嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   " P; o) _: o1 J6 G! j) t, \3 f+ e' R
心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
  ?; v! A+ y( A& ?5 t
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   9 {* j! `0 I) p- W5 u# A% ?
緊係心儀姐姐你啦,咁正
; [. i1 _. z  E- Z0 S' Z
8 y$ o3 o4 j: v2 x$ w' Q但我自覺還是蠻像男生的
* \( A2 s  A' F  o' o0 D) l' z而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   % V/ o0 E/ K/ w
其實個個`我都唔識`= =!!
$ s8 M$ [* h9 Y- L$ i* g你資歷尚淺
9 t; p; p% o/ K# |1 W$ O2 f' N多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   % @' s& H8 j2 A( X' }7 m% S
名單可以很長...即時想起的有...
- W/ f8 D: E9 s本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠): E! A/ z; Q0 f, G6 w9 z  \
外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
- s+ N5 d' d7 ]9 \4 H! g5 y- q' oAshley蠻受爭議的) d! t! P6 a2 P' t
不過我感覺他是CD4 C# S7 N$ m' W- ~# x6 x6 c
條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   
2 {, T9 S3 x! I, \" L我到是不曉得* d0 o& N+ j( [  w- @

- Z/ Z+ ]8 X/ G! c你們口中所說的Ashley是否是他呢:, J- J# y) `1 ^
- v' h- I' d1 t/ i7 z  a3 q
還有! u' E. M& U/ b1 ?

( a3 v0 Q* p9 L2 b" dTW就屬他還有某1位呢
9 z7 h  J% g8 j( _: p
, w$ F5 x$ D" g+ T1 Q另外- t# d; k' w5 o  j: T; w% W6 D
. K" d) q9 \0 M- G5 e
HK就是樓主你了呢
: ~: u& x) v7 c, x% q
不是這位~+ q1 B" w2 }6 i
你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表   
9 _! Z( N8 h4 _/ Y8 A% v' w9 H( I  m! g9 L& G$ w
末利不是日本的嗎
, H5 J+ H& K2 w好像已經不CD了吧
7 X) u- J2 `( ]0 I% p! Y1 m" ]* L! D1 P
( V7 k) j; G, A- X5 J# @, j. A6 T. P' L$ e- ?3 u$ R1 `
不是那個末利
9 c6 Y1 e0 @/ W# d) ?1 t3 L7 T8 M, {, s4 |' U) \4 i  F- p' g6 D
同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字
2 Q, U0 }" d+ z0 q* J還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
, _& h% }! ^$ q$ ^+ C: I其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   
) K2 u/ M$ O1 z& t4 m1 [+ r" W 想不到會有的的名字
% c- |0 z: `% V: r0 [還在努力進修中Q__Q“
: C, s) U+ @9 l- Z' S女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表   + j! q8 S( S6 e) l8 Z: k
係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
: [3 J, b6 A( A+ u( z+ q其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
" z1 n: ?$ ^+ }" R$ r5 ^" x唔一定既~, u& d* O/ q2 A# }
但要係有果種心跳既感覺XD
. E% K; p$ D: k4 L6 `2 P9 D% N好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   3 h- o% ~8 d& _# _; u" I0 ]
CD女僕 真係8,9成似我老友個妹
1 z- I1 D" Z3 r6 V* e8 }4 Q

3 z' V' }( U; l. G, r
4 P* ?  W+ ~2 s. [% C$ cCD女僕 x2) r) s& Y1 [/ {
不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   % m6 I( ~; `9 x

0 p* {# [& k- a7 V5 N1 g5 q, H+ U8 U" {6 A5 r7 x# m

1 }) ^! A  ]$ `3 d) nCD女僕 x25 m  Q& w. x: _6 L. Z6 I
不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
7 y: U% j/ G3 `. \4 e0 N" n% C整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??
. h- d/ j0 O5 x7 z1 s& G0 v5 F1 f. m' h/ [* E6 c$ f9 x
到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美,
9 {. M# U& {( y: e* D! p
0 O2 a) f4 G- P* o# p! q# x1 F照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`: A. e# b' N% A4 C% i/ w* M
真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑- x+ J* S* d8 ?. H: j% J2 O

, U3 s8 b; i! c7 W: J. c但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指+ a5 ~6 a0 V$ H& E
個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你! J, q7 e7 U) O% _# l4 \
女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!- Z' }" z. P  L  J" a  r

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi...
1 d1 i; d/ U9 G* S# v$ c! }3 _我其實係新人, 見過吾多cd...4 T; \& d* A- o' {7 s
只見倒你地icon張相5 R0 g- |2 H4 Y( G2 a6 x
我覺得你心儀幾靚ar...4 y2 z' P" f: H3 b/ t6 T
&/ e* B, R" {2 J9 U# }
Suki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^) e+ m7 v! V) r$ k
我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..

最近訪問的版塊