嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我用內褲型果種尿片,著貼身運動褲都冇事!

著遮到屎忽既褸
( R- j1 K' O! S5 b; M9 T7 B# m
. |: S' J1 O0 h

都係大褸
$ g6 t0 q7 l, g" _褲入面著到一大包好正

咁大包 行路會唔會怪怪地?

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   ( B) q4 G: b# f8 \; ~4 |
( g" `0 f2 \1 S9 e! j: {. i0 U* Z! @# U+ L& t
都有少少架,要擘開對腳行

如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型

遮唔到,行路點都有聲

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 22:06 發表   
$ t3 _6 z/ k( {4 C; f如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型
# @% {: i6 X% ^* h1 u! i2 _

9 ~* t. m6 p: G# A% x$ y3 y會架,不過仲有長tee架嘛

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-12-20 22:35 發表   
  O. H9 d& ~& ~/ n/ [遮唔到,行路點都有聲
7 B% h! l( e# S% {# t
5 `0 ^" |4 F% L6 @, }+ c

( O8 s/ h2 @4 r8 {( U, m有咩聲?

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-12-20 20:08 發表   
3 J1 A" e0 Y5 u6 J) z/ h都係大褸  t0 O9 d" |# `# x
褲入面著到一大包好正
) v$ Y- ~, W( L8 ]1 {鴨左厚毛巾衛生帶仲正

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   ! M+ t" i% D% Q& a( s$ b& `
( R& V' K& o4 {2 a! ^8 H; n鴨住條衛生帶一定會..........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-21 00:42 發表   / K3 D3 ~6 g# u( d$ W

% C# R- o7 J! h& @# _
. L" v: b. f! g$ ]) ^! e0 V; l2 A) _& a! c! F7 V) H" Y! _* a
有咩聲?
7 f0 U; s9 r9 W8 @8 {  M; @
尿片膠片在兩腿間磨擦聲

穿大件衫
1 o7 p+ t3 W8 V- g4 p* S鬆身褲

著BB 衫囉

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-12-21 17:01 發表   ( {$ R; S) m: S/ N6 s
著BB 衫囉
5 z; |, o) l7 k4 j3 q: {1 V
穿裙一定冇現形

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   7 B, s% d. q9 G( t+ G

* f4 P; O- r/ t! r. {4 \0 e0 W穿裙一定冇現形
$ S# b# Y; h/ U& {4 R% V/ _' m
4 e# u! e. p- D* ]* s# b) L; g# s, R; w% ~/ a4 `& p6 G6 H
男點著裙😵😵

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   
  K( W6 ]) p7 j, X' ?& h5 J3 K9 {5 K* `3 B, V) B0 F! f
穿裙一定冇現形
' E/ d8 x" w* v7 A6 u) z

: {6 F/ `- J% r+ ^0 u  i9 T; i
) a2 Z: A/ \' }( \男點著裙😵😵

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
' ^3 D$ O9 O, Q咁大包 行路會唔會怪怪地?
' q; j3 }0 I% [$ U  T3 \* F4 w阿婆鴨住條尿片推車仔

我朋友鴨住TENA尿片,現形不算嚴重,未必一眼睇到

最近訪問的版塊