嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~ 2 `) N* k1 m6 ^& e# H' e. a
好想再多dd呢類活動~( P4 O2 o! U% Y! H6 V
我呢幾日都仲未抽到身
: P4 v' ]' f3 l# a6 U可能因為果日成日都有d爆笑野~
( g# }) A+ [& V( R! ^5 q9 T所以我覺得好開心 " o% |$ N3 R0 C  l8 @$ Z( K
我又由屋企直接出呢...... 好過癮
  S+ j4 B: o& l- @一路行一路好似好多人望住哂....8 X  ~9 O' Y  ^& H: R: A/ B' X
好擔心咁....比人睇穿" p$ x7 f5 r0 f0 P2 Y
6 [( m3 L1 o( I3 }
  z: W# g4 n3 g  l4 @
直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~- l5 g, K3 F1 c! y
話哂都好少日光日白係條街到行~
& [  D: G! E' N+ D2 V; ~4 N# c, @& }( D. e仲要係勁多人~" T4 u7 g6 i3 ?
到東薈城佢地入去買野~
, e2 O# Q- U5 @我同jade係門口等~8 n# w/ y, L; t5 w( @
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~" u& ~$ O+ @  l9 a, B
之後有個丫姐迎面行過~
1 @. \/ e, |. Q& n1 F; O% @佢由我個頭望落隻再上返個頭度... 5 p8 R* x$ l+ p4 N2 g
個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~
2 n1 A- N: H9 o# a+ k& E丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~
( K& u- P! O* t% N. q" l; ]: }笑到我丫~
6 m; D( K6 Q( Y5 i3 T我以為佢做咩添~
  g8 Y5 c0 _0 }) f跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~. w" }# r( |3 f7 j2 O# ?
好開心~
8 ?% |) `( S: \到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =7 K1 t9 p6 z. p2 L
等埋katie黎埋影班相~
6 F7 H% ]" t; d" I" f7 H# B仲睇住丫桂同西門.....haha
; f6 M  Q2 w, i, ^/ E! ~" Y+ O4 @我拍左片~而家睇返都想笑~
) |' s4 W- }! q/ t9 r3 f7 l0 x# D之後就好開心咁訓~  k5 @5 g" P% t8 I5 y3 X7 q
總之就係有一種好開心的感覺~ # h+ T) Q5 R/ g. T! v* w0 w/ A
期待下一次
7 d( `- t& G1 I5 `6 w; S; M) ^6 D5 v
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動   & h; `2 ^  @! I( z
好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   
8 \; }$ s9 p- p; _/ ^其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
0 z8 l5 P4 i2 Z+ _好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
" s( ?7 l" a* U. [) U- J; j0 ]# h
你唔係cd咁...你又會係度傾計既? : v# P! B" _+ P$ ?6 G9 A" p
咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP" k/ Y5 ~4 g4 R2 k8 U  J
; T4 b" @0 D3 K( [+ \
我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^, R9 D) @  i, b2 V# f0 F  I

6 ~9 f  d5 Z% C, X4 XCD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
2 r, S) U' {1 R7 i2 {1 j9 J1 [其實我都好多謝搞呢次party~ % ~; l- W3 H% |7 d% [
好想再多dd呢類活動~
$ c+ f% D- {& \$ `: i! x我呢幾日都仲未抽到身5 L7 K; m3 G; y) J7 i) {  Z
可能因為果日成日都有d爆笑野~4 X0 @" y* H: f' L  Z0 h
所以我覺得好開心
' L6 N6 }, g; `! E3 w0 {- G9 P4 H' y我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
1 Y# a  q5 V- N# Q, P$ r" N% \0 r# Q) M
我都好緊張
$ ]1 c$ K8 Z3 h% T- I/ r) _不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
6 n" o$ Z  @) E其實我都好多謝搞呢次party~
$ s) x4 {# {( r/ S7 u1 {好想再多dd呢類活動~
# u9 d, M" {: g' i$ d, L我呢幾日都仲未抽到身
; v2 {# D. @7 K; }9 Q/ A" s可能因為果日成日都有d爆笑野~
/ J" e! [& @8 k2 X所以我覺得好開心
  S% J  B/ p1 S  u  y我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
. X7 B  u% T; S! |Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   
% E" d; a' }5 o( {8 L
- n- w- D1 n- j) |8 `2 ISuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
# o( x- {) Q. h3 u9 w: r: G唉....8 S1 X7 k$ \+ U9 p( O, [, L
你見過我真人你就會明我講咩~
. l; z" r) Y9 X: c8 v唔係你所想咁樣...

su你個ki~
# Q1 y9 c$ H9 A. f6 I
: B( Q* q6 _. {3 |你偷捏左我個奶~4 C4 ?0 F( e$ q/ ^

' l, [5 X8 x0 W# h. ]9 ~1 `快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
8 {. e8 c2 _$ t; P4 F
: S1 m7 h' w3 E" ?/ Z唉....
, j% [( O4 ]& |& _7 t0 s你見過我真人你就會明我講咩~8 f* g7 Q; R7 [( @
唔係你所想咁樣...
0 @- n% M! M6 Z+ `. @9 X7 \
唔信~~唔信~~
" [+ b) q7 h8 G
& S2 `0 I9 J: J遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   
$ M2 g" a) G- V" l* z( U) P2 rsu你個ki~. ]) y- \2 |- [$ |) B5 T

6 ^6 F- q: }" z" c你偷捏左我個奶~0 K5 B' V$ L1 E; K, L# H1 m
, O1 {0 h1 ~& j3 V& s1 [7 W. K
快d幫我吉腳板~
- _" D; O; i4 S. W& t
3 O# l, l; W0 v& K6 Z6 D% N$ S3 W
哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片..........
  J$ P0 \- O4 u感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   
9 a4 Z- ]4 |; h頂你丫, 仲乜拍左我片
3 H4 O0 M! _: [! o$ o% }2 {  i
% m0 p3 ]6 y0 {0 O: `8 q

引用:
  W% ^0 j; w- E( O, b2 e  t- J其實我都好多謝搞呢次party~
, B% t- A3 Z; y: ^- q好想再多dd呢類活動~
- ?( @8 @* f' u我呢幾日都仲未抽到身
6 P4 U9 D; K: d. W可能因為果日成日都有d爆笑野~0 Y, r* p' n; \* W  `. r, [
所以我覺得好開心 ) n' j" D5 p& g8 `
我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
# ~  n4 a6 J) r3 O% p3 c' l
小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~
8 }- Y! \$ q& z也是很難忘一天~4 m9 T! |; q8 a, ?
如果再有呢類活動就好了~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   0 }2 z8 x- X9 r# _
到東薈城佢地入去買野~
9 a- ~) O7 {, W* |/ e3 i: Z6 o我同jade係門口等~% p3 A, a) ^' Q" ^
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
/ c1 P- e: R. e) x
( }' I$ r2 I- r; ]2 _' N
0 C; y* M+ W/ Z+ f係LOR 最後得我自己企...( s$ N8 E1 `% w& \3 N4 j8 Z4 V

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   
+ o0 j3 _: t1 Z1 u& a, t/ H$ V
# Z7 b3 C$ r- `) t! ?
係LOR 最後得我自己企...
- P( W" S6 @+ _# F  s
0 [1 J3 [! X# b% J. G6 w7 Z後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   
2 N1 }* @1 [6 u  Z9 p# Q7 B3 u
& @% j# C' d# |& K; U1 O4 `0 j; f唉....
# Q2 N5 d! [- L  B你見過我真人你就會明我講咩~
( D. g7 m3 V+ A4 Y唔係你所想咁樣...
$ t% I  S; {4 H) J, N5 L3 o
豪邁大叔?

大叔....

最近訪問的版塊