嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   1 J! U( S( `2 D4 n$ C7 n: M
咁射法真係爽死
! A! F! L& a1 P  b8 t
. }- G9 V$ M/ r8 }系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
0 L/ F$ c( N" \3 {, G: m) i4 E. ]) n# B( Y$ C+ G- h5 c
但如果唔洗好大陣味,2 w& G2 ^6 v' Q; C* O
唔知射完之乾左拎去洗,
$ D1 F% P+ X# r, d2 ]* b留低個積會係點呢?
5 d4 z6 t. l' a  T8 O我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% |+ M, @4 C$ _  X3 K. E
如果太大味我都會拿去洗! _9 ?) Y, y3 l; A
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
3 @' h  k7 Y; y6 b* K深黃就會變淺黃,總之就係淺色左& n, L4 G3 s3 d$ F5 P7 ~
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   1 M: g( P* p& c

+ {- G, h  e/ c, ^, }我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味7 p, g/ _2 [# z) {' k" b! L3 j* L
如果太大味我都會拿去洗1 _+ Q' l  {( \
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到6 F# {, h" ~6 J8 S% l9 H3 A
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左2 W: g, k" C7 u* U% n* Y
同埋放耐d就唔會好大味
' M! p( f0 F+ W: `& J' n" o

, C- a- A, G% S; b尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   9 g: N0 Y/ J0 h# Q6 o# l2 h4 _! z

+ o( Z+ m) b# {5 c/ R* M
9 l6 i+ }8 i+ K* ~尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
5 \" @) Z( ~" [我就一時時,有時射完好黃2 f0 G1 n; x  U) H
有射基本上看不出有黃9 h7 I; S8 d( V5 T, @8 V- ]
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   ' n' N% g: ?, Q4 c
" G1 n1 a7 e  P  i" }$ {1 C5 K$ v' q
我就一時時,有時射完好黃8 N5 B3 l! F, W. c  n0 f' A
有射基本上看不出有黃
* b+ J  @; s$ c6 @6 ?可能射得少
% I  B% O. q$ [
+ d$ j9 E4 J* Y, W7 F
我是指射咗落去5理" F( \0 [+ m4 e6 G
就會黃色一撻

我全都係射完唔理6 a1 E6 e: M) j" X8 d% M+ O8 N
都係唔一定會黃色一撻) \: I3 o- `8 P/ {, I
有d可能太薄 難有色d, O7 {: {( C8 z6 C
最近射過一件$ S! g6 q7 n% B, j, G
3次都只黃左小小9 z# T; M, H. Q  |1 k, @
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖8 ]! |5 J. p1 |1 ~) p
" Y3 F( t' ^1 H- `$ T( I9 ?: ]- S
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕7 L! K! j6 _+ z( G2 r7 {
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
8 w6 R4 o5 Z& J! Y9 i5 W* q. @1 X" g注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
: O, i7 G7 U8 b5 _7 E+ T3 j2 X! \) L, A7 F/ R4 I
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)9 L" q9 j. ]7 k' c/ U) ~
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   & B) a& s% U; k( I
我全都係射完唔理
; H/ v9 o3 {3 s+ v4 l& E* Y都係唔一定會黃色一撻- c( Q- m: V8 p# W4 s$ Z4 r
有d可能太薄 難有色d- v+ G- O! F! k" F' ~$ E1 ]
最近射過一件
$ V' j- y  F: Q3次都只黃左小小8 Z7 b8 K/ |9 }2 J6 G
背光看係好薄
1 k$ h1 k3 F9 F& u
+ O9 {4 {8 q+ ^, z一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   5 x+ m& R8 b  A( }- f8 t8 @1 D* s
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
* g! W0 d+ U$ ~1 W$ G2 ?  u2 N9 G1 w
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕. J* i; P8 ^( I: n( ?  n
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理8 N' t5 p# e6 {
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi4 C. K1 @7 L2 A( g5 ]) u
% G. {: x% x6 x- m
需要正常洗衣劑/預 ...
) y: e% W3 V  \" j6 g% Y
0 b: t- x; [0 j謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
  G. v8 Q9 v/ s& K1 b( P1 }, o" p2 j- E% N  j4 E: c
) s1 ?! t* R* L1 b1 u/ c8 Q, u
一件可以射三十次度la
1 W' M: M# k! \. }, T( L; O我射到明顯黃8 H$ j2 L1 v; w7 g, j
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   , s3 o# z  O! T* @9 u! u
4 N" U9 T; p0 z# s0 S' L- n
我射到明顯黃
8 p0 K* H; g+ _+ e& b' b3 c就會轉射另一件
. \8 A2 S/ c. ?  I
2 {( @+ L$ Y3 k5 {* ^; O我刀系,而家搵第四件泥射/ G. e% G6 g1 q+ K4 L
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
9 Y+ z* W2 \& E% I0 n+ R
, T% y) s; B& K4 |) J9 K- e. O. F  ?  _
我刀系,而家搵第四件泥射
0 ?9 Q! d( T" T. L可能會買件栛因
+ |6 G3 [+ u1 d# }0 G
協因射完無咁易黃,
5 ~' l; F& `2 M# B我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   - {- ]; e+ e( w4 s! A
打完我射在地下!
8 |" r) b- G/ B% ^  L8 I& h: b
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令