嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫, 9 ^  c  R2 j3 i. Y& E
日頭就淨爸 + 底 + 絲8 }/ C" h+ l1 f4 q  @. c
好鬼滿足呢....7 q8 l8 y0 e* v" Q3 j

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?& m* k0 x: v( e' M6 |
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲4 m0 p) ?9 I3 N- F% {
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   ! E$ n/ o: e. j& \
夜晚訓覺就換埋衫,
' @3 A2 M3 f5 h( H0 J日頭就淨爸 + 底 + 絲
' v# J" I2 u- i7 j7 F; ]好鬼滿足呢....
+ g0 U, }4 I! h
  b/ t6 D# n9 Y# ?5 G+ @7 X3 Z/ q& A  l8 C7 ?) |5 W& ^
咁好
0 j$ ~- `1 s; Q% b- b夜晚都應該著舒服的衫ma: G% {' A/ m- n& w7 U) G+ J! ]) E
7 S; E0 s3 y4 w
還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街
9 W! M( F. V7 x; c3 q/ C尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街, t6 M& P9 d; |8 v$ F& D
返唔工得啦6 _! x& ~$ }0 G+ s, W
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
, [/ J3 t8 ^2 b. g# A, z我有兩個同事都係咁玩.....
2 u  s  s$ G' r  H  }) |0 z0 t絲襪就呢排著多多' R& n  b& L0 Y- t5 m3 E- K/ Q
天氣涼少少就著返工
" p) e  ~- q2 Y6 \8 O! E$ l9 P+ u感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   . R: l. k* m) x, N0 _
夜晚訓覺就換埋衫, & b$ m9 h) z1 Q4 M0 r
日頭就淨爸 + 底 + 絲
) ?( N2 U! v6 ?" M- j好鬼滿足呢....
  ^9 v! E8 K' c2 n
. X' Z( w! {5 W* _( v1 q 我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   
9 O/ g, h; p% U4 l) O# T; u2 U7 x而家我都好少戴bra出街, t8 {+ A- S* X# k
返唔工得啦: c& E  U, Q6 z- f- S
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒", W. p3 i: z4 Y' G  F
我有兩個同事都係咁玩.....
' Y- F# ]5 z; m絲襪就呢排著多多
& ^+ r- R) C+ u( P* [- k+ w天氣涼少少就著返工
: N; T" k: v- D+ z1 v感覺好正好舒服
" I" p0 [% Q* i* z

" Q) ~# R4 O. l" T: d; `男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   
9 K3 l: n  p* C返工戴 bra ?) _  c2 ~6 }; _' ]1 k) i
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
9 u2 z) W9 `2 c: I2 ?不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
8 [& n. o3 L0 F6 F

* Z# z. N+ q8 @$ I# d+ u係呀... 不過係要好小心/ _, a4 _, w( \9 H3 e- Y$ f
畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架: w7 R/ x; e4 k0 P% v
同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   
6 e2 z$ u9 Y+ R& p' Z% {# i# B
2 o6 p3 A8 C( w- {+ i
  C: y+ A' V3 F咁好 3 J/ R6 L7 \% Q) i) O5 ?  r
夜晚都應該著舒服的衫ma2 `4 R6 L: n6 M' a& h* \7 [5 m$ A

+ @2 l% r+ \. W6 p7 r* k還有我覺得姐姐你的相很靚
' f' |, y6 F* E( G/ `+ K# r# V
7 h) Y, a8 t4 o; u: B
其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親 2 W/ I2 m* Y; P+ @
er.... 頭像相中人唔係我黎bor....1 R' @0 q' r& q/ u" v
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   " j" u* j  K1 V& y. R4 {
% f( E+ {# i* {( i6 J1 _9 ?& u# G! J
我以為你係女仔黎
0 r/ K6 n) z3 {% I3 r- H% z/ G相中人唔係我黎架9 o( g' D3 @/ m# e4 r

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   2 t2 E3 }/ S1 B# H0 G
小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
. j  o0 U1 N- E  x4 N6 ^, P我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋3 x1 f& h+ {7 Z
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?5 X( ~/ p- M( x
因為這樣穿著很容易被人發現
5 S1 C" c' T- |* f1 S. V你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   0 P  {7 i1 x$ g
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
+ C. [0 C$ `0 h# v# S2 P同意
7 Q3 V1 z+ w0 F9 m. m6 i6 K' d雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 ). A: G+ ]9 X, y% {' l
但始終都係衝唔破呢關
) W' @2 N: H5 f) c& x9 P& Y/ A4 [% j
另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服

最近訪問的版塊