嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Recommend Hotel....? 

Recommend Hotel....? 

請問在九龍區有否酒店介紹,方便用來變裝,最好有兩層出口不易被酒店的Security發現....Thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我不熟香港酒店, 但便宜的, 會多大陸團,
8 ]2 O+ l7 K( ?( I5 X# ]# Z7 I* k; f- d$ m
"有兩層出口不易被酒店的Security發現" <---- 不明白, 想從後門或偏門出入嗎, 就算你見唔到食蕉, 食蕉都可以從cctv見到你喎, 不要鴕鳥政策喇.....% O2 a( e6 F# d  M1 E5 w
. b8 `0 V0 w- r
試時鐘酒店吧, keeper 都見慣光怪陸離, 又唔洗身份証登記, 比低錢就唔理你
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   
: |+ \0 h. i3 G3 A9 b+ HThanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
7 i% w7 |5 ?# M/ \
& C& N; Y6 M; ]( H8 k2 C
& }: Z& F9 }$ E. e) V" R你係咪担心當你以一個穿得火辣辣嘅靚女形象返酒店時會俾實Q以為你係妓女而唔俾你上樓呢?係嘅話就試下唔好着得咁sexy lo。

Not a beauty, so, No sexy la....ha ha

Sorry, 我真係諗起 國產凌凌漆 麗晶大賓館 有陀地
* ~/ {% R3 i# v0 p. q
8 F6 U% r! D/ p) S
/ U" I5 c) s+ S9 i1 }Sorry Sorry
/ g7 V. A; B. A7 h0 {- H# i5 Y' `3 W5 k* z' t5 @
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   
3 D" a1 a% G% u7 Q/ p2 ]Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
& ~3 s8 ]6 j) J其實D實Q哥哥會問咩架?
4 P- }2 S- r# F: B/ X不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-14 12:33 PM 發表   
. ]' h  Z" ?1 y; k8 R  A- o* `4 n) L: _, d; p
其實D實Q哥哥會問咩架?% i+ Z* o, _) q) p6 Y& ]  |; e
不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧
日間既話/ W0 ^! A* e1 t5 B7 I
你唔係閃閃縮縮
8 C( x# V5 I& R; ?1 \" v" }通常都唔會俾龜逗既
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-14 12:36 發表   3 `/ j4 K6 ]) {( w# M
日間既話* O. w2 g( }9 q; h/ I0 q4 i) x
你唔係閃閃縮縮
& ]" s! c% r! B. S通常都唔會俾龜逗既
8 R3 C0 E9 B# K
[偵探mode]
3 ?1 m: Y. {9 F' y% s樓主驚返酒店時會比實Q哥哥問# I: c# i7 P3 u2 ~  l7 ^
係咪因為樓主覺得自己變裝後會惹人注目及懷疑先咁諗?: N  i- h) a- c. B( X8 g4 r4 S
所以出街亦會有可能會比差人叔叔問話3 p/ ^' |1 ]4 i/ m; C
[/偵探mode]

如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 13:00 發表   ! n" X+ O" _7 n3 \% m3 l$ h$ |
如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~
0 e" H4 O$ ?  e' Y% Q5 ^雖然我未出過街' L6 `; c/ J& _8 c: q+ z2 J
不過我覺得出街就自然大方點2 f6 A9 h9 X7 D. ~3 Q- ~1 x
別標奇立異旁人是不會理會你CD的

如酒店有則門就可以靜靜地出入,起碼可以有位走啦….

其實,一般酒店就算一個出口
& \8 B9 O' o! k: U+ n5 b8 h3 d平時都一千幾百人出入+ @5 h( X* v6 q' b
Security都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳
9 j' v* u$ y3 J# _' c, T; V妳要知道酒店。。。好多種人0 U3 K/ S0 c. W  i* D" E4 R1 v

" b8 b3 `) q* L# g8 G( p我都試過係酒店著suit出街、夜晚落seven買beer# b. H/ Y( y0 j$ ?( Q5 n" i
搭lift有幾個其他人一齊、seven又見到人( m" @: v: u* O! r
無問題wor
1 G2 U( w* \! b; b
$ j- W; U1 [/ Y7 f# `我試過著和服加白假髮同上智冬季出街都無事 - K$ i; o' h1 t2 i* }
香港地、真係無人理
) s0 U4 A; a0 t% ]3 k! }7 r8 P" E7 b  Y
回問題! d5 P3 Q1 j8 `( i; K
有兩個exit幾酒店好多,因為佢地會分幾層搞buffet同coffee shop9 T% Y; a! o  r5 [3 w8 U7 s5 F5 R
有d有平台駁商場出口/ O7 O, H- R" V; A& A/ U6 o

# E7 E: E8 V5 ][ 本帖最後由 cosplayer 於 2010-9-14 22:13 編輯 ]

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-9-14 20:38 發表   
& T- K! e' I) z5 E* H其實,一般酒店就算一個出口- C2 }) r3 D0 R0 b
平時都一千幾百人出入# c  N  I0 K6 o! e- r- o, `& U: ]
Security都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳5 w  [' ~9 j8 R: J1 r  O4 y
妳要知道酒店。。。好多種人9 k1 }9 _/ e  o% m" H- c! r
# N# u! ^2 }' W/ e7 J) X
我都試過係酒店著shut出街、夜晚落seven買beer; i/ `+ r& ^% W: ~# ?
搭lift有幾個其他人一齊 ...
/ R: W7 \0 X8 U8 U
紫儀姐真係好有經驗

回復 1# bugs 的帖子

如果驚污糟嘅可以去維多利亞酒店試下, 不過嗰度要過夜, 1 a8 n( ]1 i* c6 c+ n5 E% I9 R
如果唔想過夜嘅話可以試下亞皆老街麥當勞隔樓上嘅黑天鵝賓館, + T: H& W& ]) q. y* t( f8 ]
至於時鐘酒店小妹就未試過, 因為比較污糟所以唔敢入

以小妹所知, 維多利亞&百佳都可以唔駛諗啦! 因為佢地係唔會將房間租比單身男及女, 兩男或兩女! 要爆房只可以租比一男一女去Happy! 如果去d冇咁出名0既我就唔知租唔租Lu!: i: {0 C) _! y' E
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉
4 t6 ]0 n# _" {舊區(如土瓜灣)好平租) f! p- Y7 B. L0 n! Z- l& O
又咩人都有(國籍)冇人理你地
: `3 c( e0 d* n" f又冇食蕉
0 D1 B  P1 \; m5 C1 a4 s夜晚又冇咩人

引用:
原帖由 wadee 於 2010-9-14 23:27 發表   
6 M6 D5 W. ?8 ?3 K9 @5 D' [幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉, I4 [  m+ y0 y$ B
舊區(如土瓜灣)好平租
" o5 I4 Q  h# ^# m8 J0 f又咩人都有(國籍)冇人理你地
. W& {* o, f# x6 I' \又冇食蕉
" T( R3 L3 i9 j1 n夜晚又冇咩人
. A0 F' N" h1 @
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-15 05:53 發表   
' L7 h! `4 L4 i9 `: s+ C5 o& |9 {" P) A! @% B+ d6 u# K
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
9 A2 l8 z1 G1 I# Y6 ^& n8 G
如果我租只是用來放東西$ v1 c- U" F3 Z0 }. H$ Y  i; x* ]
我可接受的範圍是$300左右
& c5 E. p9 d( k/ `  q7 z* o那就要很多人租了  k4 Y2 C. ^4 Z. c' ~* t% y* s% L
多人又怕有麻煩事發生  q- C& g, G  Q' C: i
所以...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-15 10:09 發表   ; |5 m8 Q6 o: \5 s
9 x& F. ?/ i7 @3 j. G: O
如果我租只是用來放東西/ i. o! [7 S' y5 v2 J8 u7 `
我可接受的範圍是$300左右% J! @. C' T' E
那就要很多人租了# z; @% R) i% ^
多人又怕有麻煩事發生
' Q2 p' t( k+ m6 G( c$ w所以...
( h' r, M" S; ~" y5 a. A. Y
( U9 {7 G+ A4 p6 h6 _
呢啲嘢開頭個個雄心壯志, 整整吓唔肯交租, 地方又無人打理, 烏烟瘴氣, 你啲貨分分鐘比人, 多數散band收場, 連frd都無得做

最近訪問的版塊