嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, ! A# M! A2 O1 M5 R8 x: ]
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.  A- j" [3 f4 I9 g$ Y0 W
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...$ ^. X9 y: _: j; z

5 a8 U. c9 R6 l* i% v依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
9 ~& S* P% B. j* }" \我都搵左好耐  F% w8 ~2 j+ F0 {. g$ R/ O+ H
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   7 f3 ]: \0 j/ {" N1 U
All are yours or u took photo at shop?
% l1 r  h7 X* j! R& W+ r, @/ ^2 s1 ~- m5 Z: T
唔係呀, 係我個collection 嚟架' m' M0 y7 K! h6 @' j; Z. n0 H
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
. W( P) P- E) [- O居然有咁大SIZE既鞋
1 A+ C2 u) t# O我都搵左好耐
7 N, H. w: U" \5 E) X都搵唔到~~
+ V5 a- S) {( ^8 b. m9 O7 B

- d, y1 [. w: n( ^' m* ]6 A' h- ^有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,' @4 r9 `5 ?2 T3 J
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   % k( V( ?3 ?8 x/ J, J5 n
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
5 t" U0 S) p4 |  L
! c& r* O1 j% i8 \9 b1 S2 G大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
& L" s  U" ^, E2 N# u7 ^! _2 }$ v: d2 ]- b# Y1 Y* o

, _7 r8 H8 U1 w! f& d: X8 b+ m有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,. q1 J; i; [# i3 [+ W
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
4 g9 _( g5 u3 ~  Y" d7 l1 F4 M- \, z/ F# o5 z% B7 c
# |7 ~: k4 C- K, S  m/ Z$ C( x* ]
係呀5 q2 k6 `5 N! I- t2 z( S
咁邊度有得賣呀?8 p9 i* X  r  A+ f
款又多唔多?
6 V2 Q" w9 E4 x貴唔貴呀?- g: K" ~/ o% m0 D8 @
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表     c& i, i1 s, ^+ @- R# H/ U8 d

$ o# r( _! |7 q" [* N6 U8 P: o  D- G& {3 c* }2 {
2 J8 ?1 g$ y- Q5 e
係呀
! T" }! }' T- @2 o4 O) g( p# y咁邊度有得賣呀?
% X7 L% K5 H. `* ?- |0 i款又多唔多?6 H) t' ]% e, t/ ~7 x
貴唔貴呀?9 g$ |: H! D  l8 ^0 ?; H
我都想買對
. B( S5 a  B$ F+ k0 e0 S$ {& B( H

% T; p! [0 f/ U; F' k( R* B9 l% w去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11809 u9 x. ?6 W$ [) F
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   0 a; C# @5 j: Q
, w2 B  i3 i: U3 x) p# U. @
% m% @* V1 R6 j/ L" q4 z# |
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180, ]* m0 a5 [' T1 f
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
2 R! G! l* w* o! j; a1 O" B6 v, y6 A& f/ `2 p

- \9 r7 Q1 P/ U0 p我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
, W" S4 x% x7 \" C3 m
& o3 y. l/ b, e, R, V
. \2 z& F" u% b1 N/ L
: C3 L! d6 m% j; q: X+ O7 _我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
3 V- B4 X! K  z, E- u: u

& Y# z9 M' |. H( Z( @幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配