嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

...................................................................

...................................................................

2 m2 P7 l4 l! {9 o+ k
2 D% L( i  R; U$ T; b
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都好得意喎* |* a& {" h  h- B1 `9 T
我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
; u' v- g6 S$ B0 M7 g& Y- d* S, C你係唔係去左D色情網揾人啊?

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表     I6 J" v( ~8 F, ~
你都好得意喎
' p8 ]! p1 z; a+ B0 P, {我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
, V" w! k/ ?1 [' A0 N/ E你係唔係去左D色情網揾人啊?
. C! y% ~: S# m; T$ c. |6 C

5 E5 J6 s: S2 O# s" U6 r- n. E咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉
( K5 ], w$ x2 G; S7 W* I6 A7 V2 G4 p7 O+ E2 P7 D& B: W
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表   , v9 d3 T" z& F$ i
-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
) q& l; y8 Y* W/ A
* |" X: n4 S. S
做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖

CD卅TS中的確有很多問題人士存在
8 H9 ?' F: e. V' h% q1 L6 J所以我是不會隨便跟其他CD出去的

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   + M8 K! o+ s! Y- R/ Z
-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
5 S. K2 i2 X) m3 M( G. `; _& ~
我情情愛愛好冷感
2 h/ e! }6 n. d- e4 L一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣+ I- I0 z, w0 p+ [! y
對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺

樓主真不幸 ORZ
% Y$ z8 d! y: h& f3 `1 I小R只覺得男中怪叔叔比較多
, V8 Q  w( P/ Q7 o4 `雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz0 ?! w! v+ V/ j( Q- u+ S5 ~! D7 p

. N, _$ g/ }/ Q6 |. ~) R. ]) U# ^小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體
/ y% ~7 c' y2 \5 S* k, ^0 i9 S( l+ |

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....  Y$ ?6 V6 Q# {- R% N6 e+ e0 k
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)6 S7 h3 x) [* n, V5 U2 J" _
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
7 g" K' l1 d' S4 p. X0 [1 r+ I

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
/ ]7 D2 ^' r- C( f因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....: k' t3 W+ x8 W$ B# d2 k
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)) c$ o) a/ }* e3 y& A5 W7 F
7 [  S# O- r9 c8 C3 w
- Y- A) v: v1 M* g" P  D>>真正cd而係無"性"的
, s% v- ~# q( s( }5 X& z: E通常都會比較漂亮 XD: x7 O) ]6 o7 H! W
就會引來好多怪叔叔

新手所以唔知點答您
5 \: X/ I1 N7 N$ l' X不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多

你係邊個網識佢地嫁?" T# X( X4 ]$ \/ L; H8 |  F, r; _
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!* @) \8 a5 `8 Z2 A( [
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!4 O4 D( Y/ B) d5 H' e" h: B: J  ?
你放心係到識人啦!! i+ b/ L: {+ G1 v; X
我都係到識咗好多好姊妹嫁!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
! v( N& ]/ l" [: x+ t/ u+ g1 J
) d3 \+ q* ]/ h; k& \>>真正cd而係無"性"的
, d1 J/ X. ^1 ?# g4 G" a" u* l通常都會比較漂亮 XD
9 S( h1 U! J' h; N就會引來好多怪叔叔
4 z/ D2 x9 N* O) `" F1 [- \* v
; n# r- q8 I; |( D
小R咁靚.,當然會引狼入室啦
! C. Z8 K/ e$ g& K+ c) c7 s. E, {9 P. S8 K, I
下次個標題改做 "想同純CD做朋友"

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   
, M; m' g" M4 H5 W- d' s因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....
% Z8 Y, r4 z' h就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)8 V. |* J+ S& C: B' O
9 M7 N2 G. @8 i% \
! o0 Q5 O+ T" ~( K: {3 m" E% \
' p! t7 C- z3 t+ l% A2 S; X  f6 t
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   
( Z  H/ R& D9 S! u+ U) m; u
2 z$ C' c( q5 R- U; b- E* @. [$ S>>真正cd而係無"性"的
' l8 ?" K6 d0 q" Z, `. j通常都會比較漂亮 XD
5 [3 ?: x) P; G# T就會引來好多怪叔叔
  E8 |( d; f, m1 `
5 q! h3 ?# Q( o6 I
個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔
/ L; A5 X1 _0 `& D' }5 v/ [' s0 U$ y
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   
: ^- a! p$ H6 S你係邊個網識佢地嫁?2 g, V& u8 N! v5 F7 J7 K
有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!6 w* x4 d1 c" }- d) ]
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!
; E' o' k. s% L8 h, [你放心係到識人啦!& P# C6 B* i: E7 W! N
我都係到識咗好多好姊妹嫁!
: W( e; b1 D) a0 w; m1 A5 Z7 K4 h( x% Z2 L  A
咩網都有  o) @+ k6 ?1 e! l3 y! N/ H
我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下

可怕的經歷/ Y2 p) t3 I* @) N! O' X7 A
" Y2 B- t, a* M9 E  r
但樓主還算是純男嗎
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   5 p+ Q; E. K- m
樓主真不幸 ORZ
# s5 i9 V" y  Z, f/ `9 \; C& w& I小R只覺得男中怪叔叔比較多( f. @, [6 D" o; X! g
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz8 q+ D8 |" X1 Z* r" i6 ~2 p9 b
1 a9 s/ E  Y- d  d4 B8 x! U' T" \
小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
3 u! ^' w" G4 O& V/ v# ]是求呢~& }- b2 L- s: }0 g' {4 z6 W
打錯字了

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
5 j7 R- Z' S4 ^3 s* X$ v) ^0 P
( Q/ A; F; G4 [& v: F>>真正cd而係無"性"的; s) z$ l( B; @4 X
通常都會比較漂亮 XD  l+ Z7 u, M( C/ I
就會引來好多怪叔叔
- y5 J: E1 I7 l# B: r
哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   , U6 x: C3 H' q% O
所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
2 C4 e5 x/ `2 H7 S. _8 p/ w: j3 N, [( ?
# m1 a; k, V- z, [0 S5 f& k, o
無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知
- T' Z& m. g( U! J5 `3 \有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁

我是ts心態的cd,
5 z) T, l8 ]7 V2 {! x( E9 A就我的感覺和看法:! L5 L/ q! P6 g
會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,
; p9 o3 t) P& G& z0 l$ ]$ k4 _如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男,
: j/ ]5 @5 u- A' i. q5 P, D我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,! |+ a  r! U6 A8 ~' l& I
但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來