嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦 2 e* S; ^: k5 `6 ?, l' A! h" H9 X+ W

* K/ }' l. O8 D% `7 s& ?; k# J
" ^: m2 Q2 _" ~/ Y4 @8 f% e5 G  ~希望大家會鐘意
2 p" ~- ?/ I! [" @  E) |' k" v* |

6 x9 _! W: _4 h+ v1 O日本製造商3 Y. ?  a, G2 \
, l2 `: I1 p0 C1 k2 y
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
' V6 A+ ^9 l7 N. W) e' f# @3 C! Q點解唔自己試
4 H- {* A- g, F6 \3 w! @  I# C: y: |, s$ J
有時男的身體始終比較粗壯
2 K5 _  n( n, Y5 p/ s穿起上來反而帶點嘔心
* a/ y, G5 M* ?* K; g/ g1 m2 f相反女穿起就折然不同1 z4 _8 K$ k) V# e
很性感) Z! F& c9 R4 V$ s1 ~7 \$ W$ g
有時穿起絲襪時又怕鉤破
- O7 M6 ^2 F0 M: t1 \; A: X( ~( h. @8 f' |- s2 X) n( K' E9 b9 b  N

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   
9 U1 P0 _. d1 E) u$ y' V) B* V# m% ]1 z! y- c4 J1 @
9 X$ m9 |; i/ |/ C0 Q" ~) f" S
有時男的身體始終比較粗壯' H+ s( x2 k2 ?0 V. J. P9 F3 @4 C6 R9 n
穿起上來反而帶點嘔心
( h/ e1 |8 N2 B  c0 N2 s相反女穿起就折然不同
6 o% I4 H+ f  m很性感, K9 c7 p. U0 P. R9 s0 k' l
有時穿起絲襪時又怕鉤破
6 Z! j7 j2 y5 h7 P# i1 t; `  [  g6 C! W
你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。) o: ~* w- S5 i& K$ g
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)
. z! g8 j( J: m# N3 A% f  _/ U你買番黎都係比自己架咋==! X( \9 U% h+ j1 Z* C
再講..
8 X) q' {/ [$ l' r/ W( l6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
7 w- b! [" g  \: w/ c太貴啦, 呢個價可以買到好多野
- T" f8 l. `6 q" \" e8 A/ e# X3 C4 `, W+ w7 ~3 @7 b( _) \. H
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
3 ?4 ?  P/ ^% z3 f. e. ^點解要買個娃娃返屋企試呢= =
8 A6 r- ?7 k: _8 s
) K7 j6 ?; C4 n! y1 z7 w0 t
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   
' G+ H0 r( q. M! f4 U- l, V$ ~
1 \: n' \( N7 d! b
( F5 A8 X3 a( z8 W% X2 Y  u8 X你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
( W, u8 b1 T( m! d  b2 a# ]2 P. F- k0 i' j: m# n$ C7 x
( C9 G8 e# h8 c0 \' j* C
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   
! X4 k; w" h5 C! o- q有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
7 L* V: V; o9 M! ?7 ~6 u0 {自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
; T8 T" }6 d, V
& l6 A3 F9 \: J- V4 f% O改左了% s' V7 `& ?! r  D2 r% U6 s

" m$ _- A* G# Y呢個網我2年前監視到現在
7 ?1 }4 P9 t% M  J2 }% [4 {+ H# L! `0 }9 X5 H( L
都未比北京消費者權益網封鎖+ F* L5 g% m# t: S- s( R4 m9 N

: {; T6 h- ^; m' R( T( H因為大陸系好多假娃娃網# T; ~$ h! R2 G" |
# `$ _; |9 u) W* O! w
但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙 ) C$ B& q% X% W( E8 d" h

2 X5 ]# m2 B1 T, ~/ C上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右
4 w/ y2 [9 Y! {' r9 m; b: f: g3 i
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D8 }+ O7 n' y9 e/ O6 Z3 n. ?9 z
! ]2 b/ r! [- P: ^2 a( e
既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率
# r' T1 \( Y; q/ A
. E6 S, t7 u. \9 i# H更加唔洗怕搞大人個肚同外遇
7 s8 K$ M" v8 |( j. i, {, y1 E* J4 d7 r8 y3 i5 M+ b

want to buy but in fact no space to hide it
) k  v# B% p- i( I( J
; C; J: W1 Z2 p$ s8 ^  f0 l% u/ k3 oonly be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔

最近訪問的版塊