嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

出街宣言

好多人都叫我出街啦出街啦
: R. Y  q' f! H如果我D討厭既背脊肉可以消失的話" W1 [5 k, k6 Y; h% L
那就完美了~* n* n+ `* C2 I3 ~; ?
可以出街了
* w( ?2 p5 D( N& s不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
  t: e+ `0 G, C唔通方法唔岩QQ
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
走在路上根本沒人管妳背肉....' k, [: F5 u% q" r5 }
我覺得重點在女樣和肢體動作
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-12-23 15:58 發表   
1 X9 E$ j) V7 |# a走在路上根本沒人管妳背肉....; |3 t# P! [* k/ Z4 L1 n: V
我覺得重點在女樣和肢體動作
- P' C" h* G# v- M& W- p
我自己卻很在意~

人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你. ' V' ~. H% r- I& }

2 O3 b$ q1 {% }4 f6 u& w; ]( M7 A* c而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

鞋底磨損與性別無明顯關係
: X9 V) t7 @( T3 h而是與足型及步姿有關

如果可以將D背脊肉推到去心口前面.你話幾好呢
( H8 o/ w9 a) D5 ~! w: Z) F推脂 推脂 堆晒去胸部
, [1 L) s" n  d7 U( o
5 q" |& G) a1 c# N, ][ 本帖最後由 mercury1 於 2010-12-23 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   & W# R5 z4 N+ |1 X1 q. h% t
( Y) ?' R8 L( c% D7 ^1 w如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
+ x& E3 N! i  M' e% r$ i1 K那就完美了~
+ _  x* }& ]8 t! r/ n, h可以出街了 - I$ Q" `: v( t2 y# {
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
3 G- Y' V3 K* ^; ^( Y唔通方法唔岩QQ
* r4 C. I# `- b9 Z) L" f
唔寒背就冇咁覺 XDD
' O6 H" j1 U  o! M9 D% B大家睇樣子嘛 =v=

面形最麻煩0 ^, i  H0 \9 T0 ?4 p0 C
點遮都遮唔到
3 H! v) r9 V) |  G面形唔得即係樣子唔得
* g) G0 T$ `/ w4 u( d這是最大的障礙
* y! ^  F' [6 O  P

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   " ^# h0 J9 V. K2 V* N9 [" G
; L; z/ X0 o. W. U% O5 `如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
+ V1 P9 K+ d7 d; `: {1 C那就完美了~0 Y. a2 m+ \/ c# f+ [, |/ Y
可以出街了 ' I% q$ i% m) C2 N  _. s
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢- V; w! J6 m% R- v
唔通方法唔岩QQ
. R6 D7 L8 C8 i  k" d# @
5 P3 |+ |) R* |  ~* ]& @& [" z有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!

出街丫快d一齊~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   ! t& X# q9 }/ |9 y. W
面形最麻煩, h5 M8 a- B& U5 X# ]
點遮都遮唔到
3 }3 b3 T. T4 U4 ]* d1 Y6 Z( W4 K面形唔得即係樣子唔得: G' W  Y4 T! n( t7 k- J4 m# M
這是最大的障礙
) u/ H. r" a+ ]
+ n  h5 v+ n: N# a
2 S5 ?7 P1 N1 j: i% Z5 I- _系啊
8 \; ~! Z* v; g; Q' A9 }/ I7 ?% T成个大叔样,点都出唔到街……

冬天穿褸,不會覺背厚的la

男人天生個背就係比女人厚= =! t# Z2 Q# e/ C9 f* d3 y- w  _+ M
所以女性先要用cup數分而唔係只用尺寸

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-12-23 23:56 發表   4 Z1 @& L8 a0 L, |
/ J8 K: b2 G2 T% w

7 @' O8 I5 m, V8 i; Q; j有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!
. Z! J0 ]9 Z! X  [+ h* J) J2 H
2 i; _) }- y; U7 H1 P係呀係呀,可以搵Miki幫妳減走d肉架∼

i hope i can walk like a woman any body can teach me

背脊肉?? 咩野係背脊肉???

做咩運動?? 可能男性結構反而會增大肌肉...@@

其實D人主要看面,只要面過關就不會被懷疑

運動可以減掉背肉嗎~~~健身應該比較有用吧

精益求精!?: [4 R$ R5 ]' D* `5 R! D0 U