嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)" g8 R: l% D1 j
心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   
9 \) }9 y! g) _6 _, z* J
8 f( _+ ]8 V" M, _( k後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗
7 h1 h( }& c8 [" ]之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到* z% |+ j4 b, ^3 I  {7 `
wing到最後要扶晒兩位美女入房
; A1 L4 K) ^; f5 ]* u入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
0 L1 Y" ^; z/ q& L9 T你地一隻2隻又唔鬼幫手~+ D; w4 c9 E, o7 K( r
我唔鬼夠力丫~; w/ Z5 e2 e5 X% r4 [- p7 h# |( z
我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   * E4 y9 t" x& O1 s& L3 W

0 H7 s% h8 L* m9 F" {3 N" T  j你地一隻2隻又唔鬼幫手~7 ], O. S: M5 C9 g/ ^3 I; \
我唔鬼夠力丫~* k& `  E. S1 o$ p8 N/ S
我邊有WING~:(
8 ^4 U% m- A( U6 Q& a
haha...% ~% ?' Y  i4 t+ t
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~4 x& d( Q: W; f* g# v
下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   + T* S) k5 m; j/ o

; V: l+ i# l2 k, H- Y. w" A- i. ~! z" v+ v
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去.... 4 W8 }$ l5 W( e1 x) n. K! u6 ~, L$ g! U
最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬
+ B# i. A. e7 k點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬 3 l- `+ w/ B0 G- O* ]! B: R
結果最後係我地將你地拉曬入 ...
5 v! W- `; |/ ~2 Q, y# Z; {我邊鬼到有爬來爬去~:(/ i! x* m+ j) B* K( y+ b
我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~
! `  d+ d8 m! E! b/ B點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
) D3 `% Z2 d2 J4 P1 @
$ D9 G) C. _2 Y( A: s大家來評評~8 _% z( r5 X3 \  \7 i9 J# R) d
好明顯係我高D
6 a/ _+ s2 v" n7 m  K4 v! e& R# Y有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
( M$ y, n7 D. Y
' T' q: c' A4 ^. B( c0 U, }好彩無過夜姐。。。。。。。
7 i- H, }/ e- W9 z8 M你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   
- s: W* P4 ^) {& N& T+ y( J( R, n% H1 }: U3 p4 @
你個死野早走又唔一齊飲~:(
4 I2 b) u4 A1 \2 ]5 l; L, ]$ Q) M咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   
6 X# N) d& F* }% |# @: z! s% O# i% k" a5 R' G6 G* e) P$ S1 q
咁咪會變左綁心儀囉....
$ {5 e2 Z5 U0 v! N& w. t. p9 N' [ 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   2 z2 z$ d+ X! d3 f; L
suki其實好想人知佢係男
, {3 q5 Z! W4 R2 ?, S
笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
% M( ?: P& P2 k+ P" F7 n唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
) i+ y+ l9 U5 c6 a1 S1 e4 S  l$ @其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?$ @9 f/ z* }* j, H# \% x8 A
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
. h4 q# k+ L; h# U4 ]
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   
. E+ f5 {& ]8 M* b% o' i1 [& m, n1 C1 S
心儀打人丫~~~~~
$ M( b* ]1 m9 s' Q1 c8 e/ F! d$ c  A' J心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   + i/ ]1 Z+ x- g' h6 N( S9 s
; B8 t, s. u1 d% ^6 G  M. ?$ x
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
! c, L0 q8 x; s# ]1 s# U1 Y2 M
* Q, L8 }, @7 H( @YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   3 A/ x- _) p. `) y
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?: L/ D: d3 E) K9 z: L  e1 S1 X$ C, _
' Z) i7 w6 O3 V+ j) }其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
! g8 k& |! G1 @/ m' @! [6 `4 y# @0 x  G! U) h) k
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
. t- j1 n7 L, I, V' s+ w. g$ b你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   5 s. g, k9 F) H, T: G
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?9 J1 A0 U: p  X
! B1 e7 j0 V$ U+ q3 a$ D* b4 z4 g3 v4 P8 Z- y, C7 d4 k9 M- |; R- K
其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   " Q! d$ c1 r7 [3 y. O7 z) g5 B
, r! C& Z1 u# Z; o5 F

a  J. Z( D& _. C$ FYES
! M- U& J9 n% Z. Q) ^# ~5 V4 f: W" f哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍

最近訪問的版塊