嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想創左個心

想創左個心

好想買呢套呀, 想都心都創埋!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪去買

幾千人呀.....
) U: @( j1 x: \# E0 f" ~7 u) Z仲要得M碼......

所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買

太貴了! ! Q- z2 @4 ]1 J+ J5 i7 w; h

' Q1 d9 X, u! `, D另外只看第一幅圖還以為是AV封面呢..
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

視乎你覺得值唔值架JE
7 X' ^+ T3 B: a% {% d+ K7 u有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =

超超超超超靚
$ e/ t. i/ h; O. v7 V( F不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫
' J: H, n0 w* z( @' t3 R' ~樓主是在那個網看到的ar?
" F+ n4 p7 Z  |4 [2 l* o- n& l6 ^- e  d) r' j+ H

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-15 20:51 發表   2 i4 @5 i2 t& |& _7 [
所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買
8 D0 z& f5 Y. O# A# ~
7 N6 s; w  _$ b7 b7 L
% r+ Y0 h$ ]. a0 q& f深有同感阿~~~

引用:
原帖由 rac 於 2010-12-16 06:33 發表   9 z4 m; v: ^7 U" v2 T. u! n* G) E
超超超超超靚 , D- ]# @& I. y. r' k$ l
不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫
1 D) C5 B& Y) l; j; ]# T樓主是在那個網看到的ar?
8 t8 l, P2 `' u( T# A9 Q1 B- L& X% `! E1 V, k' v
你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor , E+ _; X/ B  ~4 ^
不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500
0 o# M- `3 T# \  z8 \9 W
: b- l" p  W$ B0 P係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款

引用:
原帖由 13530386 於 2010-12-16 19:36 發表   : X9 |  U; ^( w* X# X% m

- k2 N8 m; v2 X7 @. h! Y; c3 A
你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor
5 M* Y& X/ \3 @不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500
1 \, L# I7 N( P7 ^6 B1 d" t
$ n3 x* O3 H4 D) D, w; D/ M* F係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款
3 x7 }5 k+ |* j! d, V$ ?% D: f2 o* B# N$ _: o) a0 \
第一眼見都好想買,但係聽到要過千就....* f  n- k' S0 Q
而且依套衫可能好難著得出街wor....- C& M& P" X2 @5 a  Q1 ~2 t/ I4 K% V
3500去度身訂做一套仲好啦~~
+ J9 w' J/ g6 Q) I4 B+ Z9 p6 [  T; r& p  L% \
ps.同埋個cutting應該都幾蝦人著...
* Z/ V7 ]$ o- u3 d; u! y
9 R5 W5 W, e5 i) b1 m[ 本帖最後由 cceilia.s 於 2010-12-25 13:04 編輯 ]

我見活方有件差唔多.....$700

好貴-0-
; B' B: f/ V: u2 |) o: h又好難有機會著到咁出街嫁喎

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-12-16 04:18 發表   ; G8 |9 u( S8 g) B& ^% q4 t  U1 Z
視乎你覺得值唔值架JE
9 c9 B8 q1 c6 \0 [  D3 E6 I* O有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =
& A/ H3 y1 w0 p4 o$ P0 Z3 f; ~2 N- v! y) m+ r
agree , 同hi-fi, 相機一樣; _' _1 u" e/ ?' Q/ R2 u& L
不過我唔會囉

又真係幾好看的.

how much ?

要著出街都唔係話唔得, 真係要激似女仔lor, 同埋有咁o既身形.

CD唔洗著到sharp , 因為重點係想做自然既女人