嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

去買鞋,扮話送比人work唔work架...?

去買鞋,扮話送比人work唔work架...?

同埋我穿40..
8 T5 J! H7 p1 [( T7 y: @高跟的話買番40, o唔oK?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我昨天去鞋舖買,買43話送比人都ok..講真d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦

43號咩鞋呀?, }  S7 B. K% E3 ?
我搵緊43號學生鞋呀

引用:
原帖由 *雯* 於 2010-1-6 14:44 發表   
9 \: c8 t& \" Y0 Z# S2 o0 A同埋我穿40..
: s1 c) E! r% _( ~2 m  @# D7 R: Y高跟的話買番40, o唔oK?
. i# |! D/ t1 S, B$ ^

# K$ B% `, S2 N- N  r! j+ N! b8 j
4 t# V0 n7 D8 H" n其實40號鞋都唔大$ t, u  A' m! W6 H& E& ], Y; r
你去買都冇咩特別
& i/ {& q+ P3 d2 V- H我早幾日我自己行入去鞋鋪直頭問d鞋最大幾多號添1 z6 Y9 c5 {. O. F- a1 z
問完唔著就走

個個都系認錢的=3="

回復 5# 偽娘 的帖子

好.../ n0 g! s! k9 A5 m1 f( V& L
咁等我考完試就出動買衫買鞋7 ^" F2 }5 E" E! g5 V
之後po上黎比大家睇下

回復 6# *雯* 的帖子

好丫~- x) z: f# G' _$ R) Q" O! a$ k8 I
等你~~^^

個個都認錢既
' u1 K, w7 T' l; Y. ]0 B同埋你過到自己咪得囉
5 |- G6 O" L& _* l* e6 t! }* _佢地就算諗你呀, 都唔會証實到咩丫

d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦

引用:
原帖由 skyking 於 2010-1-6 16:03 發表   
& T5 p2 F9 X1 ^我昨天去鞋舖買,買43話送比人都ok..講真d sales 理鬼你用乜理由咩,基本上認錢唔認人啦,你有錢比就ok啦
. f6 t! n- q) ]. q+ U. Z( B( S有生意做唔會唔做

我買鞋從來未比人challenge 過

sure, it works

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-6 16:15 發表   
% n! U/ ]6 U4 ^43號咩鞋呀?: e' s4 r" T1 a9 p$ j! w
我搵緊43號學生鞋呀
/ D  j  u% ?( v! N' ~2 W* F9 X: ^
In Argyle center旺角中心 ground floor

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-1-12 22:46 發表   & @5 \/ |/ W" Q  i
, X5 e& U* h3 I- C' _3 ]) ]( W+ v
In Argyle center旺角中心 ground floor
; r2 b) W! G3 `
) k- v6 w) S3 r& d) v0 L
; g. T. C0 X; i) D5 P
最size幾多號呀?
9 t2 d2 i8 V0 r. S你買個時有冇試?

no need to afraid7 m9 r* t5 E* I* [$ g( g( i
sale only focus on $$$$$

其實現實真係咁0既! 售貨員梗係話唔介意CD買0野格! 只不過亦真係有人會唔介意0既! 佢0地會係真心定假意, 基本上會在面上看得很清楚! 如果招呼得真誠d, 我比錢條氣都順d嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 *雯* 於 2010-1-6 17:58 發表   $ t) {. s1 X7 w  L0 D* l
好...) P) e$ E8 \0 q; n9 ^; k
咁等我考完試就出動買衫買鞋1 T3 k) f$ P9 Z& ^0 C
之後po上黎比大家睇下
4 H4 R# }* v! g6 E
你考咩試呀?會考?

引用:
原帖由 08miki08 於 21-3-2010 05:26 PM 發表   
0 i! Y4 A# I& B7 {; z/ l( U7 e! O$ w# I' [) h6 Q
你考咩試呀?會考?
6 Z- p9 K* M0 K& V: M我都想知佢係唔係未代@@

最近訪問的版塊