嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇試過CD 出街比人欺負 ?

有冇試過CD 出街比人欺負 ?

各位有冇試過CD 出街比人欺負 ?
' O8 j* Q) n9 g* s8 I! m會點應對?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除隻高爭鞋扑死去丫~

一拳打埋去

無啦啦會有人欺負你咩....??% O5 G8 C( o/ M1 C
如果真係咪話比訓導主任聽
add我MSN啦大家

這是要叫警察吧....

咁多次都冇, 最多都係俾賓妹笑吓. 如果真係有人睇我唔順想打我, 我會同佢揪過.

引用:
原帖由 zaki 於 2010-7-7 18:28 發表   
3 g7 r$ a4 g+ _" f4 k! ?除隻高爭鞋扑死去丫~
) I" l6 N9 x9 H- i3 D& N- M2 D我都會咁做...

打番佢 =_=; z6 E4 K3 B7 o, i9 j  T" c
1 W( T0 \: S9 M0 ^
我合氣道紅黑帶唔係流嫁! XD

拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  

同佢揪過

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-7-7 20:46 發表   6 a% U, Y, R% D  j% j
打番佢 =_=  x7 ~5 o8 _2 b# Q2 g
3 n( z7 ~+ I  i4 U4 Y6 T
我合氣道紅黑帶唔係流嫁! XD
( u+ D+ B) w0 d9 @4 ]
8 b. B4 o( H4 n
: s. z$ I# [8 X1 w+ n* d9 f, [
睇唔出喎9 \7 I& _4 b6 V0 V' _  @' U
(不如你萌死佢算la + l5 K8 m" T2 R; _  M
7 F- ~1 u- p4 ?

同佢揪過揪過.揪過.揪過.
pendyy

yes用高跟鞋K佢地

我試過比人笑
2 Q$ ^6 R7 v! P9 s去鞋鋪買高跟鞋時

當然吳除高跟鞋啦.系踢距JJ阿

引用:
原帖由 夢媜 於 2010-7-7 21:43 發表   
$ O& J8 `% d) W$ j/ i) X$ n拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  
* C: s, h) A; {) g* c) s
把假髮拿下 做咩?# W1 K  |$ c+ ?* }: j* N
打佢好過

大家都好強哦!!!

引用:
原帖由 夢媜 於 2010-7-7 21:43 發表   
; s) U2 e% e2 V+ W  i拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  
5 X+ O3 h4 s5 L
小心佢反告你打佢呀

我會快快走人!

如果係出街比警察欺負
3 y6 p- t0 A. U+ [1 k6 [: N要查身份證呢?
. f' O( s) ]5 E. R$ y. s有冇人試過?