嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,
: X' |+ M9 T: L; m  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 3 x3 O4 O2 h1 w8 u/ u& t

' X- m+ D  q1 E  V! O2 Z 超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~  X; n: A4 w% c, W9 s% U' ~% i1 e  b' L
咁你就多多PO相
, B; D1 ?- ^' O' b8 [$ G- a好快就會入到保護區
! ~0 l  X# x  E/ S; S加油

同埋你稱號度打錯字
- \% M/ L3 [( u0 J佢唔係早洩學生妹4 `. j/ y: l" a, z1 J1 U' }
無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   , }) j* L* ]: |6 B6 l
suki 的fans...
& G5 d2 A& K* B  j9 V; Bsuki咁正
; k/ V! t& ?. f/ b5 g梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   
  y4 g! u4 X6 G% {# s. {
9 h0 ~0 T3 Q& ?; z5 {0 Gsuki咁正 : ?1 G2 g1 H/ E# y6 c
梗係多fans啦
1 d  n, N; g, S5 m; a+ F講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   ' {( C* q' _. I1 y, i0 T
同埋你稱號度打錯字
: L3 _7 K+ `# O: o佢唔係早洩學生妹& _3 s5 s  \/ ]# C! y2 _
無三點水架
/ W( u  x# ~. I( h* \( E% x. w" |  v1 s/ I
洩洩   Y. n( ^" H! M2 I. g
唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團.....4 S8 c3 w, ?0 Y' M& B: ]( ~
* T, g/ m9 a( V( D' p+ M5 L; q, x
官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   ; f, }7 A4 Z& M2 U) i
粉絲團.....* A! |9 M, h$ u( E

. q5 w, j: h: o5 S官方承認左未嫁?
4 j5 m5 k* B4 c
係喎
3 s( r' J- }1 a* B0 G4 U2 b+ `5 T其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
/ C% M) G/ k8 N" s咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   
- |* c' m  o& p8 `- A% a* v/ d$ X
. U: {+ i( @2 o' a' Q- M8 W係喎0 s' z' @* G  k0 _9 q/ K1 p
其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團. t. a( h* x% k( l5 Q+ V9 c+ V
咁大家可以識多D朋友仔
# j! _- p0 b& J( [+ Y+ M( C; l+ U
好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   
) D: k8 z1 |, v# J; A  O好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
6 u: o4 ~- F  W6 Q/ p8 t* M你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左6 y' d& V# S4 F; p( ?  J1 A- F5 v
suki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   
' c. c+ y+ u. M8 Q同埋我既預感都中左
6 i) i3 |' J& j) [/ ~- {: z( |- x0 ^suki可能真係會離開我地
' e2 T, |. M6 A# M# ]  ^! Z8 B+ t1 B* |' b/ T( W, s
發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   
4 V) U. S8 A3 `+ Q6 C4 [+ A: ?3 q' _+ C7 I& _3 n& G9 e

- Z8 t; P/ `! E6 y發生咩事? 可唔可以簡單講下?
8 @9 J* T# G/ f. y1 B, B# V- }* @# ^1 a% i3 ~, {# g( }
唔可以:) ! W+ ^% i  V/ A! i& m$ Y9 u6 z
我地知就算了
5 F# I) P. F. i$ U8 C( z" Z0 e$ g. D

! a, w! v# `0 y# dPS: 我都冇CD點數 orz

最近訪問的版塊