嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃
6 b3 N8 a0 Y! {$ W0 t42吋全高清直播!1 Y1 r  q5 b3 e( I; r
7.1環回音效!2 Q3 @+ m; B5 [7 y2 G. S
無線咪專業卡拉OK!
/ {# ?* b/ |8 }+ V; R& y, r2 C, C23吋高清寬頻上網!
5 \6 t/ I. {2 Z6 x! FCD化妝間!
" @4 V. N+ i5 m, H星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!% I' s' A8 A) R+ M$ e& o/ C
自備飲料、食物!& U8 |2 i) P* T7 Q8 H
費用全免! 歡迎參加!

# _* J. q1 ^0 }, ]/ |& t4 I' \

, c+ v6 x0 _  L7 A4 S! T# n( l3 ?' Z2 F2 B
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )
/ e. E; t; o, s( W5 v咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!, c8 N# ~- S6 {
; L, p- Y' B& B# |" q

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   7 u7 w4 c' k& v* q3 N
姐姐住邊度呀?
  h- _) Q0 n% ^  o% u- x: @: C; N9 }8 L; ~( v( O
上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@
+ v' Y4 C! G  ~% E3 r" [不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   
7 R6 Y' `  K  i  R6 J( z/ m% X嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )2 `# {6 Y7 p$ w- M. T9 M6 X
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
1 z$ z/ J1 i* |
! h; A) x" u! k' U$ Q3 l
: T7 q3 e% ]7 U6 ?  h. q4 t
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! . Y4 L' I! a& E- A8 A/ q
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! 1 o% ^# v3 J) V7 h
一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   
  V& O9 I1 E9 s/ w好好ge提議@@
, S6 C+ x( @$ C2 r6 w7 `3 O不過我對踢波冇興趣/3\
0 _. G+ q6 s4 x7 d2 s
2 U  K# |& ^9 M) l& c* z9 t5 r+ ~
唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   
- B1 X3 I/ J. c+ w0 R6 w. U-                                                                                            人在澳門來不了>
6 W& E% M# E5 ^+ `. n$ c- T
澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   
! n' G+ [& B9 j$ Z! f" C, ~4 k有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
, ]; V. ]* _, c8 `# |但係WORLD CUP係踢
3 m5 C- T# j$ V' K8 o- |% r1930
0 J* ]$ R/ z" y" r: X0 L22005 T) |0 `0 O/ ^. ?9 G2 p
0 u4 Z1 Z2 w/ J* M9 H+ g.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   3 `# [4 N, P# z  p
. y6 w1 {  U& K; b0 }  @2 a5 G
澳門既同志???
4 ~1 K7 j: ^1 L/ l  f-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   
* Z/ ]* h, D5 C" `
3 G, o# F1 i& M3 ~
5 t3 w' o0 F0 p  ^( T1 z5 K# S2 J  N$ w( q" p% ^
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! 9 `- R+ S5 F: ]4 g" N. |& t
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! $ j6 v1 l. ^+ b5 l$ u+ l3 ]
一同 CD 一同睇世界盃丫?  
, G$ ]  u# g" Q; u; f4 G2 q3 }8 B* J  n" g2 M% ?+ A
原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   
- ?" ]& k- J) ?! @  E好提議, 不過要放假先可以
! [$ B$ L$ x6 D
, r/ a# a8 Y( g! V0 k5 G婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   3 t" |; L' }# v$ a% b6 X0 V2 O
係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
: d. m# M# ^6 j8 M: U' u/ _; F1 q1 T
男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋
7 N3 [' Y6 R: i) I( c: q5 c3 T場場都爆冷- p8 f; ]! N- G% C4 D: Z
連spain都輸- l* j7 W- I! H8 N$ x- f3 K
唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   
! u( _0 f: f" R9 ?) ^& G諗起世界盃就火都來埋
/ P, |5 q  q* P7 Q場場都爆冷
/ o; Q/ W4 {- g) t5 G1 l) Y1 W連spain都輸$ i% J+ S+ s; v
唔會再賭世界盃 輸錢
) `" \/ v) G! }
3 c, ?, I. J8 S- m* ?7 B9 W: N婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的! $ S/ a  ?' J* s
黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]

最近訪問的版塊