嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   
6 _4 s. O% A- {" }好多人都叫我出街啦出街啦' `( X- a- `! u3 z; i
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話  a# I1 c) \# e" x) i  v* l8 p
那就完美了~* O. z2 i  b9 @: y: K1 w
可以出街了
8 M5 I6 Z- G% a, r' R不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
# t" r9 `) W3 @1 M唔通方法唔岩QQ
! \0 f- y3 h; @8 _你又話唔出 ' O9 ?- O& L, W: A9 ^' `" w
e+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢: }1 `) ^+ g. b3 I
好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   / X5 U% G( `, B9 A4 p
人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你. ' d2 f2 H5 b5 }/ z  O
9 l" u0 D, G" v- c" c# a  N0 G* o
而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
1 H: J1 I$ ^- {8 U/ i+ b1 O6 ~

- d" ^1 X- \9 K% j係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作+ w7 H+ c* o7 X, F" s4 {

. r+ k0 w: O. [! ^
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   
/ ^/ U- M, D# c( Q) d0 X* n' s3 R2 Z
唔寒背就冇咁覺 XDD
6 h. h( F) M8 Z, z大家睇樣子嘛 =v=
/ \! R2 P5 `2 z* N" h$ V# \% q1 \6 A! q2 t) y+ X, H
主要係既
7 T% W$ m+ W- E* A2 k  t3 ?* c& n  B' T) }$ \, X( v2 C
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   
7 u- @; l. D' Q( S5 J! F面形最麻煩: R, A* E- [, |1 x
點遮都遮唔到, V/ G) v+ L+ P, q* J9 p
面形唔得即係樣子唔得
+ k+ {" n, y8 j- k這是最大的障礙; _+ Q4 Z* L8 w5 Q3 v- h
8 E  M7 g- N/ M: [: a- t
4 U8 s  R5 ^8 t+ z面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了
( }9 {1 E3 f% ~3 l6 P後面那舊肉還是一樣大- -''6 q4 F, _3 p# g# |0 Q% p+ O
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多* T6 [5 o8 P) U2 n
那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   
9 j3 o- W1 {) \* I" Z: C
% Q) \# k$ V- V& I你又話唔出 7 V% c. K9 \6 j$ L1 ?2 ]) T2 ]: D
e+靚到有自信la~
  J' ]- W) k- a我曾經諗過$ F5 n4 T7 [( x) A# Z5 O
唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
' @+ q$ ^4 @! A9 K! i' }& x$ t8 ~但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
3 e: [/ R2 f1 @- n- B! R' O* o咁又無妨- e6 f" Y+ j8 Z8 A0 E
而家外表自己覺得都過到關了) N1 s- s' p4 C" S
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
: T+ u7 }; Y, e* t( J7 v* b3 U2 w! y& S& z8 c" }1 a9 R
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?
: y4 b1 D0 p' F  o其實心儀已經好完美9 K. A% R* c5 `$ e9 t
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
( T3 L! p2 ]4 b+ x手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔/ f! S" F/ u. w( n& U  B

7 @6 u5 P9 t# N9 w出街最緊要係有自信
6 t' G; |' S' d見過zaki真人.,佢身材好好4 |, P8 g: W4 O6 _
末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
3 d7 i4 a- x# n" h$ j將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗" f3 c! a/ P2 Q. B& R
$ m$ L, G0 r0 r& ?# j$ p( G
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
# s# ]) {$ Z1 y5 U+ m
我身厚丫& P7 O5 p1 X# n# S$ H4 ?
背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   - [3 C+ G5 h$ D1 d1 o: g
完美??點先係完美呢?
  R$ y, G4 Z/ H( }2 S8 Z/ `5 [: m其實心儀已經好完美
8 }7 z9 ^: q" q9 Z- Z+ C世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
1 W6 A* l( W) a手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
# M' |. W8 K2 J6 v$ ?3 J! b
+ i: _. w# Q* h$ W出街最緊要係有自信
+ E) y8 U, L; n# {見過zaki真人.,佢身材好好' R* H% N% K, B* A5 R# q
末見過你..所以唔知
7 [% U' Y0 g" \. n; m8 u6 j, i' L
人地點醜點肥我唔理; X. h' b! H1 ~2 O/ l
我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
; P$ c3 B9 U: r( [2 s" t9 w將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗( r8 z# V/ {  }! ]

: i& B$ l; h- m(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
, S$ f, O1 e% l! P: Y3 p小R有講過咩?唔記得晒
3 g. a2 }3 c& f
- L% M; u! _) U$ [+ P完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   5 D8 M: Y/ Q* C: U0 B0 F5 Q5 y* x
而家到達目標110磅了1 \  [! h( a8 H. _% ]* K- B8 l" H
後面那舊肉還是一樣大- -''! R& W7 X6 a+ e% W6 N0 ]
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
. t$ M' Z6 ^* N& E, p那是什麼原因呢
; L' }+ y0 [% b6 R9 d$ ?+ g3 A  S- K" H$ Z2 ~; i, }
110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?
) _3 }; }+ J; i3 P你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?3 Q& O7 r; ~3 `- u1 p2 R4 l/ y
上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?" i0 j& E5 I8 K+ n( a0 T6 B6 f4 i( B
睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美
( u1 Q6 M/ i: t- T: G. I會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   
$ ^" E5 C9 `+ n, R5 y+ S9 z9 ^2 n+ E  I: a/ o5 c
我身厚丫8 `4 {: @1 s+ t% z, Q, e
背脊唔夠平
. h4 b: k- ^3 n心儀想穿露背裝上街嗎?2 q) T3 I* q/ S! C2 ^7 J
否則...問題該不大呢
: P5 b6 c: V6 p- s& a尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...9 |$ L7 a; `/ l0 z9 L
而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   
& c( N  [2 Y. G) n) S" T9 X3 e7 I2 _" @! P+ [  h+ b0 k- r+ y( d
我曾經諗過& M( k7 _. p7 d9 c7 ^  y
唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
5 S0 k& F9 `- M* N  Q  G8 N但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
" j8 p/ u, l9 v  x' e: Q' B咁又無妨6 k- w$ M& y9 O  n
而家外表自己覺得都過到關了
' x' `* a' Z: `& }2 O1 B  l% t& d但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
% c, r0 E) _7 ?6 u4 V+ D& }
/ U4 v: P- O2 m9 T1 `% [2 Z你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.& t- L0 [& N3 G6 i
晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮
! a6 E6 X0 z0 N8 ?7 E; b! b- P  x9 f
3 M4 C* Q$ ^" ]3 @, o4 x當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   
$ L. w5 Z6 ?/ N( ?0 ]% |
1 K2 S; \. j1 C; a) z4 j1 N% {1 }; t. K8 r/ y& T
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
: N1 D, p% k4 i哈哈哈哈哈 . j# ?. T2 u* G
( s+ }; g3 R) v' ~
諗起小路寶首歌:
& U, g; W0 T& `9 {大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. .   u% L; u. K0 {/ w8 N% \0 [
妳不經覺就將焦點跟重心向前
! E. N8 \$ Y7 t) o2 ~
/ g: z: ^" E; I( M, E這個..... 很難改的
, |" \9 u: G! f  t; E2 i妳的喜好很兩極