嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話  N* F% o  Q5 \, V; k! V7 D
這套吧( V& p8 L8 \  G1 e4 ?: d
) k; e9 t% v7 ?- b
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~6 t. v# x3 B, T4 ^; a- p/ o& R
而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
( l8 Y" g% R( W7 f) a8 U3 G 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   " q* Q1 W8 i, g3 V6 o
都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
" t1 S+ v3 k4 ` 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
+ s, o& y9 L! ?8 p+ q3 ?26都唔得@@?
3 Y5 i: |! ~- C真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
+ R; z2 v% U% y姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   
; L- O0 p! F: R" Y/ K+ J3 c) K2 [4 e3 ?8 F8 ?7 ~! i
26都唔得@@?
, R3 [0 j3 I: n: d( r真係有幾多24腰丫
- c6 p9 @0 B0 L. j+ Z6 [) D& D; x! h* }0 h% p7 M+ e  Y
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.1 L0 I& @8 T" n9 S; D
8 D, c1 s. Y, T0 r/ @% ~2 N' M: N
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
6 r" n, U; V* E7 N5 c6 m5 r# ~, T" E) h. \% g& f: q1 w: k
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.
) K" }8 \" B0 u% b. |( m9 g! S( C, z9 Z: u. T+ s3 E) h3 Y

& \8 n! }3 k* n) r% [我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住 2 q2 @4 j7 c4 u  \1 ?! l
! f5 p/ i/ Y4 U( |
再前一個仲 21 吋添
& r3 b" y( x- I2 R  B5 \7 V7 g8 N$ t. l7 q+ R& T/ S
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   
- f, r1 l  W$ |1 b2 M4 M7 Q, d28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
# s) ]0 {3 f4 P* u: Q姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
( \/ v; L5 c# U* Z- H" X2 N300大洋連外套白恤加裙
  R% X. g& C3 H4 d7 x* p6 R係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   0 d. N0 S9 ?1 b# }
我喜歡第一同第三件  
; |# ^+ _9 U- V6 b' @; k 我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   3 W& N3 {3 r8 G9 ^2 J
/ k6 F2 r$ G3 Y! _0 Y# J
300大洋連外套白恤加裙
" x$ ^0 U* C0 }" z係三件又唔貴喎
) e1 W: D8 i& z0 U9 N

) J  f$ M8 \6 {2 Q  S冇呀, 300大洋冇白恤嫁
# f- Y  K3 L' [: j" E( u4 E! ^係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.( q5 q# v% j$ w& j! B

" ]; {) ^# S" |! H+ z" G# l第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸% z( H* i  O  n3 k- ^' K
真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!& b! W# L! e. f# `1 r. Q
件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   ; F9 c, K& s% p8 b: w' C
: R0 x* W2 i% y, k
5 ]$ u% D" w- o! Y7 x
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大., @# t* w1 Q! f( R* X* g7 V0 m

, U4 H$ @" b6 Q6 N2 i照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.# j: c7 n6 d, P) R

3 j7 R" ^. D, {6 z  e樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
1 F* L& W# w+ i1 I( f7 i

0 l; l5 p4 y( _6 X) J係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d

最近訪問的版塊