嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果攪團購....

如果攪團購....

如果攪團購既話- k8 N0 |. X, V
如果咋,構思緊,等老總同意...+ }( V% _- `, p4 V
暫時撇開唔岩著既問題先,當全部都岩著  M+ }( `2 M$ N/ R; D4 l" t
你地會唔會團購?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yes I will) n7 y9 s  v0 P0 M
I would like to buy boots

其實都唔會考慮到岩唔岩著
# z3 l& O$ i$ F; I& u% X1 f7 m0 J因為我隻腳唔算”超"厚果隻
7 f! ?) j6 L* X7 g! P2 A所以考慮價錢同款式

團購乜物品先

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-24 21:09 發表   ! j* N8 Y, u- I+ D* `- P
團購乜物品先
& S, r- g' K8 C- E$ x
鞋阿
, ]4 ^% T  J8 H& T呢度係鞋版

what shoes do you want to buy?

我自己暫時就冇位擺喇8 n' v& S2 s9 J! Q- O
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚" X/ Y& }0 @$ Q
呢個活動精神上支持你

可以嘅話我都冇所謂,但係要睇下價錢同鞋款先

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-24 22:43 發表   % f% v2 B+ K& X
我自己暫時就冇位擺喇! y: N5 w2 i1 y: R& U% v
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚8 E" I+ H+ M) G; r8 ?  I
呢個活動精神上支持你
4 {% n% c. _# p% M( }; G
2 j2 l" v' d. j1 D- n7 d) w" Z3 m% w先多謝老總先' P' F9 l% R, s* X
不過要攪就要諗好多問題
, m" C  ~4 m8 ~0 X$ [3 D例如交收,換鞋
- k5 r! j$ D8 k5 d2 u尋晚我又落過tomato同佢地吹水7 P/ Z4 e: h+ C6 P) {: o/ y( l
傾開如果攪團購既話好唔好
) L, l" w1 e- Y; z6 B佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok/ C: Q+ i+ g# p
唔知各位你地想點交收或換鞋呢?
) C1 A8 }) x+ Z& D過兩日我再落ageless同佢地傾一傾
! _! @7 Y) K: j+ ^4 j; e) e
0 A; d* c9 M, K8 X[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-25 09:48 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 08:59 發表   
9 Q$ n/ G, B( {1 U( f4 B, _" f& j1 J4 q" {

& }0 q4 r- [( u3 `" k先多謝老總先
8 e0 w9 j: E9 {4 W4 z, S: z( o1 M不過要攪就要諗好多問題. g  [3 U5 y3 C4 J$ p; j5 P
例如交收,換鞋  j7 ~/ }' B7 o, H( a) f* w7 g- Z
尋晚我又落過tomato同佢地吹水
( \2 q1 d; c* N- L# k) {傾開如果攪團購既話好唔好3 L; ^" ?( r0 \* L+ i
佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok
( q7 @+ M0 M# g. R0 d0 @唔知各位你地想點交收或換鞋呢?  p: q( [% H& q# g
過兩日我再落a ...
, o" n1 k8 R# g0 A- P( f1 @, j團購唔係應該經你手嗎
, @8 A: j' J, J( T1 [D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
" r6 E3 O9 v. x6 K% f$ {2 `- }" @& |: z. }
如果交收既都係果D舖頭既人' w: X5 c5 S& n# i
吸引力會低好多

所以呢樣野要仔細d諗0 y; j: a; l% u# ]! u" }7 ]- l
希望做到最好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-25 09:52 發表   
3 q5 I; C6 `7 L2 O- L5 h0 A3 {! g! k
團購唔係應該經你手嗎
# `0 F# V0 N) G" Z+ `6 X: L. cD人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
, a  ^6 s4 e6 t# H0 r( w9 W- v) T
' p0 N$ p$ X% y3 i如果交收既都係果D舖頭既人
0 L+ \9 S* d1 M. [吸引力會低好多
' d/ l! ^: _3 l8 G6 F
! H. J- K( e7 x0 P# R  X
因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係; |6 n/ ?! q2 s4 g
所以暫時都係鋪路階段
% h7 a( m6 G# E, j- r$ c2 |2 \: j) f諗好晒同傾好晒d野再通知大家
7 U+ j, M) v+ P- s希望有其他人可以做經手人啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:00 發表   
9 w8 {5 L$ ~7 J4 {/ U! D因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係9 S4 K: {8 L3 \1 Y7 g5 m
所以暫時都係鋪路階段
5 v6 V( V& P+ r+ h/ H諗好晒同傾好晒d野再通知大家' I) @4 ^# k' Z: A
希望有其他人可以做經手人啦
; N0 o6 _- b1 v: F: a) Q
其實你唔洗諗咁多丫
8 i- ^) o2 t5 {* {經得人手買野既預左比人賺架啦, E/ r1 z+ A7 ]! ~
我都會同搵我幫忙買野既人講,我幫買一定貴過出面自己買4 h0 V* V. G$ Z4 y; w5 X
何況你同佢地熟儲埋一堆鞋囉到好價錢
# {" c9 D6 v7 c咪當益下D妹妹囉
1 ^$ P& G; {8 H如果你係想方便一D唔敢出去買鞋既人
# p# Y9 n3 w7 u/ M8 c, @由一個CD去交收會好好多丫

所以我會問多d人意見先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:20 發表   
" q# }4 i6 Y, I9 U* Z3 g6 m所以我會問多d人意見先
. ~. m- e) F" D7 X9 `8 N
不如POST D 鞋款出黎睇睇先) q% M9 P# o1 }# j# A$ H
會實際D

構思緊咋
4 s$ K3 ~6 a& P0 p+ s6 k# _AGELESS個邊都仲未講3 p" l& u* p; {8 Y5 _4 ]
唔知人地點架嘛
( H, k' c2 L. Q$ D8 s而家俾希望你地1 a, r' N3 x5 m
到頭來做唔到咪令大家失望
- A; g* V, A$ l, a6 X. J6 ?+ @所以兩邊都問左先8 k+ a- p9 j& f
仲有一樣野* ]% U) n" i" B- \' I
其實唔一定鞋做團購喎,其他野都得架% t" b# x( h/ h# Q) P) S$ r
如果有CD同D鋪頭熟,又可以拎到好價錢貨
8 s+ {$ p! Y& `5 q+ g: g其他野都可以做團購架
4 f: R5 a" |6 g# d0 g' j8 N/ x" ~/ P. T

我都覺得CD最好清楚自己著乜碼! 買左梗係想合自己Size! 如果買左著唔到, 真係買0黎擺0羊! 會有嚴重失落感ga ma!
$ \8 E0 d. w; h團購都係想盡量幫到班姊妹! 如果唔係我都寧願辛苦d帶佢0地去試, 至少必定合Size! 如果真係冇辦法的話, 都希望班姊妹明白, 真係有機會唔啱Size!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!