嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

沒想到睡覺也會出事呀

暫時放棄一下.. 可能對你和家人之間的關係有好處...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   
; ?. N  M, C, X+ \穿女裝時我會睡不著的# [/ r" Y" L) o  T

/ \5 N: F" Q6 U1 d: n7 [回正題,我媽都反對我CD
/ S7 N1 C( ?1 K( X9 B2 r4 i  f我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響"
  r0 y$ R( V' r6 m7 {4 q# i9 E父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上
  i/ _3 W  K- R9 S. ^+ s3 [家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
* q# C4 G! R( N. Ecd唔係唔正路,只係一般人唔接受,只係一條不歸路....
" l+ L  W' p- S& H! t* j愈想放棄就係愈難

引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   
, k  K5 l; n8 `+ T穿女裝時我會睡不著的' `7 W2 _  F. R% D4 h0 z' B
# s2 ?3 N4 g7 `# M1 b6 ]( q
回正題,我媽都反對我CD
: c: u& t# \6 r我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響" 6 s4 _2 \4 J& e  }7 @
父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上, c5 ?* `0 `- L, u$ R" O
家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
* g6 Y* w3 f: T* \1 i; P
cd係咪正路depends on people
  ^! ]8 V, r. n/ |) J) x6 b# @: \尤其是身邊的人
  F) b" t! P2 K- Z' h2 a) G* `: K# \因為佢地咩都做得出
! G. X5 L( v! z. _8 V) q" T7 \

我早就警告你們與家人同住的話千萬不要CD著睡覺。
& u, h/ d: d7 D3 t5 E7 L( w1 V( U) k" [' d% L5 F3 s

發現左都冇辦法啦
/ ?5 _% \9 z2 K5 Q
! p8 U9 h) e4 o2 s3 W等佢地唔記左就繼續玩& J! p( P+ t) x1 u' g, y8 S' q7 ^
5 |9 {  R3 s0 q: d" Z0 ]+ p
對屋企人真係一點辦法都冇

回復 12# mmlee 的帖子

鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-") A  n& l( O) z# `0 b/ x+ f
" `& T/ ^" C6 d( w2 h6 a
回復 16# wfcheung 的帖子
5 L, h0 m0 y" q$ `睇到實一實我又唔怕呀..) v% |$ c! H7 R2 W* \) x
最怕就係唔再比飯錢我..
; p( r9 a7 i6 c1 z) \* C# ^6 I同埋問到我口啞啞
4 F6 F; N) a, y! C& c: I! Z2 U% e其實忍一排都冇乜問題=]
0 E' R! W" P! \- A$ N4 M2 J7 x
回復 18# wfcheung 的帖子
7 j4 z5 n" y- V: F. z1 D. L/ B5 v% x9 q, V* t; A
三,五,七年之後..
/ u! p  I/ k/ c0 r我諗要自己一個住都阻左唔到既~_~

引用:
原帖由 1388 於 2010-11-6 12:42 發表   
9 {, E8 B, W$ [* @鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"
  a& f6 ^! X. v) u  P
" y7 [- N6 J, w. n( a
鎖門起碼唔會畀佢直接望到~~
. p- J* G) Q- d7 ~佢想像空間多左, 最少唔會第一時間想起cd^^

姊妹乜咁唔小心ar, 而家唯有坦白同daddy mammy傾下喇

可SMS 94520074給我,今晚22:00或明日可 與我相討及交流意見

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-11-6 12:19 發表   
" @, s6 X( u! H3 ~5 K! m# `+ \8 N我早就警告你們與家人同住的話請不要CD著睡覺。
! q* L  W" c. JCD睡覺 先危險,! b: v' J* o- W
-  一來有時只想(盒)一(盒),但結果 目訓 著左~) ?! s' t# }$ q' r  G8 R
-  有冇人番黎/入左黎都唔知. E( C2 L+ f0 W5 _8 K0 V0 D9 R- D  @  c
-  睡覺郁下郁下,露出CD時著既衫褲
- f" d% h1 E( y) A0 v1 n) G/ a-  有可能整污糟D衫~

我都有類似經歷) j3 i+ B: P) x" g
不過家人冇再提起
! `; F! X% ], y之後CD一定鎖門
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

我有次也好險,家人回來時我已經把CD的東西收起來了,結果脫衣準備睡覺時母親突然進來,看到了我背後胸罩帶子印下的痕跡,問我後背怎麼了,我趕忙躲進了被窩,說是靠在椅子上壓的,母親沒說什麼,不過看她的眼神有些懷疑了,還好之後沒再提起過

唉, 同情你既處境....

最近訪問的版塊