嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖! X  \% h4 M) w* F4 A+ e. |
38碼未拆包裝/僅曾檢查
+ `9 `3 H/ [, v- B9 x: L9 Q$190-CD點數5或以上者
& }: n4 @" R5 V4 q$200-有CD點數或有精華帖者; j  t8 U  r3 Q& `) ?* ^
$250-正式註冊會員' d- k1 H  `3 E8 j4 f. I6 G
$300-街客: E5 i( {( l2 I3 y( @  I- s
7 c! o4 E$ X  k2 x8 u
26/28/30碼
/ [6 H( Z* I" l$250-有CD點數或有精華帖者
$ S. p% J% S- v& Q$ w  Q: p$300-街客$ A& L+ v( J0 [# Q4 D: m

2 R% k3 |6 I7 a4 v32/34/36碼/ K1 M( s+ `$ k3 ~: S: X
$300-有CD點數或有精華帖者
* d4 e# s( \& G* o$350-街客, y9 }7 V4 b4 e% {7 d: X% e
: S3 `& K. f) f) C5 r! ]
40/42碼
( R8 N* b& L5 J2 x! X$350-有CD點數或有精華帖者
1 U- t  S" B* p5 F5 p: x$450-街客
5 R+ _$ y' L$ r5 d- d6 W5 {! `9 J  ]
  G( Y' [+ y7 C3 D- S請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)# W6 y% K& w/ A4 k; b; `
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30# C6 H, ~8 g8 @$ G6 v
先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
/ `4 b3 w3 v" r# S  ?6 W- Q0 F9 ]/ s先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘
+ P  M4 `- Y/ S/ l$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
# F; Q9 g1 X1 ~9 c$ V) j4 ^沙田/馬鞍山/顯田
% y2 G5 P/ z+ A& E0 s. A九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀
0 u% j1 X0 W+ B) s  `( d將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士
, ?" S$ [5 M) s$ W( k; t維園/摩利臣山/堅尼地城/西區0 X% w) F& l9 }! _2 B1 I! I
$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
/ \8 L" p7 n6 r+ d3 M$ F元朗/屯門/屯門西北/東涌) `, x: D0 M$ [2 w
5 a# b- ?5 d3 M% D
請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)
5 k' }9 N1 c; O( U有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)8 q9 O, y! H" m
+ W: @7 q' X5 q6 E; R# G8 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
; k( S2 l/ B  J8 G/ ?) e
要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索# X* n) x' w; a" K

) y! N1 _7 a4 L4 W7 U# O. c- ]% D
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表
. y) a2 a  l/ u4 P- M9 D放多D相刺激下大家
4 A9 I5 O* n7 Z, K: e3 F* k
& N  o* C  J2 T  B3 O# v
有興趣者已知款式如何
0 ^6 c5 G' ]/ a3 l* ]( d* {; Q3 [最刺激......開學後自行到校門外等候  i2 _# [& {9 b2 a
或者透過各種方法認識真實的同學
/ S  h& ?! }8 L, T% B7 G8 ~; y& X: l* T7 R9 Y1 W
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表
6 @( Q* j: B. P  Y我想知點樣先有CD點數?
& d5 @: t8 A- L3 `$ |5 L, \9 n" d9 Z
我想知點解你咁hihi( h# {, W8 ?9 K$ f* [6 i
已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問
. t! ~/ M. R* CCDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
( F, F0 c! n" p6 s* E4 z" A9 a8 C內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
# d4 C+ g9 g9 x+ h...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
' s: ~3 B) ~5 x. G0 w4 LCD 點數的疑問請看這裡, h. I, f4 t2 k
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080
9 ~& f+ f& C/ g+ p搵個好心人pm通知吓呢位會員: Y; \( u5 o6 u( I, o
因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
. \1 |7 ~3 G9 Y/ v4 \(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)* j& p. J3 D$ \; w
對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!
" g" z5 V+ V7 ]: S) d. U(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片); Y: R$ W2 A# K/ g: s

" v; {6 Z: f8 n& s: Y
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表' `! X/ l0 G5 e$ c2 E
除左呢件有沒有 玫瑰崗?
' L3 O" {# S8 t沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思% A* n% R; C+ m

: I/ C7 a9 D7 _0 y6 V睇相係為睇你係咪真係有咁多貨* f8 v" n0 x7 K4 |/ u
  L8 Q5 G: O3 o( _! H
同埋係咪火車橋貨而已# b2 G% p3 C9 `1 A. H+ n
, m7 S$ b/ w$ H. ?
冇問題我隨時落單都可以
) c1 p4 A# G$ K; ~  d, P1 M  Q) }: J

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
2 E/ F% f' d6 w1 i% ~# Y2 ?. \唔明拆袋係咩意思4 x1 O5 ^! B, _: i* m
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
5 P4 [6 V! v% Q- p* u同埋係咪火車橋貨而已
, S7 L9 Q2 m6 {" m- G" F9 q冇問題我隨時落單都可以
; d0 z/ @7 [7 U% \8 I* A! {' `6 z
https://www.facebook.com/+ S, ]- H6 v# ]  g5 `/ X
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2
% x; ~9 p8 O* F2 b$ I- |( `手上有過百套女生校服' x* R5 I) K6 N
我試過唔小心差啲比校服壓死......+ V. x% f5 Q" _
真身用制服都近十套啦7 \* \: C$ P& b% H$ E( j. L
睇你係咪真係落單要貨
4 i! e7 B2 s0 l  J而且最終能順利交收...' `, u' ?1 z5 W; X) C& d' Q

. ]2 ^, t# Y1 a" b+ _+ M!!!再次提醒!!!1 r! w5 ]: i' q( P  n, o
啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋
+ \0 _8 h% R. f款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   ) o& J9 g6 Q8 c
Bystander 走單
5 o+ `/ ~/ I6 T# }( |% x
- i& L" D. E! u; u
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨( K3 M) ?: J1 ^  Z8 s0 u
* f# K( a5 Z9 ^4 ^* m* A9 T
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨; o; n1 a3 I4 y" N+ S

7 j! r& }- w7 T咁我點會放心落單
0 f& X. C/ o/ Z; X# F$ w  x0 F. C# C& U2 W

* x. K" z' k) J' C- c( D" sP.S. 未落單何來走單?
: I, v/ V5 t( X+ D4 y/ f% i: O: r8 Q% Z

你實際要咩碼同幾多件?
: i9 `7 [8 W1 C(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)" X7 \; x! ?/ y9 l+ [% }
之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……2 n" x, R2 ?2 h1 {- l9 O
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機
9 ?! N$ I* o) b# f0 V但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料0 g9 v% o$ M) E  |6 e+ p& L7 P
問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
$ Z* o" [0 u4 F1 Z9 N- z* J樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……$ Y7 L7 Q" K4 B- j
廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
+ o( U. J% J8 t: _! ]# x% U64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大, Z( S  O$ o# ]$ Z
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
( ^  w% n; W5 y! G8 ~+ T, s冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?
9 i5 ]6 y$ ?4 ~8 u; |& |, e1 @/ ~同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有! ?* M$ }, j8 C- l  j6 o" ~
一定係只有價單,有單先至有貨
8 z8 c( f  e* w3 G" s邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我
: V# {: d. P) ]5 E8 a# I5 U1 {條友真係無限上網∼上線無極限( L1 X! H  U; j' M2 a
Oscar Nacy Niner!!!) Q2 e3 u; `& K
--- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--6 X: A# O6 H, X- F; A" s

* r/ Q( h  p% m) Q  h  z% O講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼. `- T5 m7 N2 m! ?- V: @8 Z& G
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨
/ S% }" ~5 m' ?  J- h( Z4 W可能醒目到XXX48都keep 現貨* y/ `+ e- s- D& t% f
但好肯定我冇keep6 V; |/ H1 o4 t, @
3 I2 j' @4 S% z* {: e
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表  Z, u) j7 `4 m" \6 o
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨/ P; a* y( o# D3 u+ |
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨1 {' O5 I1 w8 K6 o
咁我點會放心落單
9 d( R9 U) [& M0 k- B$ c" k5 IP.S. 未落單何來走單?
' K3 I1 t2 Y3 j/ k* \9 T6 \% J  i得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表
2 ~" \/ U- M. Y7 |1 |% v唔明拆袋係咩意思" M. p$ i0 n' l
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
1 B  |" p( S; d, ~8 C# x1 N0 T同埋係咪火車橋貨而已
$ s" h- ^: ^! l8 T% H# @冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
6 S6 U7 [  N$ i; Q7 Ahttps://www.facebook.com/+ K2 _) }, X0 l' I- l: q  u4 r7 h1 s

# y! o1 I) h. r) ], Gphoto.php?  P- ]5 h! M+ e: M1 ~; M/ @
fbid=10152310267672361&5 s+ n2 o' g: X8 s/ u3 ?! k3 g- d
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
9 W  g! B+ B+ C3 ~$ Z, z大家望住 Bystander
$ n% u& j8 @6 }9 V1 k睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份' f  @- G/ P9 W+ A9 l
  e9 @4 |8 n+ V9 m
請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表& C1 Z# M, y; }$ I9 n3 S* Q
你話我找數都冇我份2 O+ N5 J. d2 l
請問我應該點做好?
' f$ }+ C! E3 U! k8 |
" ]% M) K9 ~  ]% }
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買
2 l9 z, v% U2 a: w4 V0 _6 z* s1 k: e$ @" c5 Y3 g* h
暫停寫入

最近訪問的版塊