嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人用過棉條?

有無人用過棉條?

內用衛生棉條其實已有90年歴史,20世紀20年代由美國一位男婦產科醫生發明& S* Q# y/ O% \  G7 @* |
是另一亞婆年代的月事用品,但要到上世紀80年代才較多人認識到它
) j, d+ a* N) ]) @$ r3 }* F, b60年代呢?只有女明星才有資格"用得起",一般女人(99.99%)都用衛生帶加棉巾就算5 Z% Z% j! P- E8 F& l" S
主要原因有3點% m/ S6 e9 x. G
1.售價貴,60年代一般衛生帶加一盒巾都係個幾兩元
) Y& j/ i; u& o2 F$ N幾元一盒的棉條真係好蝦人買(60年代一般エ人百多元月薪)$ B" j; B3 b3 v* H
2.不易買到,衛生帶當年係必需品,文具店紙料鋪雜貨百貨街邊檔都輕易買到8 t# Y4 H/ r: v! r
一般人想買棉條要到大藥房大公司
6 W: f& n6 z' N5 L3.不接受插入體內的東西,70年代好多人都已知道有"棉條"(因為電視雜誌/週刋有廣告)
- w" K; G4 h* a2 U! v) s不過東方人較保守,甚難接受插入人體的衛生用品
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

當年甚麽人用棉條最多呢?7 R" Z8 v! e5 I5 R  O
明星?歌星?不是
6 a7 v8 r1 N; L2 z0 {3 q( E7 @2 v是女性舞蹈員,尤其芭蕾舞的,你很難想像貼身的芭蕾舞褲下現出隆起的衛生帶
- b- n; C4 e- ^3 `. H' C: ]不過話雖如此,仍然有人不用棉條的例子

今天,女性衛生用品實在比當年平得多,1 o8 h8 P# f/ G! q5 C* s' R
而以我所見其他CD討論區都有人話試過用棉條,* Z8 I0 A8 M  V0 l7 w  T
當然,CD的人自然是把棉條塞入肛門了,

有呀,不過要加dum.dum用驚拉唔番出離
. t* ]4 x1 |& R3 v
) O! x0 C5 m7 j多數用t字頭牌子因為長D舒服D

引用:
原帖由 rebecca 於 2012-11-5 20:35 發表   
8 ]! S6 t' Y$ z' @, N" [2 j有呀,不過要加dum.dum用驚拉唔番出離# H! U  k. S0 F9 y; T$ Z

: y0 x* n1 x8 B0 r2 V多數用t字頭牌子因為長D舒服D
2 ?+ D' J1 _' W/ G6 J* _塞肛點都係肛塞舒服...........

我都有用綿條!

引用:
原帖由 anitaleung1972 於 2012-11-10 09:22 發表   1 ~7 \4 _/ j. y. T9 b$ v) m
我都有用綿條!
! D/ O" r) t% _7 j8 q5 W$ F9 _# o/ t
妳男定女???

引用:
原帖由 rebecca 於 2012-11-5 20:35 發表   
# ?" |4 S! W5 L% M3 `# b7 L有呀,不過要加dum.dum用驚拉唔番出離  U2 m" C5 f  |+ }) u

6 ]# q* l0 V, S! f多數用t字頭牌子因為長D舒服D
( P# M% v/ u* Y. b- P1 m" a
9 P4 ]8 K, _" E& F其實即使你唔拉佢出黎,下次大便佢都會出黎!$ O8 X, ]& q# O
- _) `% p; b, N8 R! g' A
feel到肛門有條繩,感覺會好特別!

引用:
原帖由 1677 於 2012-11-11 03:22 發表   0 Y8 B4 N3 M. Y& m% V7 b
9 [1 m3 l2 P8 x) M0 g  }( G' l
. S' C* l6 {' C  c
其實即使你唔拉佢出黎,下次大便佢都會出黎!
# G! k( n* w* Z0 S* V+ t! I, W& l6 _
1 h& }2 D1 {* t1 k4 y- P4 R* [# T8 r

0 U8 q" M5 M9 Y我想試, 但係至怕就係塞左佢出唔返來. 如果會自己出返來都好D. 禁都有少少興趣想試下. 不過呢樣野都好似唔易搵~

引用:
原帖由 1677 於 2012-11-11 03:22 發表   $ J' c& Z, z8 {  k

7 k: G; Y/ H" K- F$ r* c7 F9 x, g! u7 p4 D' |
其實即使你唔拉佢出黎,下次大便佢都會出黎!
; K6 f1 O! Z( K  e4 d( \* d1 |- P6 `# I7 F
0 Z( N# W% d  }8 \但棉條會吸水,塞左入去會否變大變乾???

引用:
原帖由 maria-ng 於 2012-11-12 13:12 發表   $ ], M3 g% W, M+ R2 L5 E
# W5 J& X6 C/ H) v8 u
但棉條會吸水,塞左入去會否變大變乾???
& q  P( ]4 t# a
. Q6 `7 x) U1 E
入肛門吸到o既水好有限,所以唔會發大/ r/ T  \& G+ Y! y; f' q* r
(除非你肚瀉

塞入去感觉好干,觉得唔舒服,你地会唔会加D润滑油?

女生應該鍾意用衛生巾多過用棉條

引用:
原帖由 coco.s 於 2012-11-18 05:12 發表   ; P3 f. Y+ `' C7 v  ]
塞入去感觉好干,觉得唔舒服,你地会唔会加D润滑油?
5 q) n. x; N5 N. J
8 h" Q3 B0 o0 W$ P4 k$ O0 j
用有導管o既,會易入好多!

我也支持你~~~~X2 !!!

未試過,都想試下,邊到有得賣??

看来用过的姐妹都不少哦

我都有用啊><塞住去跑步~跑完再MUN返出黎 :P

引用:
原帖由 風蕭蕭 於 2012-11-18 06:08 發表   
1 Q' z3 {4 r" _* V女生應該鍾意用衛生巾多過用棉條
: C; m0 x4 V4 ?. n$ [對,尤其中國人更不大接受塞野入身體內- T( j; t5 z# s+ K% \
以前未有黏貼M巾年代,我幾個家姐寧願鴨衛生帶都吾用棉條

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-12 20:00 發表   & C1 v% O" b" s: d3 e9 C
我都有用啊>
2 R3 q$ u( q7 l" _9 I" R塞肛塞跑步仲正呀,妳要試下.............
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件