嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地身高有幾多cm?

我是171! o" Z; `6 ~( z7 `/ u& t' _# f( g, ?
我雖沒cd上街,但看見其很多女生都和我差不多的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
168上下,粗线条T..T$ R3 n1 R  E% C/ m+ r( r! _
都出过街,不过唔做足功夫真系唔会是是但。

165左右 咁上吓% ?0 l0 U0 T; G
+長髮
; X5 i! l% ~9 W3 ~$ h" `- w+瘦人
! t2 [& p, n. A) c所以 有幾次行街比人捉往 (小姐,.,你跌咗野啊!!)

我得160- -我不知幾想有170................................
1 b" k' |' ^  t有冇人可以比果10CM我><
( W8 e. T1 ], N/ I- @出街同高度有咩關係= =

我176超肥 努力減肥肥

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 23:31 發表   
8 B7 s" l9 ~& q& V180
  t& q/ t7 w) c& t不過高過我的女仔大有人在# c2 N) d( g6 \2 k
有次有一個高我成個頭(同一升降機內)
) R/ Z1 _% o  {  d& D) G, F令我有點自尊心大減
# S3 }; b+ W9 w5 z, H
我見過你
8 K2 L$ s! e8 q# J但你應該無180喎@@

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-10-9 03:37 發表   
5 s  [# v) n4 Z4 \8 O% y我得160- -我不知幾想有170................................( m  e% Q, F1 x/ j  p. a; v
有冇人可以比果10CM我><5 C3 o# D2 k% x: h. g
出街同高度有咩關係= =
9 ]6 h7 c( j0 N  a6 n" K
同感~
" b" X2 ?0 U- S- ~' l: H9 W我都係160左右
7 c/ U9 z. L$ b勁想高多10CM
1 ]9 T) ]9 T, V  a2 U大把女仔都170啦4 D& ^" B4 ^8 y, n
不過出街同高度真係唔覺有乜關係
2 U% g- v. c! c% Y唔通D女仔170UP全部唔出得街?
  Z- f. ^7 g% l. b/ c! h4 v; ~$ H
( y& A8 V* S+ d% ]# }3 N/ J3 Q* v! D丫桂唔準再話自己160,我高你半個頭你肯定無160\,/

about 163cm but little bit fat !

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 10:12 發表   
6 k! D5 v& C+ w9 i- ^" X
0 Y; P9 j6 f  g  P- E同感~
$ I2 ?7 A; X" |  a8 j我都係160左右% M3 Q' Z2 k$ ~1 Y
勁想高多10CM
! \$ [1 C5 g" [, X/ b大把女仔都170啦, ]$ l9 J( R8 ?* A. M! {
不過出街同高度真係唔覺有乜關係/ O0 F/ N6 f5 r
唔通D女仔170UP全部唔出得街?
1 C* S/ Z: \, M+ k( K
2 [4 F% @# H* h丫桂唔準再話自己160,我高你當個頭你肯定無160\,/
* I% I' s) t4 }6 D! u1 V
咁我159囉~嗚~:(
; d$ ~% E5 B! v; t6 ^明明就有160~

我180CM.............

小妹係~~163CM,125LB,38號鞋~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

丫桂一定冇160~!!3 @4 w  F0 Z" [1 ~0 p0 b: }% I) C
著左高跟鞋就有~!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-10-9 12:04 發表   
( C: @% Q( T4 u: t- }$ W$ T/ E& K+ M; r3 A7 O% S' t
咁我159囉~嗚~:(
( H. b- t) z* O0 t' @) Y明明就有160~
% ^1 e8 Q- f0 a" a5 [- o- Y比盡你153左右

我的身高178公分

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
' q0 p4 S% Y% R# o5 v" L0 E丫桂一定冇160~!!$ R0 c  L3 Y2 _. n8 a  {
著左高跟鞋就有~!
7 g9 H7 y1 Z' U5 r  Ayeah~
# }) M6 w* c  z0 b( W' C9 s' j# Bgive me five

我160cm 但係有肌肉......-.-

172CM.....

我165CM..肥 :(0 K# Q3 X$ ^0 [3 S  X9 {
有肌肉 :(
) a+ P% A: B6 n! j5 M, G- M
$ {* N' X0 l& F( B想高多5CM...170CM我就好滿足..

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
( f3 E; N' S+ x8 q& v: a1 ]丫桂一定冇160~!!4 m9 y0 O6 @, P) j# p+ p
著左高跟鞋就有~!
; o- s* N3 v: y5 i
我明明就有160~連你都係咁話我~:(

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 17:34 發表   
* q' P2 y0 o% d% V2 M2 l% |* h
8 O$ c6 j& s: d% a( z" X比盡你153左右
* r/ Q; p. ?: k: v* t  W我係你面前度一次~我高過 154既話你請我食飯~吼~!!!!!!!

最近訪問的版塊