嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   
4 T- l9 [; g0 d! c; B好多人都叫我出街啦出街啦
' z3 f4 n7 N2 T! h& X0 Y如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
7 N- t/ ~9 ]8 ~$ c那就完美了~! D. t" r7 w( U8 o! q( I- ~- D8 R+ G
可以出街了 ! J8 E1 E( h  q, ]; f
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
2 B$ c9 P! ^  x唔通方法唔岩QQ
7 i: a! Z3 Z& y, m! Z3 L你又話唔出
( d7 ~% ?& W( Te+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢' R+ Y. n; W: u  m3 i
好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   
, D2 J+ |- v! ^0 p: P7 z; P. Q7 Q# f人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
7 r  I' L$ b+ O% g* \8 y5 {- _. T0 X
而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
0 D  o. v# _) \9 F/ y% V( J; s- V$ w& n

2 W- Q% o6 f/ F3 H4 j3 C$ {% ?係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作
7 u& v: Z; f- K/ @# |4 _& j% G, |4 T3 H4 u( r
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   
6 e5 y; g) r  j" k9 m( H
1 A; ]' u( y+ p唔寒背就冇咁覺 XDD
1 r  Z% j: X4 ^6 }: m; k大家睇樣子嘛 =v=
2 B7 ~" N7 U1 y! d
" p5 m; L5 e0 q: b# r主要係既
9 a: O+ m- X; `( h2 }
5 _1 c/ g+ z& Q7 X* s1 L: C0 Q
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   8 |* E; j7 p3 g4 B
面形最麻煩2 c/ _+ \5 n6 C% [" Z
點遮都遮唔到' k. C( n0 G% |. m/ _, L2 n) P
面形唔得即係樣子唔得9 _, {3 M* D: ~& |; H" |# q1 `( U5 O$ o4 s
這是最大的障礙
' U6 T8 U1 I1 I5 C  i
; Y, T9 o: G# p; D4 L% s* @
4 R' `* ~5 U: k9 G面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了
8 |8 @' ^9 z) {9 J0 q後面那舊肉還是一樣大- -''
- v% W, d0 E- n0 t6 Q; K# s但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
. |3 S7 h# p, [+ Y1 T那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   
0 u! _6 {, d" M* z/ Q: O% h% a& i9 V* Q% {, g- e
你又話唔出 $ P( v, ^0 f0 s6 f% X  g
e+靚到有自信la~
! F: k, A# Y+ l5 T7 Z. ?. p2 g) k# k
我曾經諗過
: k. M, B/ }5 f) g( @4 [唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來% \, M; Y- r# N" c. C" E. Z( _  s
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
$ B* [7 I% [/ E( U2 t  N( e咁又無妨
; h8 K2 q8 R# A! @2 Y而家外表自己覺得都過到關了
0 a+ J) z* N! n( m但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
, q- x  t% D0 {) P" T- r- _
9 Z3 ?2 j9 c0 I+ M' W(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?6 K- L0 B+ g& t$ a% ?% H+ H5 u
其實心儀已經好完美
- e5 O+ [; ?; v$ s2 g& {! I世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,) k! {0 P; d5 \6 \+ K9 O
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
$ D* N5 c" Q: \- A# A( X- @' ~' y- S1 k4 i% i$ E9 V
出街最緊要係有自信1 ~8 K" z( j# e& p: Z) t
見過zaki真人.,佢身材好好, y& Z# ~: k- H( h2 X/ t! D
末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
1 M3 R) ?$ Y" L( }9 O4 k8 l將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗2 x5 I/ E0 S+ E- D  ?
+ j$ \9 G1 z. u  M
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
- G& `/ K+ O0 p2 U- s) J
我身厚丫
% m- m" y6 ?; W# h7 P2 x+ [0 z背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   1 {4 Z5 b6 Z+ H+ w
完美??點先係完美呢?
6 P. v4 _$ C- L$ P) P4 O其實心儀已經好完美( E- c  D+ Q& m! {, l
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
* [- v; ^2 ?" S手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
. |: G0 I; e$ ?8 P
; Y3 A2 N% w6 @, v# R出街最緊要係有自信' a- y: z; [) w1 j) c+ j
見過zaki真人.,佢身材好好
* `# a% V. T9 Y末見過你..所以唔知
$ V  f& a& x$ u+ r6 d( q
人地點醜點肥我唔理+ \4 ?& P! D1 G- b8 J4 m; s: V
我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
+ B: s; `2 y" x  S+ E將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗5 s( I1 P2 p. f% {" O8 K+ s
! I1 Z2 _5 h6 ?0 ~6 r% F' v
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
9 _2 h! w3 M) y8 g& {. B9 K: A  }9 M
小R有講過咩?唔記得晒$ G  `% w" {- M  |2 D. T* P

0 N, ~$ S/ P9 ~, D7 s完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   - o: H! Q) q7 j0 `
而家到達目標110磅了2 A6 {# r9 n0 Y8 P) \
後面那舊肉還是一樣大- -'': g2 f5 W' u% l7 u- W9 ~* ]% N: O7 m
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多3 I* i) J/ G9 u  P
那是什麼原因呢
; p  `& U4 Q) o; g+ O( F, C6 q1 y5 @
110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?2 Z) ~; j% W+ j$ v
你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?! Z" I- W! r  ~. [& Y9 W$ G( _
上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?' t( _7 A$ T' }- D# n/ {
睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美
" @; I1 Q( P2 q0 s會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   
0 |- v! b* j$ c; f3 o7 w
* K" H$ [, l/ V9 L" }2 W我身厚丫
- E! G- K3 E* x背脊唔夠平
6 \, W; r6 c7 a6 Z! R
心儀想穿露背裝上街嗎?
" g1 u. n. R: V* @1 k1 J5 l# f4 Y; |否則...問題該不大呢
# e$ m' \+ s* @2 W4 c尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...& ]5 c  N- T8 m5 v) Z' p+ t; E
而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   7 u! R2 ?6 ^4 c* G
  e4 |& e4 `& ?9 b( @' p
我曾經諗過
1 \& ?2 \+ C1 r! b  Y% z: G唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
, r4 v% H7 O4 h但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話& c& C" U# [& G1 T8 [
咁又無妨
- s0 V) E" X0 r1 E而家外表自己覺得都過到關了
+ n% l) E' k- {/ k% ^; v: B. N4 o但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
) J' t9 @, X' K; }) v! b8 p

6 K/ D, |: l9 L. g8 N你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.
& ]' r0 x( T$ e; g. Y晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮
2 ^6 i- P$ z$ Y  L0 g) R0 ^: L4 \7 I6 Y" u5 G2 n# V  X0 E; W
當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   1 C0 v6 p$ C# a% b
7 r3 F; j: W0 R/ t+ L* o

8 e& m  o, k7 C4 L, ]3 r. D$ k你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
( w0 Q# V" d3 ^" k哈哈哈哈哈
$ x! ?2 f; f* n/ E6 u
7 o1 M' X2 i7 S) x( p5 a諗起小路寶首歌:5 f/ M4 K/ b0 v/ o3 F- t
大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. . * r  O) J( P6 N/ x1 Z) g
妳不經覺就將焦點跟重心向前7 G) P" j% Z3 W

; s" S7 j# |  i: U這個..... 很難改的
: B/ B- J8 ]! g妳的喜好很兩極

最近訪問的版塊