嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

Delllllllllllllllll

Delllllllllllllllll% c- Y6 ]. L; P+ H9 Q4 [5 z' t
3 [& |& B9 E) x+ N4 g1 a( h) B
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   
: z! P: P: K3 ^2 `& a" W大家好 我24歲$ T- e: v* V9 R) f) [

5 `5 f9 h' v; ~" n雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣
' Q7 o  X6 g: N6 Z) P0 x9 [+ ?. G' s( k4 k
我會睇shemale既片 唔反感
* ^& i, m! H- h) m4 C- B1 t, e4 \
- F( p& T! N6 U8 b3 L2 J我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等) {7 p- V& o2 j9 ~
, L5 ^1 M. V7 Z+ l+ s7 t/ \
你服務我 我服侍你 最緊要大家開心
7 X1 ~8 Y, v2 C6 M/ j2 T+ D! W: w) C3 R3 O; ~
希望有人會帶我踏出第一部
' b5 {* J5 f9 n# n) A1 u; @7 b/ h5 V. b* E
有興趣就pm wechat ...
% Z$ z4 k8 b' @/ K3 p
' T1 n& P4 D1 T5 {, N
1 x" j9 i$ e0 _! Y
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   8 Q% J- ]7 r- d! A. _9 d( j+ [* |
2 W' R: i3 N6 T3 Z1 A
4 N) e* Y# q4 }/ N# n

" D" d7 l3 p! u- a: x直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
& S# f" g' N8 A1 L
基本上係社會既道德觀念就係
% f1 d. r  W" E; J8 n5 y/ H/ \' `8 M+ u3 K1 R! w  T
但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   9 w7 I  r) j# `7 T; h/ _
你好性急,幾個鐘係咁推post
6 {  i' D! z# _/ d- d, g
% m5 z) d0 a$ M4 u" r2 {" T8 g路過答句咀.+ r8 F' d  X- Y4 {! f+ F
急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale( Q) R" {2 X* L9 X+ v" T
天水圍出灣仔啦( d8 t8 b( E% x' Q, }7 x4 G& U
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
1 m+ g! K% ^6 a5 ]
' Q4 A* Z( C' ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表   
! Y. p: f" d( K6 m( y. d$ k/ ?想玩Shemale- R& Z) B! U- b2 a9 p! U
天水圍出灣仔啦
# ^1 ]- M- Q& ]& d0 a坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩& ~' ?& d, y0 [9 \7 ~

, l4 j( F6 i8 }1 F) Q, E
( ]& B9 `& v. ~9 k
) W. I! ?8 R* I
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   7 F( m5 ~/ I- w' O4 h* |; [4 j
, m: c0 |- d0 j0 `

/ e( R1 g3 g6 {+ V; v' q) M路過答句咀.0 I& H1 ~4 [) R# ~% y% R# D7 ?
急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
. c+ n5 w- q  |, ^2 U1 A, f; f8 M( g$ Q# [8 W4 {, O
好同意!0 U+ A" @3 X6 q3 o& J9 V- B
; I3 G. j/ r5 \2 b" ]5 `5 H( m2 G) E# z

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   2 L- p1 y* d$ }3 |

3 \2 K8 S& G- r
0 \. X: F& i4 _; W& F
2 a0 q  b7 x) V, R
2 k) I- W; ]) z+ P7 W$ `, y 好同意!
8 d$ }# R& L, M8 H6 ^我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?
6 G/ z1 q: v' f
. G/ R% [/ Y# z9 P6 k可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   + E9 m5 T/ V( D8 |# R) k  ?- |
最憎呢種直男
6 ?, x2 ~- F/ z  I
下 依到自由討論
, T: `, W2 z! P; t0 \; r* Q0 g我又無得罪你 憎咩姐% k9 e! i( w0 k9 {5 p/ C

" x2 ~3 {1 h1 m3 n0 _8 f0 k# ]7 x我都係想識下cd姐 有咩問題
4 Q- H; e3 d7 i0 F  H" a# J+ x: F! j- A" o- i
仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的
  K! ~( |; l# k, g" G0 f感覺既野冇得解釋
! Z' l2 T* b% x: O$ C5 o: ?  Y你都識講討論自由
& Q* j0 D* n  p! J- e) V講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒' ?9 k5 `( u$ B8 C- {. Q
( h7 h7 ?! `- W. ~

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了

最近訪問的版塊