嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男同性性行為

男同性性行為

各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 14:03 發表   
, e; H7 z& f7 R各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
* B' z4 T( k% i# y# C, X2 @2 k0 {: {搵D野吉下自己咪知囉XD

對唔住
$ m& c: h3 _- Z' w0 [0 h: g4 X一D興趣都冇
# H7 ?! I5 v) G% i9 uCD時被女性用假J就可以想想

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-16 14:36 發表   5 ?1 x: b7 K9 T. X8 p# B& }  \# U" Q+ c
對唔住/ P% K& N8 c% c+ K) |! [5 {
一D興趣都冇- A& ^6 {8 ~7 c! H; [$ r2 ?: S
CD時被女性用假J就可以想想
9 B2 A1 H+ D! Z" R4 d男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
7 V. a' ^. U8 B1 q! U6 J/ @  x嘔心的感覺

我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的快感。
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!( V+ w" U3 R' }: J8 F; b
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 16:14 發表   
) h/ y, Y8 c- g8 R我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!) ^$ z+ S- e8 X3 B
6 n: {5 H  K2 z5 `/ X
沒錯哦,因為本身對男人不感興趣,所以如果做男方角色的話,估計會軟軟的無法做成功吧
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

引用:
原帖由 bobbt 於 2010-11-16 14:45 發表   
: [# e; o+ v2 L9 J' D/ g我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的 ...
1 m% O( ?. `" s1 N% ~
米咁傻喇,陰道的快感怎和肛門的快感相比呢?
- ^/ z( C& p! s. D2 {那是兩回事呀,女性肛交都可以有快感的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   2 h! ]* g4 o/ K2 D, l+ l( K# y
  m  y9 n5 D% ]4 y
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
) @# r8 C9 V& F8 ~) e* {嘔心的感覺
* v1 _  n" W0 \. P3 C% W
絕對認同# h% B1 ]" X2 R/ T3 V" @. J
十分嘔心

我對男人的興趣不大

在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....

我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣

你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣
, U: ?6 [2 Y7 @/ G作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.

完全冇興趣law, 好惡心ar, 自己買支棒棒試下la

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-16 20:13 發表   
) A; i% N8 J8 _* X5 Z你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣) j  ^- z9 ^/ d3 ?2 f0 e
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
5 Q: g! {& G6 R: m

* g8 Q, X( a. @" X& CMimi姐似乎好有經驗啊! 唔通你都試過搵人吉?
' x) ?3 `# w& u; A4 J; W4 ?; x講笑咋! 不過我覺得性需要0既0野好平常0者!

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 17:07 發表   
3 I1 O" w* D2 e( v- I7 `- J+ y, j我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
4 H9 Z4 G$ e% k! A5 j7 F3 {) h2 M
2 ?+ F$ v3 P8 V/ {' `  h7 x) c點感覺倒啊?完全唔同

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 03:19 發表   
0 Z+ B6 n; m4 F: l: I2 K8 S
; V( |+ b5 Q: ?) Y# H. V4 b( J
& t5 m3 b* G+ B4 H9 W; I: u點感覺倒啊?完全唔同
9 i, _7 P9 @2 T8 A5 F3 s8 j2 W5 w/ F  t" A" z/ r9 J
我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-17 16:18 發表   ' ~$ a/ ~- V5 M0 q. ^
1 t9 j0 D/ i$ x# @$ b3 }% h

$ y2 ~( c' O! t, {1 s6 f我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
0 ]+ |% n3 a3 ]5 s  G8 F3 u, {

) t* ?4 z, p- {# X9 D) b對! 對! 按理是這樣了!
# x9 V9 G6 P8 C( x7 \# F齊插不如自己攪!1 [; b  Y9 U/ E6 @. q; a& z) X
) z8 |8 L% i2 w) g0 L! |6 {

人一世物一世, 咩都試吓吖嘛  haha 都唔知咩歪理
" n  d' X4 Y& Z3 k4 V( t2 d
' H& @' v& [( s' S( z; R4 J自己攪哂, 又硬係少左d野既, 正如男人招妓一樣." @, x4 }; X; z) w9 N
  }0 B0 M+ X, H3 Z
樓主比我地洗板唔敢出聲....  樓主~~ 咩都試吓啦~~~~~~

I dont like to have sex with male.  I still want to have it with my love...

最近訪問的版塊