嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請教 SO 根問題 ^^

請教 SO 根問題 ^^

請問拔左之後 會再生返出來嗎 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
ADA這是一定的! 鬚根同頭髮和身上所有毛一樣, 拔0左都會生返ga! 不過用拔鬚的話, 生返的速度比較剃慢! 要CD係要不斷咁勤力去拔ga啦! 即使係天生幾少毛髮都好, 始終是男性, 冇得懶ga!% C! T. K+ _9 E6 l$ C# T
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,
+ ]( F  @* o6 }4 L1 E0 z: `& X至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

唔會生返..,咁就唔會有激光脫毛啦

謝謝各姊妹的提示  

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-11-21 02:11 發表   
2 p2 j0 Z1 o9 w) M: N6 A; T  I% Q* r已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,/ Z0 f: l3 X0 Q& G: X
至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
$ h. K0 I$ ?: ~0 U( M  \
頭像好可愛XD7 `/ r* N1 f5 s$ w; ?4 D5 A
兩三天拔一次效果不好的吧
  t! \' }: |8 R, N0 f$ ]0 j我通常也是等兩星期才有最好效果

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   
* y, f( ~+ y- }: x0 j
+ X5 t" `6 C3 x6 j1 i頭像好可愛XD
& m3 Q/ @! M1 b) `  `0 y- X兩三天拔一次效果不好的吧/ K% b0 K7 J- k/ Y( `- S: j& N3 _
我通常也是等兩星期才有最好效果
- l/ l# n% f& x2 V! q% F

" ?( u7 |, ~( R, c係囉, d腳毛都係, 但係甘就大大減低可以CD既貧率, 好矛盾

所以只好永久脫毛

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-21 16:41 發表   
9 N2 R( W8 u( p- j1 o7 k所以只好永久脫毛
7 j1 Q' V# P3 X9 j! k0 G. X4 r3 u
係咪即係電果d(二萬銀果d)??

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-11-21 02:11 發表   
" k% o+ \$ s8 d3 N已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,. @" d5 I% a9 f) m/ P; ~' H. |
至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
& y) E7 {+ ]7 X  f1 k

1 W" C3 D1 D" N' x' p3 L新頭像啊, 美少女啊
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

緊係會生返啦, 如果唔係都唔洗去脫毛啦!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   9 K# N: n6 L: Y2 g0 n: @

2 ~; h' u- n# G  D7 ^. D1 ~頭像好可愛XD
0 O4 Z& E9 v2 [! i- Z( S兩三天拔一次效果不好的吧
1 _& g6 M  e7 j2 s1 B/ o- L$ i( Z8 N我通常也是等兩星期才有最好效果
: ^: G1 \0 ?- ^0 ^5 P! N0 O3 o; A# i3 I- {2 ~9 v
忍唔倒D鬚響塊面道
# x+ L3 y) @% p兩星期?  一日都忍唔倒, S- n- T& U) t$ ~4 {
最多化妝時打多D粉底

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-22 10:23 發表   5 V2 J+ V9 ]& u8 L
3 `+ V4 U/ Q0 t8 u5 w" e7 p: ]
( P" t* p4 Q  a8 |2 g
忍唔倒D鬚響塊面道
  R6 |. C7 i+ u' U4 v( {3 I& d兩星期?  一日都忍唔倒1 T4 y* y2 Y9 h+ k5 i
最多化妝時打多D粉底
# p4 }9 P# U" f; K# k& m4 x

2 V% f/ W8 N; x- H1 v係囉....一見到d鬚就想死...
  Z, m; ^: ^$ ^. o-_-但係激光又貴...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   
+ P' e3 g2 y1 o
& N, t8 G# `# {2 V. L# S; E頭像好可愛XD: s6 ^& w2 Z8 a
兩三天拔一次效果不好的吧
6 l+ E7 R2 S7 O) A我通常也是等兩星期才有最好效果
; E, i  R6 g6 ^0 o6 T
每天總是會有幾根冒出頭來,我就把它拔掉,所以一次也才拔幾根而已,8 Q; q- F. R* Q/ F" ~. K5 {
兩星期應該全都長出來了吧? 然後再一次拔光?
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-22 10:23 發表   
% @& r9 n  {8 X& ]7 ^' o
0 y& D* l: |/ C! f: o! d
7 H" f5 |, N% t# D1 x, A: ]忍唔倒D鬚響塊面道
2 D1 y4 e  X" i5 M* _7 ~4 p兩星期?  一日都忍唔倒  g/ l3 \" }& K% l$ Y" e
最多化妝時打多D粉底
8 x9 w$ I- u7 Y) C' O
多打粉底還好,主要是不均勻,所以還是拔囉,
) J+ w0 H* L2 K1 z9 K; V# Q無法忍受鬍子冒出來

最近訪問的版塊