嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@' F) t) }* ], V' }
男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的( l" w/ v; l8 V$ W
不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
( F$ ~) W& s- z3 u但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁
( O5 d& Z/ h( ~可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表   - E, N6 c! K5 f& d: J- d% A6 Q
我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!( i# M3 ?+ m) _% p& f( ~
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
0 X. @) K+ i. E! v7 Z2 X8 j& k- P! j+ X
咁勁著女裝去買仲要試埋?
6 p, z7 b# f: p* y* Z( {我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上/ f8 y$ @; w0 i
通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!/ v4 I; T/ ]* I, Z
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
8 o3 [; x6 D' m: Y9 K* S; n+ W4 L一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   8 K3 ^2 L+ r, x1 ~+ P* Q5 F
我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\% T( r0 e3 k9 T( h
一定要搵人陪>
4 @2 C' E. \  b+ L. W( S5 _

, T! F$ a0 ]& a7 R4 h我陪妳咪得囉=)& a! T* Y' x( W9 ]" _6 [4 f# A2 H
傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   
/ N8 ?( H3 i9 w$ b  A; I# g' a+ n/ Q0 i
6 \5 ^/ ~' X7 R* y" F$ W+ l( X8 B! l3 A8 H  D' V3 i& C4 E4 M
我陪妳咪得囉=)( J& a. b9 \; W# P7 t& y5 K& B
傻豬黎既~
! V7 |5 z8 P: y7 M
2 I7 t0 f& S& r) Y6 N% F9 l
妳仲未訓既-x-
% P, Y# h. o7 @# o1 G) Y: U曳曳!!!!
. s" m" v2 T, y# M我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   
2 k& o( H- E; U  f7 ~) O( b: M  I; b! \. I
( `8 O- O5 X+ D, D0 N
妳仲未訓既-x-8 R# ~9 V$ y- E
曳曳!!!!' r: v6 T' \6 y" a2 C- `
我冇錢買衫衫呀
! ^% r1 s# _# R& p4 p  X9 ^4 o7 }- h0 }6 @
妳都係啦-3-") P+ m6 M9 b2 v; O& J2 M* v
唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表   
7 i* b6 y7 \' e* b3 }4 D6 C7 w9 e0 F( R6 R6 Q

' v% @0 J! k5 L! p8 W" J$ K妳都係啦-3-"
- [: S3 o6 r' m, k) l# w唔係出左糧啦咩......
) A" B1 U7 |5 s+ X8 z; O1 P4 B6 _! D
出左糧仲要交租呢~, @( o" q/ Y. G: I' |0 M( ~7 N+ t0 m
低b~~~
: a0 p- j' }1 N; G聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   
- I: T0 A6 a7 T5 C( z- z/ |$ K3 v2 u4 E! g9 R# l2 p$ H5 X

6 p: o" T4 `5 ?( N出左糧仲要交租呢~5 \' b. o& {# _) |
低b~~~
8 d2 z) [) b8 Q0 [  D5 V聽日行街街好冇-3-
7 l  W( p, w3 y% Q
$ s& l9 V: z: H2 o, a' X
好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   & H  |; L; h. A- _
1 m: k$ a  [  x8 p

" [+ t' g' R8 j/ T) N' u7 i好~聽日陪妳去買女裝啦^^
4 S3 @8 K( X0 {& [( y1 c3 b# a; @8 l, J9 C, _: _7 K( i  V5 C
行街咋喎-0-!!!
% t, z+ H. k; E2 C* ]幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   
; G: h6 U, ]' [# g. X+ B+ M& t9 L$ x  ~+ h' k7 r

+ n& ?( t% a% r4 b: F! c行街咋喎-0-!!!+ R$ x3 G7 m, g- T: _4 ]9 K
幾時話買bor>
4 D! v2 Z; N& v* k# K

" B' ^. O! B! G0 M" p. O* \又係得個睇字=3="7 P4 N$ ]3 h" p, h  K" C
唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   0 s6 y2 D7 d$ A$ p9 z
  P5 j9 S; T) z

; `5 j; g7 A( k/ L' p+ {又係得個睇字=3="( |! T* |$ O& p; @
唔制><
) O- }) i* G% X6 o( J, i! L: I1 h7 Y9 X1 D/ @, N1 M5 [% `3 C
妳想買A_A??5 K8 E  d" e# d' L; U" R! V# U3 J
妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   
$ @' @% a% @4 b1 n/ {
1 O1 I& T* V5 A. A3 ~  d- s
' [- c0 Q% s/ n$ G* o4 o6 N妳想買A_A??
* A. x( x* A) V4 i, U7 v! [妳買完要著出街嫁bor!!
: c6 J3 W7 W! j0 O5 q+ H* R8 c+ I) @% s7 N  N% }# o" Z) j
想買但唔夠膽著出街/_\"7 ^8 N2 o4 j. @2 G
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   - J" j$ S0 u: s% K' [4 l
8 ^4 \, x. P; N6 ^& n. Y+ P7 S  m
1 a! D/ U" l  a- H! z% G4 O: `
想買但唔夠膽著出街/_\"4 [+ c- ?/ A8 u; @+ W
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
, r' s" }* s0 Z( A/ K# G! e
4 T6 G$ p3 ~0 k  I( @4 K妳買左著出街@口@: E1 F/ b. |1 J5 T9 R9 C
然後再黎我屋企接我3 @+ f& ^" ^. t+ r; _
咁我就陪妳喇~CCCCCC
5 n2 P0 ^5 f& I$ d9 R* L- h
2 w# s2 u  y, N[ 本帖最後由 希文 於 2010-11-18 02:39 編輯 ]

女生打扮 ~ 7 U, b* a3 Y: R/ @
$ O9 t9 \/ I* c% M8 X: @
介於全年至小有 10個月 系女生打扮 ..
! t8 Z4 M* a# l4 _; }2 {  C2 S1 A* b: o% L6 V: w

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝2 V# F  v$ W: v2 R& U% R# J
雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買
% q0 S: `. C% T因為我怕d人望耐左會看穿
$ i) w4 v0 Y7 u