嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...
: Y: [( e/ {" C( U5 x# ]不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到% _! J& x6 R$ u: D: q$ d
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
$ j' v4 B# J( c7 a% J+ _4 f. [7 P收起後, 外面睇就唔係太現
8 i& J* @8 b- i  @) s. y2 g: i# ~: z, N8 w3 f  l/ d$ m
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
; t5 ]! x, p% w4 q# U) T" n3 K" @# W7 |4 u$ S/ O: I# m( T
原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
' B1 e/ T7 V& T0 f6 y$ [加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...; x5 K1 n* L3 j0 g
好彩最後都冇人覺得有異樣..... g4 o7 U: A8 x

$ V4 u, I: a; P: x依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   8 g$ A9 A" k4 C4 }
戴o左爸爸返工...
+ }( m% `2 x3 d6 ?) U" Q不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
3 o8 l0 u: I  S, {* k' L. k/ [5 w原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
. o$ H- t, B6 l1 D& i; o  c0 f+ h收起後, 外面睇就唔係太現! z, ~  d- b6 [" w+ j
- r9 k1 y( l- o( @" p6 i' D, t
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
# U/ q* C1 g7 o/ a3 Z; J& r6 |, C+ ]$ _6 d9 [
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
* Q- t) L& E1 r7 {* C8 L- w1 @- v2 s0 }4 y; K0 s5 X2 Z& z$ H, M7 K, f; z# v" C
CD返工 ?
, \% W" N$ ]9 S. [( G7 j, P

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..8 {( e6 m2 b8 _. C7 p
咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   % g' ]9 _+ L2 g/ s- ?
戴o左爸爸返工...
; t) S# j* J8 M不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到+ f% F0 e2 \* {  o* W7 d
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
! v  v- |! ?" ?' W0 z收起後, 外面睇就唔係太現5 @; l7 z7 p0 }
; H3 J6 T8 G3 f& G
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知9 O( e, T7 t) Q" f
, p) E/ m5 n8 j( J: ?# j* t4 B
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
3 C6 n; ]) `  v+ ?* i( v
! Z3 k$ b' G( j
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!! U* r' ^# B* |8 }" G0 g1 U; i9 T
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   
% ]; F: H( w3 N0 L+ o5 K, Z今日的確係熱到爆..; R  C* \5 W' {; k
咁既天氣cd有難度
. C1 B) l8 D- B* `! Z; I: ?$ D  N" R

6 M$ C" R1 c1 ^9 K唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   
4 v/ P6 y* b  t5 `6 ?
( K( X4 _4 c4 v  z1 i0 v; m7 Y9 F, I3 e
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!; E/ d" n8 r9 K
; u0 r. \7 M6 \- t7 F
泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   & a6 T, P& a% k3 ?2 P

# M) s" E) V4 r" W$ h泳裝照
, m6 U+ \3 u7 F& n5 n
8 Z0 w: v7 N6 f唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... 9 x- Z# r6 B) C0 M9 R0 ^

3 |( b$ Y! k" SP.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   ( f* A# l6 y8 B2 \( \2 c* ?) Y

9 W# t) T- o! ^* |) _1 D
# \7 h6 k2 x6 I( l! t1 c. K唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
( X3 L: b7 ?. RBINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   ! [! u9 ]4 @5 B- U9 S( g8 e
/ T: ?  R, S$ X. Z8 n
泳裝照
6 F6 _2 k6 t5 V  [

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   
# h; S' r) {. k5 {) ?3 S$ A! b8 z) i我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
' x+ g6 q4 C! ?$ d. @6 V
# S3 m' g* K4 }  o! o/ r! IP.S. 最近買左SET平平 Bra
# c$ z6 W: @3 U9 C2 p
貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
6 R9 H5 v1 O( X# o8 L2 c# l7 H0 p原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),2 V4 K6 g- W0 ^  O# f" F& W2 j) ^
現在加件外套就可以出門了,  }! F# Y3 e1 S% t8 ~; C7 [
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   & e( R! q' v# K/ z& h4 O
台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,, ?$ G* b6 Q9 r5 u4 f
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),+ M7 v6 I4 c2 B. Q9 Q5 k- b
現在加件外套就可以出門了,
/ Q; n5 u- @/ A6 y- o0 F2 }昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
8 s! W3 c7 @6 |1 I! i* i
ameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?