嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁.... 5 U8 S9 W8 C# z  ?2 h7 q7 k$ Z
不過...>”<

其實有無人求証到?
4 b4 S+ A) J' z! q) h果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
/ [4 w" I# E$ w$ t4 t, n' Q6 v& o  r' j
變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)0 k: t2 b0 S4 p' ]! O. J% m
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   
5 c7 o2 T# s3 U- a其實有無人求証到?2 }" w/ ^: ~& x
果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...' X1 F, |8 j; v# T  z" V

" z7 @- V3 m7 Z3 O7 P' p( E! s變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)9 t3 O7 p& \5 v
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
6 |' U9 i5 D6 R- y. v" ?, V/ V3 a5 j- [' F
好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...& H  i' O" `  y: M8 q1 s
(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))
  D2 C1 ~. t+ o, W$ R. N- l/ Y) I5 v# G
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   / u5 J& j( ^0 |* Y  W7 c1 x
己證實是女生,此POST己完.....
  j) \$ H! R1 z

$ d" n' B. Z/ q; R1 v我想問...點證實..?
  D1 i! w  [& F! r0 l5 c 原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   
0 |$ h  u3 b2 D  i/ {來我沒有記錯~!
, H, h# ^1 u! ~  Y4 ]2 W0 _: b

; e2 j8 b: D8 l+ B1 v9 P----------------------我是分隔線---------------------------
. y/ \' l: }1 m5 u6 ^' J2 T+ s我覺得佢女仔樣丫9 s  S: f, C+ W/ M
點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   
6 w: G* D( p3 Y! {' ~2 Z我下一次也想去cos...
9 b/ S: z# u0 p+ q4 r6 O1 x
頭像相中人是你嗎~7 O) h' t' Q$ l& P3 ]6 b
是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
4 U) A' d1 h+ J8 `7 A* @己證實是女生,此POST己完.....
, j6 ^9 [9 y1 r- V2 R$ N點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?
% y9 I, e+ V" g* r; P1 f& N睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎?
8 U) o/ s9 {' Q) H9 i眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice