嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹發育全記錄 (part 1)

妹妹發育全記錄 (part 1)

呢次要post既唔係妹好宜家著緊既bra# B6 ^$ l0 C$ m3 [& S9 u) Q& _
係佢細妯個d學生bra1 M+ }# O# D+ f/ Y3 D. v  e
因為早排最細個妹執房4 \, r& c  ~3 u" e
拎哂d唔再著既少女bra出黎想掉% M% Z- h! i+ X1 l$ G
我當然唔會俾佢咁做2 X) q+ Y  r( L1 Y7 A
仲張d bra好好地咁收好
, `9 C5 F& a/ U9 F果度應該有齊我細細妹發育以黎既所有bra同底衫,正~
& }# w& e0 E6 S. u2 n1 J我會由佢開始發育既過程起(想起都忍唔住...)1 M/ l3 b7 C. M1 b7 x
慢慢post哂出黎$ ?( s/ [, K6 u) e, b
今次post既係佢頭兩件bra8 P8 Y& `) C/ @+ E
著第一件無墊果陣大約小四,因為佢好快個奶頭就好突,所以好快轉左第二款1 }7 m! W2 S2 `$ M8 _3 P5 d
第二款有薄墊,應該著左好幾年(著到中二),著埋校服透個bra出黎果下真係好正  N' h% m" F$ x; H  V* S, A
多回應既話陸續有黎
# e5 i- M% {# h7 c7 u0 c5 U) A$ P. W
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你妹妹應該都幾大下wo而+

咩野幾大先?

果然好有少女feel,謝謝分享.

有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少

so good  nice

好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=

唔錯啊,期待再加相

正 正 正 期待part2' [4 q* ]7 k5 A  {

7 m) {' `) A! V9 t0 @" s9 w7 c咁你諗住點處理?

睇黎佢發展都幾唔錯喎
( S% x1 n& U5 f快D加相啦

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-11-14 14:51 發表   * n2 v# t0 o# m9 K8 v  Y* ~. Y
有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少
: Q/ v" r7 e( f2 j  u* I3 m, O6 [2 F* Y" r4 a1 u5 [

$ V  P) \9 G2 ~/ |+ a  u8 d當然 ( z! H! d7 U: k3 Z5 O
除左以前d學生bra,仲有宜家著緊既少女bra~

引用:
原帖由 artery 於 2011-11-14 22:54 發表   
$ R1 C: }4 B8 R正 正 正 期待part2& M( q) \: E. C+ J* l: h

. y( H- ?2 v; s& u) F# h咁你諗住點處理?
& E6 ~0 J/ v$ G2 P0 j6 N) R6 e
' z, ?8 z( ?" v6 l& n未想到點處理6 ]4 `5 [" e' Z, ?  I8 a2 X
不過一定唔會掉
8 G; F" u$ T, I有d想賣走d...

引用:
原帖由 jack0809 於 2011-11-14 22:44 發表   * i+ g9 p* i% \0 ^* A* X
唔錯啊,期待再加相
+ o  z& \" n+ D+ F3 `+ ?

7 y" F/ b6 L8 |( `5 }0 J& o想加咩相?
, o# @: R1 f5 O; H學生bra定少女bra?

引用:
原帖由 hoiching0626 於 2011-11-14 21:51 發表   
6 U4 ]) ?& u6 G, e好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=
$ F# r: x) }8 E; C8 A+ q2 q, c: Q, k$ p, e2 ]. Z/ r$ n

8 a) _4 s0 N& }0 k7 a5 w都ok既~~~~' i9 ^, s0 `: }
普通學生妹一個~

唔好又黎吊人癮啦~~~唔該~~

正呀 多謝thx

薄墊學生bra.jpg  = 呢隻最大路,亦多人買... pad 另計

我都想有妹妹

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-11-14 22:59 發表   
: z; f: R- P7 y9 q7 k0 y3 o3 a4 K4 A7 G3 a2 C8 G
% {  |, {2 \7 K. Y8 p2 ]! m
想加咩相?! _  O4 i% X2 W$ ]
學生bra定少女bra?
7 O% G$ o4 a6 y# p& p4 W, d( [( ~  n  J
學生bra 方便幫大家買/睇辦

半截式的學生bra很好看: )

最近訪問的版塊