嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
! Z" Q! z9 C% t' e3 A! b
* Y8 R& J3 v5 r- U不過會唔會book唔到房?
; T9 x. o# ]% H
5 {5 n# C# I5 P3 R又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
4 K1 y( y8 k( i0 |! M# Y0 v% w6 R; A- w( l6 s6 h6 a4 R- o: W  D
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) ; ~  D- f  z9 s5 o$ f
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
/ H: U6 M, i, y: g' K) f. R黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費) 5 r" B/ n% k2 c6 L" R
貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   
) j1 c8 `1 w/ ?' `5 R原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....5 W7 D* k2 s8 T6 z1 k

) S% C+ \% n, p- x1 |. R  p5 F9 z午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) + z  ]; y9 F4 I: i% z: a# L
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
: j5 V2 T* C9 K1 r' X* _最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD8 p" R$ b+ x# Q
不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
$ D0 l0 Z! A# h# Q% B2 d9 ~) {- _! o4 q+ F. j8 V: _' s4 X
係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...8 i2 b" ?! f: J( J2 e
最緊要平d ma~& U: H" ?& ^. x4 @) |- K! k

$ t% ~% _; r7 E. h出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講  j  D( t/ W' z; C
, ]* @* e6 P, x; {) O% w) P  J
好遠$ H5 v7 I$ m& w6 D& w4 Z
: b  \: I1 g. e3 y
我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~
! H* B7 l0 g5 r* m) K6 ]但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~ ) o) p2 m4 [, M3 p6 r2 l4 a
唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀/ J" G8 ^( w4 t' V0 b& Q
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
1 T  }) U0 X  s/ |8 I& I我都想黎呀 幾時開PM我呀# X! y' M) V, q0 y" {2 R3 G5 A
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
; W+ n8 _: C7 d. Y
2 w3 P; G( D3 B# ]" [1 X9 \
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
' W  v6 A' p. E! z+ d+ {4 I
  _" p' X( O  s[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-10 15:01 編輯 ]

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   
: H. D  N3 Y/ i9 n! q7 f+ e3 j  L" H8 b1 b
6 R% V/ Q6 r$ A& A* u1 C
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
2 [% \# R" t  O) B1 ?: o9 m# c1 {  |6 \
6 @' f: D! i  C  U& g
0 }! U$ E. \( e
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   
" w& H9 V6 l$ ?5 k( b0 ?你想幾時先
& `# Y- k- f. B: ?1 e4 M7 P( S

$ j5 L' ]. o& d6 P# N" e0 ^8 P我就想29號晚或者30號
# I& X+ H7 d0 w% }  |$ U+ H' T& v& }5 g2 \: w# r# r
唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
! _+ \' `2 b+ _1 qis it possible 27/28?
. T, r" E7 P4 ^! |$ R/ K) [$ O$ V

( m: z5 u1 I9 N2 ]* D' u如果可以我想28號* k. K3 A# @, e- l5 I/ O4 {

+ T$ q; P# X8 |; A那天我可以化好妝出現

最近訪問的版塊