嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
% G' K2 H: ~: N冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
/ V- K; S5 |& O! j+ x3 S
, B1 ^7 v' ^9 J# H: z! j% U% k8 c5 ~7 L
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!% g" @8 H; B! Z$ M3 B5 `
0 S# }0 n" d3 l  M7 B8 O" _& e4 L4 @7 d2 \( o( T2 ^9 V* `1 A
8 C+ Q7 G7 I# s1 z# n" J( P% C
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   $ j; y# `/ a' C- K2 V
. _4 k5 F& B1 o
. A" H7 b, W7 y; p" a
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!3 |: R- I8 Q* E6 g" F( N; q' U
6 n: p0 i) G& Q有車都好遠
9 o& j* c8 B' z& \2 \, R0 a& S* p不過你講得對 只要有大碼5 |) Y! M4 J+ ~9 E& B- G
遠D貴D都冇問題
( v2 U' k" k! k' o) U& D有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
3 t) t$ J/ w$ m7 y9 \% v
  ^2 S9 s7 w8 f& w1 E1 v8 c1 E: W: ]有車都好遠
  A4 ^, d+ [# O9 ?9 M, c不過你講得對 只要有大碼2 S0 N& c0 y& s0 Y5 T" R% I
遠D貴D都冇問題
9 i' T: c! y# n1 m$ u有時間真的要去看看
# M2 ~( P  V' x  l7 C9 t

6 u, I4 Y+ {- g$ |: oWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   / C/ B0 w$ ~3 M% Q1 n
d鞋貴唔貴?
) p: a; u" v" }+ T& u$ ]) @
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci7 Z; U' u$ W' {& A5 L! B
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   ! h) `3 }, P2 o  v3 N8 }0 ^$ }
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
; n0 ]* D- i  B5 m! Y: }I will check it out when I m free this weekend
. n( b& C$ m2 s$ |+ N) O5 T2 J8 ^- t
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!
0 c0 ^: F, v) R" b% x1 Z2 q& u  s* ?/ N2 `2 F" {1 q/ p( c
Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P* @  P+ Y& s  C+ R" D/ y" C6 w
--------------( j( I# _9 ], O2 y) v: T7 m: h
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   - P( F  {: H% M3 l- O
) u- Z1 s+ J$ p, E) ?3 X
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
4 L+ g& y1 m) d: m; k- B* K5 u0 }+ \2 O9 g$ }( y

& [$ q$ j& ?& j( U好日都唔去一次
' D$ ~3 y0 ]5 V冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   % y4 }0 y  t0 d- |0 ~. Z- @

8 G: P$ v/ d4 P2 q. h  m: R7 Z! p2 J  `; A

. f; O4 x+ `1 a, Y好日都唔去一次
6 y+ d- N+ c0 F- ]冇理由特登去卦
3 P. H8 F$ E% _1 O6 n, ]
+ J+ d) `/ x7 s& r/ A/ f) M哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~# S9 v% |2 S/ |# c! E- k8 D+ n. B: R4 Z
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~8 [& q1 Q* E/ x# W, C& j. ]6 ~
, d/ @2 I1 D0 |: c' e8 _
搵一去睇下先,謝謝!