嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

日式浴衣

日式浴衣

有無人買過日式浴衣, 幾靚咁
" f: Y! @) G  B& m" C1 ^2 w7 J' A. ?# K' B
8 f, V0 k  n, D2 E0 k7 x' I! _

& X5 a* N3 z! j. o% u/ N$ L! j- l' e8 x0 q3 d

/ V2 o' y5 n" M- C3 E2 P- l
' _" F( H8 Y6 ^+ w5 a  y& W! z" a
3 K/ {; A( C4 [& w+ m4 a+ q9 ~; Z$ C- t- j3 j. L; @& `

覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係靚, 但收同着都麻煩, 以前uniquo 都有得賣, 依家只知apita 有

都要著得起先得/ .\

件3好令呀..0 E: D  d" V% C( a
但個頭洗5洗咁誇-,-

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-19 21:10 發表   % o5 D# z8 c9 i% H4 w5 T% D7 T
件3好令呀..1 d( I$ |5 X1 O! h' G/ w" Z
但個頭洗5洗咁誇-,-
6 g0 U3 V. J: J- U. a+ m9 z/ N* ^
/ ~  y, b+ O8 H5 ]( a% u5 A; s# F2 j
啲雀會唔會係到生蛋呢可
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

好靚啵,唔知幾$一套呢?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-19 19:17 發表   4 y& S9 F# Q' r' a2 H& K1 E' B$ N
都要著得起先得/ .\
; F8 l5 r! n5 H( M0 P$ @& \
! ~. t1 `/ D, X1 L% a照計唔洗咩靚身材, 化妝靚啲, 最好盤起啲頭髮, 普通假髮有啲難度

我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!

引用:
原帖由 1980718 於 2010-7-19 23:24 發表   , s& F! q: i. ], J
喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!
& _0 w% p5 J0 I. X: e
冇咁誇呀.香港崇日仲多喎

我都有3套...# b5 c6 o9 T9 h5 G1 K5 ^: G
當然冇佢果d 咁靚... 佢果d 係好貴架...
9 z  a* q# V# K+ K; `, h% G我果d 平d, 但都要 > 400 一套

回復 1# iamonheel 的帖子

這個好似是和服....似d呢....

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-7-19 22:31 發表   ) O$ @# {) q1 Q( Q
我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
) T4 Z, f% A6 O; B我要睇我要睇, h7 M. }8 T8 o7 K1 w4 L- p4 y- e
快d post上黎

引用:
原帖由 李慧儀 於 2010-7-20 04:12 發表   
% I3 N+ w' ^% C這個好似是和服....似d呢....
! ^3 e/ K, j0 J3 J; L  p. n7 h1 S: t8 v9 w* G1 Y* }+ N8 e
呢啲叫浴衣, 漢字叫夕張, 發音yukata, 屬"便服", 一件過, 依家變成fashion.. _" A* {3 \  P& \
和服 kimono 複雜好多, 好多層, 貴好多好多

性感美丽漂亮,不错的画面。

同和服冇咩分別
& m5 t( |  |" }都係難著架啦

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-20 04:15 發表   
3 {& {8 ~0 S- x' h8 c! B8 F# h
$ e0 m" A9 X( B4 }; Q& p7 T我要睇我要睇
* |+ B7 [9 ^3 X快d post上黎
3 d  h! v, f  ~# C% y; b; B# j- d' S% \# S
我從來都唔自拍的. 借網上圖片可以嗎?* g& j) k* }. n
* K- O8 B( ~5 a' P  a
& }3 v" |4 l7 Q' B  b  W4 u
, b; l6 c) u' V4 p/ \* x" u9 z
頭飾當年我無買到, 用左自己買落o既一個類似以下o既 bonnet (黑色)
  I5 ~2 N; E. Y

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-20 10:38 發表   + \$ {7 M: |: q1 Z% T
同和服冇咩分別
' _+ ]" _9 R$ A/ b都係難著架啦
  h- L: {, T- G, S. ~- S: Q
) i" t9 G3 u3 W; i) K
其實唔難著. 著件大衫再用個腰封固定佢有幾難?' S3 I3 y1 V" f: k
& {6 C. C  X. _. W% H( b! W3 `1 C( h: `' d
和服就真係難著.

好似好正...but冇人出街咁著

好靚丫=].....