嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

出街宣言

好多人都叫我出街啦出街啦/ ]/ v) T& e6 e2 Q+ j% y
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
9 Z0 _0 [' q$ O, H那就完美了~; T7 \2 S; ~. W# o. @" ?* Q% g
可以出街了
. z7 [9 i8 ~5 b+ |" ?不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢) b' D$ I& }# u( ]) F
唔通方法唔岩QQ
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
走在路上根本沒人管妳背肉....9 @" D9 y# ?+ M. R! Q* ]
我覺得重點在女樣和肢體動作
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-12-23 15:58 發表   
  d" u3 Y2 m% M( D# p* i走在路上根本沒人管妳背肉....
5 o! M) G! B' y$ {3 a8 e我覺得重點在女樣和肢體動作
( ^( z( E2 |+ _( h( @
我自己卻很在意~

人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
- @8 k# o+ q; X- u1 Z7 y% O
: Q. Z: ^( P- N7 B  @而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

鞋底磨損與性別無明顯關係, i) a9 `7 b! G
而是與足型及步姿有關

如果可以將D背脊肉推到去心口前面.你話幾好呢. }1 {7 O8 Z6 N* t: B8 {3 k9 W9 Y, Z
推脂 推脂 堆晒去胸部+ t  D# ~. q+ [! g7 |4 _( k0 r
" Y" G3 l! L% u7 `/ ?: m

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   
5 Y8 r( x3 _/ ~6 o3 \) n好多人都叫我出街啦出街啦
  x) J" T# j- Z! b1 H! Q如果我D討厭既背脊肉可以消失的話3 w6 t/ a7 h$ f  d
那就完美了~% h: y. I; K. I( J5 O
可以出街了 $ o/ }- i2 J; h! M1 X0 Q
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢" d9 E4 Z" y& n4 _3 B; @2 |) r5 V
唔通方法唔岩QQ
" d; G/ z5 ?: H8 V: ^
唔寒背就冇咁覺 XDD
9 ?# m, L/ K/ g" M+ ^1 E大家睇樣子嘛 =v=

面形最麻煩4 ~* w+ t8 j5 M2 J" R  E
點遮都遮唔到
+ t+ z. W4 P8 X面形唔得即係樣子唔得
8 z, a$ E  a+ o% N+ v這是最大的障礙* Z/ f! a( J, @8 e1 L3 Z. x: Z

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   
' J' V4 s- r" h3 f, G  o: D好多人都叫我出街啦出街啦
- y# W: s4 N6 p! _( h. y4 x如果我D討厭既背脊肉可以消失的話3 {2 K4 X1 z/ U( V  N
那就完美了~$ o8 e0 v! Y) w$ P/ Q" w: P
可以出街了
- W# H$ I# D8 q$ i( e; t  r4 R不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢. \& T) s' U/ G# U) n0 n
唔通方法唔岩QQ
0 @# y( F" A4 S) M- Y5 }. d; R3 }
有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!

出街丫快d一齊~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   
4 |! T' P; Y3 z# y面形最麻煩
, s/ R4 @/ b# ^6 t& B) U! w點遮都遮唔到; E/ ~6 j+ l4 j  I2 L5 \" U" T8 R# w
面形唔得即係樣子唔得/ q1 w) A* @. e9 o$ s( ]5 S
這是最大的障礙# S0 ^: ?3 g# i
" z) \" C6 ?8 Z3 H
0 e! d7 J  S9 X* z- v3 i
系啊
; ]5 B- s. K- x# H/ S  |6 J4 ?' f成个大叔样,点都出唔到街……

冬天穿褸,不會覺背厚的la

男人天生個背就係比女人厚= =2 T5 ~, n  U- x$ Z# Q
所以女性先要用cup數分而唔係只用尺寸

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-12-23 23:56 發表   
' G0 ?8 N; w) F8 y% [8 f& X1 s3 p1 _" s2 Q% H9 P' h  k9 n
1 p/ L+ r, O  B# E  B+ G8 ~
有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!
! ?+ I' q- w+ v+ s- r( H/ S
3 b) m# _" A) `: z- ]
係呀係呀,可以搵Miki幫妳減走d肉架∼

i hope i can walk like a woman any body can teach me

背脊肉?? 咩野係背脊肉???

做咩運動?? 可能男性結構反而會增大肌肉...@@

其實D人主要看面,只要面過關就不會被懷疑

運動可以減掉背肉嗎~~~健身應該比較有用吧

精益求精!?, O2 s: {$ ?1 @& ~