嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

帶bra出街

帶bra出街

請問各位姊妹, 如果帶bra出街的話, 點樣可以避免"印"左條bra帶出黎呢? 我成日因為呢個問題而冇膽帶bra出街.
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我用隱形,感覺還可以,不知道樓主試過沒有?

有好多隱型bra係冇bra帶,就好似我用黏上去的禁,連背部都唔會有bra帶

well.  will show and visible in summer as the cloth is too thin..

帶無痕胸圍~~t-shirt bra 就得啦~~!!!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

你怕bra帶現反而不怕前面脹起嗎? nubra,黑色寬肩帶厚背心打底都可以避免現形,最外面件衫不可以深色,否則會起白印,件衫有大範圍印花或車花都可以幫到
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

其實我想問,帶黎仲乜呢??

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-4-6 16:03 發表   
$ ^" t3 N$ A, j其實我想問,帶黎仲乜呢??
. a* U6 E" D( [. C3 G% _) \
: I) s" I; @5 O* l# j帶Bra可穩定胸形,防止乳房變形~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-6 17:11 發表   
( a% z; r# j# }& X( b7 X, ~5 ^' T+ k8 w! z$ d0 E
2 R5 {: ?/ _' l, C% {. ?% q+ g# F
帶Bra可穩定胸形,防止乳房變形~~  
6 \% `9 @  U6 c! h1 S9 j
; z3 L/ P( P  z戴正確嘅話,可以預防駝背
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-4-6 16:03 發表   
+ Q2 \# x) e9 v# W9 i/ l0 B/ i其實我想問,帶黎仲乜呢??
' i; f! k; [% O; x& }  W

& h9 X/ A& G; q/ G* r5 q$ J: M$ i& ^* w" B
係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?
# O8 s* u# E- F1 b

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2011-4-6 19:01 發表   3 U& N* z, ]; e
- l( t  U# v$ x$ N( i

M; Q( X0 w2 `' @
* i% L0 T: g8 n& ^$ Z係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?
3 ]/ O: s8 K0 u5 ]  [' e
5 g) R; v. O  U( R2 o( u3 {) j+ S) N$ s; B
穩定胸形,防止乳房變形

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2011-4-6 19:01 發表   ) y* I) m  u, W! M

; a6 ?1 C2 e7 u0 w/ {" w+ L3 \" V
' u0 [# S1 O8 ?1 z  F0 w5 x; Y% v! a+ d# f9 N$ K: r
係囉,可唔可以講下唔係CD緊你帶嚟做咩呢?4 l( f0 n, p, n+ @, M& P
8 L  z: t# c: F1 y$ Y7 S
# R- @/ r! @2 g; Z! _" X+ y% I我當背心著咋,防駝背tested真的ok

沒試過帶出門3 l9 [; s6 s# o
也比較少這類寶貝了
1 Q: D  Y, v. h1 V' \

only have bra when in winter or summer with jacket

所以我通常只係係屋企著

我覺得戴 bra 就是為了 bra 帶貼著肩膀的感覺,但戴了上街又驚被人見到,所以只好在家戴。

I will wear a jacket.

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-6 19:35 發表   
( ~- ^: [2 J3 v8 o/ d- }) v5 `2 y  L  O$ [

" t) `; m; R) ~+ `+ M我當背心著咋,防駝背tested真的ok
6 Z, \$ \$ N8 V, L0 J# ze..e個我都覺wor, 駝背時個feel 會唔同左,變相提你企番直!

夏天可以怎帶bra出街哩?我都想知.

最近訪問的版塊