嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想創左個心

想創左個心

好想買呢套呀, 想都心都創埋!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪去買

幾千人呀.....8 `" r; K9 m0 T% \6 s
仲要得M碼......

所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買

太貴了! : b/ Z1 d# U! E( v
- m1 o$ g. E1 E9 G1 @+ F5 z+ T/ C
另外只看第一幅圖還以為是AV封面呢..
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

視乎你覺得值唔值架JE
2 C8 @4 L' Y- `6 j有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =

超超超超超靚
9 Q! l; s' E- x/ k5 T不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫
- E0 N& ]) I& W2 i% E2 h樓主是在那個網看到的ar?
( ~% o7 }. W6 ?* _2 Z' b
+ v3 G3 W9 b* L) _[ 本帖最後由 rac 於 2010-12-16 06:35 編輯 ]

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-15 20:51 發表   ( h* y  g  l. B' n; u6 u7 {& M1 i) [- p, M
所以咪話做CD唔易.,男装又要買.,女装又要買
; c: n* k8 B- n9 F9 m
" S: i* f* a3 o( \
6 a* G2 o, p! K! E0 |3 D深有同感阿~~~

引用:
原帖由 rac 於 2010-12-16 06:33 發表   
0 u8 ?  T9 [. u& S4 A超超超超超靚   E1 W- [0 x- v2 D. r
不過千多元真的太貴,而且款式也不是普通衫
8 |3 h0 N$ L# C( U樓主是在那個網看到的ar?
  z% x9 S& N0 w+ W
) T4 v: S4 ^# Q
你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor 1 s7 D) g0 k2 P6 F% r! v
不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500" ^9 p  ?: w$ r% p  `% v! M# ~
9 a  l+ f) M7 ^) w5 e0 t
係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款

引用:
原帖由 13530386 於 2010-12-16 19:36 發表   & [# N8 b  Q' d% i! O# U0 q

. M0 G2 R; Z+ [6 r& b1 R
8 k$ K3 ^8 O% Z. u) U6 g% g你都覺得超超超超超靚呢!? 睇來我地志同道合bor 2 b# v4 I" Q3 @+ R; @  I
不過唔係千幾, 係幾千呀, 三千二百幾, 日本樂天, 連運費可能要3500
; l8 F9 G' M$ W1 U8 [0 X/ k; y
' M8 h2 ~1 W* o5 o2 {係呀春日姊, 我都覺得佢似AV, 好多OL既AV都係甘上下款
+ @: K" |: U# c, _5 |7 H- y6 e- @# ^, g3 N& L& z4 b) I
第一眼見都好想買,但係聽到要過千就....( M$ O6 o7 q% u0 F
而且依套衫可能好難著得出街wor....
: i- Q2 x2 x+ a+ a/ T5 a3500去度身訂做一套仲好啦~~
( p; p  x+ a& b; L& Q
  t8 v. T5 w% S$ d; }4 O) ^* @ps.同埋個cutting應該都幾蝦人著...
1 m1 H' v2 W# j' z, C/ C5 `) T. y# b* f5 T! P$ t

我見活方有件差唔多.....$700

好貴-0-
$ [0 x( h* Y* Z* l" K1 k5 w: d/ T又好難有機會著到咁出街嫁喎

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-12-16 04:18 發表   
- ?* P* D8 V4 H視乎你覺得值唔值架JE
) s, {) W( a; ^0 j有D人幾千蚊買部電話都係咁啦= =
, M" C- K7 X) K6 t
4 L: [- }' o3 q) v% b5 k
agree , 同hi-fi, 相機一樣
9 D( O& m! E6 i1 L% \: K/ A不過我唔會囉

又真係幾好看的.

how much ?

要著出街都唔係話唔得, 真係要激似女仔lor, 同埋有咁o既身形.

CD唔洗著到sharp , 因為重點係想做自然既女人

最近訪問的版塊