嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   
' F& N7 t  X; L5 h- {明白了。
- B, f- x6 Q! L, `, |- X( w) k( n% v! M1 O) c
Ltti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。
. w" k% P: Z" t
$ c2 h! v$ h3 U6 T8 D如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
! Z+ A) R% b  p己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   
, \% a' Y) Y. G( e; T& K9 R- q" S) i" Z$ f- M; s
no,是佢話我要離家出走
9 A& X3 c! i" D0 p5 r+ F# m+ C
仔都可以唔要? 1 o# j0 w( ^# ~$ s# c" U7 f
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
% V' g" E# [1 s: K真係要CD真係要過女性生活既+ F. w& w5 B7 Y7 W/ ]; e
咪早D出黎搵野做搬出去囉4 \: n2 z9 H8 q& K
不過你都係睇左醫生先
; @% r3 B+ F" V自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
# u9 {5 E. u9 ?  o5 {& H3 W6 {& H2 |6 O( v7 a
仔都可以唔要? ( O4 a) V4 o9 s0 h% a9 ~2 R8 V
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
% H+ O4 h# l# E" _6 W8 d真係要CD真係要過女性生活既' a; Y% w6 V& m0 v% w6 x2 `: p& }
咪早D出黎搵野做搬出去囉" `. z8 }( m- N' x  o. k
不過你都係睇左醫生先
! R7 C' |5 |/ \' }" A4 @3 K自已亂咁食唔太好
) `9 T; X. ?; f/ P; k& D. d
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   , |0 p( x! F, X# ^7 I3 `

( s* Z; p4 Y6 X3 y/ r! s我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
( P4 n/ N2 h$ @- d2 M8 B0 c
呢樣野我無經驗. E" O2 b6 d+ s5 n. ]: s/ k, o
或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表     [, ~' H8 Y) s/ Z5 z
i feel so helpless. /_\
- Q) Z3 s2 M: _$ K/ p1 \1 ]& ?0 C又唔可以咁講既~~~, @" U- f" I/ F7 g# v# Z
作為新相識既網友, 可以講既都講左* _4 I) N0 ~7 b* {  s- Y& c4 A- b" P

/ O* E( Q; y. `9 {我再簡單d講
) Z  d+ K- P0 ^) {! y既然兩樣野唔可以放埋一齊: G4 u: W7 j# T7 L# Q, |! S- b
何不考慮先避其鋒, 再分開放
  \# Q" Z7 }7 q0 I. x  S6 O這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   
" o: N% e7 f4 u. X6 l' |7 R5 R* z2 Y5 V8 j: w7 I" l
哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)
2 l& B2 n- C, I; b我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
, N) W  y5 Y& W. D+ T" K0 D
我小時候也有類似經歷,
0 d- O4 y2 ?( J; b7 {. H* q: Z一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,
, q' [- y: E% T) b而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,
  T' L5 d" Q0 _9 j1 h" b! G+ Y我父母被騙還回來數落我,2 W! j/ E- U' e/ b9 ~5 W
最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,
6 ^% {. P( U8 {" s' A$ f也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
; U+ G' X7 X9 C$ k說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,$ D% E6 p# u5 O. w; G
重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
" m  p+ X2 z+ V錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,- G- P. r* X! [/ V; I1 E, }
最近好像看到幾個類似的case出現,! E. ?2 G% O/ C& U4 L3 @
但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?  m* u) T. _/ N; u  Z. B
16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,
$ n1 B4 b$ @  \8 o8 U3 W( N或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   
8 v! ^* e" g  N: x1 u1 O9 l其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
9 C$ s6 T3 b+ J, [說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
% _: b4 x+ c5 V+ p8 ?1 E# Y: D$ U重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,, R9 \( E1 X8 V: c
錢非萬 ...
7 k3 X% O  x, s* ]' h3 e. T
( i1 t& l& a; C% ^9 D真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
! b1 X+ l% D  K% i. p普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, % B, e( H- `/ l; O% O
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   
0 ]: {/ R1 s# h/ \2 z
2 T; ]& q: a& f! c8 Q/ T/ @
: B, |/ ]( A/ B. T$ u真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, ) {$ t  f. m% s# r! O8 G
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, " D& G  m  v0 O2 Z# d/ X
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
5 ~* R% m0 P# p! i" b非常認同,* }0 K* k  r0 k6 N, E5 {
問題就出在16歲,自己還不是很有思想,5 p& ~: d0 S1 C$ G2 N/ [
然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?; w4 ~' D7 ]1 N  t5 z& a' V
如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,
# L6 E( `/ g. b$ ^- |/ \% K那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!$ i1 f* m. ?4 g/ S$ K3 E# c4 c% A
但你未add我喎!