嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

---Delete---

---Delete---2 c: R; N6 S" ^0 @

2 O& P7 d$ k: n9 k7 E; h[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   7 I& Q6 r$ V( q0 }2 L
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
) a3 l* A# l( B7 ^  M( G7 u* }
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
: q3 l, c* r. t7 a2 @: ^, O0 ?1 N連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...9 U7 o0 G4 ~- D  E2 K, F: z
4 R! ^  |7 `. ~5 H4 e
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
8 Z- o# Z4 W6 A3 g1 b9 }; g$ E轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
: D8 }) D7 {, u( {4 _我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
+ {1 X: G+ X+ L$ D" \" V8 }* n  Q但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔... Y) D! s, n) d3 l( s- N
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔1 Y# b6 N/ i8 T+ h2 B

. E- r3 P% ~! C3 }內地一個貼吧關於變性等等討論區..& B' X. Y8 T. C, z3 Z/ H* g1 S
其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..
; f6 Y, I! U) [最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話)), I6 I3 v% I' A" t/ }
- @# U* U4 o: F& e& R7 n
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,7 P9 S7 l8 \6 [$ S7 p+ b
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   & X* \. r  p3 }
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?7 K0 @, a( m! c) h6 H! B- p( a
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd   `$ w9 s8 t: ]8 D
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔.., [6 s* Y* P, P! U: H
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
( ^2 k+ t7 {" u; H6 K2 y6 H; M! ~! B( s3 e; }7 z# w2 U
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
, t3 K! J1 ^( M/ _& Y5 {* S其中有 ...
, V# T+ e, S4 k3 m5 e, y1 ]/ w
- |$ d' `/ e3 Z8 P& i/ Y* v10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]  k1 o- p% f: ^# n8 P8 V3 ~
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
+ T6 l( b: r4 f' v7 X連做任何事都有難度
# H& b9 ?4 Z7 Y3 K/ j
& u2 [  ]: P5 @- L9 b8 }你係靚既 男女 都有人 “關心” 4 o- F; z4 B1 G8 {1 d  V6 M! ?& s
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
' f; K6 E, v- JCD唔洗来月经 女仔就要
" l7 J! T( L0 ]; \# z# g( \# Q2 X; w: d其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   4 }, O( y8 w$ k. E9 j$ `6 v* I
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...; x7 G5 i# d9 r3 @' r8 c
% L/ i+ c3 w1 o" |" I
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、; e9 K0 E! \/ }* ?. t
轉換心情係最大嘅好處
5 F$ L# b* s# Z6 U. n5 y
9 F6 W( h1 N7 f& l* S# k/ t
完全認同ar~

CD有CD既好處
1 p# E" f8 p. c女仔有女仔既好處
$ y# Z* ^$ z" F& q+ g" Q不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:0 Z' H2 }, g* b2 @
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
# ~: p7 ^0 b7 Y4 W' d* M- b著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
! \, t, N2 Q: z; I3 X: ]不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
# u7 e. e& u7 G5 i5 X: i6 N% e& L( {! j$ P# V: l  r
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
+ h. ^+ o* T: E! X6 C% w5 S但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.& |( K; w# l" w4 Z1 _6 L1 }
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
& y  F! u  w0 j' h, f4 b( X- v做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好, - t( ~# h7 p: `
就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.6 s4 k/ r( J' G3 f4 Z  ~5 ^
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   6 P, T; P' a. R# s0 L/ ^
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追8 ~8 R: }  D. P; Y0 u; ]5 D4 B& v
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
; r7 \8 C6 I! a; J. v) X5 T  @2 |- m0 o& M$ C
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,- L$ T1 ]' r5 k
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
: u5 m0 {7 g9 {: T自 ...
- b* s5 N. e+ D! R
可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
' k# R9 u! z2 G$ o  v; [做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
3 I' u' o6 Y. v8 _0 J& A" P& _不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !9 P6 ]' V; S! E6 M  W
, @7 s) g2 l" U2 o
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
0 |7 d  Q  W5 [/ ^2 I但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.2 C2 \8 S9 ~) x
自 ...
$ r/ z- h) y2 p' w
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   5 S2 d/ V$ G  x3 g3 S' l0 L
我CD有一個好簡單o既理由:+ \& ^8 W5 _$ w
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!& X/ Y# n+ X( w4 z! }9 k" ]
著女裝真係舒服D架
0 ]3 A& F: V4 W' n  s4 D8 W) ]

. y1 F- z/ g1 A  G而且款式同選擇多好多...
  r  o0 [# z9 E8 Y) YEnjoy Shopping...
) g8 o4 ~; o3 A3 Z  G2 _
; m5 i! \' b3 V! J# `  Q5 S8 `" f8 X

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓

最近訪問的版塊