 q我平時都是穿這,絲襪也包得夠緊,所以從來沒有下墜問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我平時都係直穿,jj會全程向上擺,龜頭自然會貼住條車線。咁咪由得jj同車線磨擦lor,jj同條車線磨擦先至最舒服
1 C+ R  @3 ?2 F8 j/ w點解冇可能冇可能全日向上擺?只要你一開始著既時候向上擺,佢就自然會維持幾個鐘(除非條j變到好軟好軟啦)。# u9 m9 ?5 W0 V) x$ a3 O6 r" n; R

/ B! E/ b/ E4 I. g" v我覺得向上擺舒服過向下擺好多,所以我會盡量令佢一直向上擺,首先係一開始著時,令到jj扯到最硬,先至再著外面既野(如女裝底、長褲等),咁就會維持到好耐。' H- g4 O9 r) w& J1 O7 s; D# V9 a

. j) m. `! c) D" a: k/ _向下擺就一定唔舒服架啦。著絲襪時扯旗真係好爽好舒服,如果向下擺就冇咁易扯。就算係扯時,亦會痛,同埋快感冇咁強
: [. n, P, h, l: i0 ^* ]/ Q  r: T2 p: e: Z
引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   
- j. w- b# ]* s% o0 Y6 c( ]直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?" u9 A1 N' ~) L
而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?3 V" n- C' M! l' {
. s! J3 Q! d4 V# a+ U, M* o
我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,1 T( @& U) t9 E) G
反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)
: }& |" m+ W: U( s4 {" J7 O* c) @7 t
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   
+ x* i2 B8 \" q9 V! p# |. {
8 V3 i) E" `, v  V& B9 {; t: }
* d4 p% g* s. P) g如果唔硬  S; k3 p8 Z( J7 m
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊+ S% \$ [  H, t3 H- U: A5 n" p* o( `
除非絲襪可以將條軟J箍得好緊
; C* x- q" N! {4 J' v自己經驗係
1 {$ f1 Z% Q8 u( G% ^/ ~行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位1 G! f& ^$ B. `/ M$ [
於是向上變成"側卧"

回復 12# england4ever 的帖子

England 哥很久沒見..

完全同意👍,我都一樣一開始已經係直穿,直穿時特別舒服

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-16 17:53 發表   
0 ^! l- z( v4 i, N如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)
$ s& L. J7 b, `+ W8 b; E* P4 X- t+ C. j. Z6 r
8 E" ]" ]* ]9 m' z

& h6 e! Z/ v: Q9 X+ {唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?
9 ?7 X2 c* A9 P0 r( w) Y0 I我的完全軟時就算有絲襪箍住7 p0 b' c9 a5 }( `
坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計. K* @0 _! n) g% l; N5 f) M4 |

: C3 ~5 g0 h0 p- G" v[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2024-5-17 12:41 編輯 ]

唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊,jj全軟,但條底底真係包得條jj好穩,已經唔係我早前post所講既"多數時間都仍可以維持向上",而係根本一直都會keep住向上lor。
6 C* T5 U2 X" |0 n
- h6 f: l8 @. i# z, S8 Q. {唯一可能性係,你一開始著絲襪上身時,冇俾jj硬,軟林林時已著外面野如長褲等。
9 j9 C0 G+ M* M+ I6 T; p3 ~; n( H5 }: j. J: i2 `! C
我諗係你條絲襪唔夠緊,同埋出面冇加多條緊既絲質底
) C- @1 G& E0 q" u
4 T6 N0 E* }$ a
: a$ l& ]) N- W' I3 ^3 U: {
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-17 12:39 發表   
. g( d* }& B; m4 a  o! r
0 ]2 y) l3 t8 h: A7 y4 D. r3 q% Z0 H
唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?1 ?- v2 d. X# M3 `6 a- N
我的完全軟時就算有絲襪箍住  o( s& I6 ^2 {* d! X5 n  _
坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計

向上擺舒服好多wor。向下擺扯旗時,會痛,而且快感又冇咁高。向上擺扯旗時好舒服,而且向上擺會容易扯好多
3 L4 m. [$ B! f5 T6 k( a  c" d- {6 ^. e4 R7 S' n& r. b
引用:
原帖由 wky 於 2024-5-16 10:08 發表   " s- u- n! V- }6 M

/ [9 Y/ S' H8 X9 J點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-20 19:23 發表   
6 d. I2 R/ k* E唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊, ...
+ R7 ], g8 y5 [! ~2 F1 {" V" @
; c6 m0 D- M; Y* E+ R1 C$ N+ N$ f9 `1 s( J! @5 g
等我又試下先......

滿認同直穿的 ,絲襪包覆著JJ ,臀部 ,大腿觸感很棒~ ,後來想多點女性化會穿上丁字褲 ,又是另一種視覺享受

回復 18# JoJo1217 的帖子

試左未呀?

最近訪問的版塊